Kartářka, odpovědi zdarma - znáte?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dotaz na vnuka
DOBRÝ VEČER, MŮJ VNUK SE JMENUJE LUKÁŠ, NAR.12.2.1994.NECHODÍ DO PRÁCE A LAJDÁ A TAK BYCH CHTĚLA VĚDĚT JESTLI SE TO ZMĚNÍ.
- Upravit
Duch..??
Dobrý den.. omlouvám se jestli to sem napatří.. (já se v tom nevyznám) chtěla bych se zeptat.. Má sestra má sen kde mě otravuje duch.. konkrétně dívka s krátkými černými vlasy.. ubližuje mi a já pláču a volám jí.. tento sen se jí zdá 2 měsíce.. pomůžete mi?? mám strach
- Upravit
Tvá sestra je šílenec a vyvolá v tobě akorát paniku strach a deprese. Vím co dokáží kartářky je to šarlatán jeden za druhym a mámí akorát prachy. Hoď to rychle za hlavu a sestra ať nevotravuje byť jí máš ráda
@vojti píše:
Tvá sestra je šílenec a vyvolá v tobě akorát paniku strach a deprese. Vím co dokáží kartářky je to šarlatán jeden za druhym a mámí akorát prachy. Hoď to rychle za hlavu a sestra ať nevotravuje byť jí máš ráda
To si nemyslím, spíše je hodně lidí, kteří se na tom přiživuje. Byla jsem u kartářky v Praze a to byla paní KARTÁŘKA… řekla mi věci z minulosti,,, to už byl pro mě důkaz, že něco ví, tak bych všechny neházela do stejného pytle.
Jinak k tématu - nemyslím si, že „zdarma“ odpovědi na netu budou pravdivé, podle mě takové věci zadarmo nejsou…
miminko
@MarDen píše:
Ahoj holky tak i já jsem dnes zkusila napsat výše uvedenému, který vykládá karty. tak jsem zvědavá. jednou jsem byla přímo u jedné kartářky osobně a to co mi řekla mi zčásti vyšlo. Řekla mi například že brzy budu mít dítě (otěhotněla jsem pár měsíců po návštěvě) akorát pořád čekám kdy že budeme mít ten barákzatím pořád bydlíme v bytě a na baráček to nevypadá
kamarádka volala do pořadu ezo na barandově a položila tam otázku jestli se jí podaří v blízké budoucnosti otěhotnět odpověděla jí že ano a že to bude chlapeček-po měsíci otěhotněla a hádejte…je to chlapeček. že by náhoda???
![]()
![]()
![]()
- Upravit
@jana viragova píše:
Dobry den ja by sem se strašně chtěla zeptat jesli budem myt miminko protože uš dloho se oto znažime a nevichazi nam to.
Miminko si můžete umýt kdy chcete, ne? ![]()
- Upravit
@češtinářka píše:
Miminko si můžete umýt kdy chcete, ne?
dobry den ale vi stemně asi španě pochopila ja sem se chtěla zeptat jesli někdy životě někdy budu těhotna jesly budem mit holčiku protože uš strašně dloho se oto znažime a nic děkji za pochopení s pozdravem
![]()
@češtinářka píše:
Miminko si můžete umýt kdy chcete, ne?
ahahahahahaha asi ste mně šaněpochopila na mou otasku ja sem se chtěla zeptat jeli někdy budu těhotna
![]()
@jana viragova píše:
ahahahahahaha asi ste mně šaněpochopila na mou otasku ja sem se chtěla zeptat jesli někdy budu těhotna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lumáťa Dobrý den.
Moc jsem chtěla poprosit o dvě otázky.
Daniela 60. let, zda jsi nejadu partnera, v létě ode mě odešel manžel.
Dcera Andrea 35. let, zda bude mít miminko a kdy.
Díky moc a moc