Kartářka, odpovědi zdarma - znáte?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Darda
14.2.13 04:45

výklad karet

@lumáťa Dobrý den.
Moc jsem chtěla poprosit o dvě otázky.
Daniela 60. let, zda jsi nejadu partnera, v létě ode mě odešel manžel.
Dcera Andrea 35. let, zda bude mít miminko a kdy.
Díky moc a moc

• Upravit
HANULILINKA
7.3.13 20:00

dotaz na vnuka

DOBRÝ VEČER, MŮJ VNUK SE JMENUJE LUKÁŠ, NAR.12.2.1994.NECHODÍ DO PRÁCE A LAJDÁ A TAK BYCH CHTĚLA VĚDĚT JESTLI SE TO ZMĚNÍ.

• Upravit
Eliška888746
15.4.13 16:29

Duch..??

Dobrý den.. omlouvám se jestli to sem napatří.. (já se v tom nevyznám) chtěla bych se zeptat.. Má sestra má sen kde mě otravuje duch.. konkrétně dívka s krátkými černými vlasy.. ubližuje mi a já pláču a volám jí.. tento sen se jí zdá 2 měsíce.. pomůžete mi?? mám strach

• Upravit
462
16.4.13 11:44

Tvá sestra je šílenec a vyvolá v tobě akorát paniku strach a deprese. Vím co dokáží kartářky je to šarlatán jeden za druhym a mámí akorát prachy. Hoď to rychle za hlavu a sestra ať nevotravuje byť jí máš ráda

• načítám...
122
30.5.13 12:24
@vojti píše:
Tvá sestra je šílenec a vyvolá v tobě akorát paniku strach a deprese. Vím co dokáží kartářky je to šarlatán jeden za druhym a mámí akorát prachy. Hoď to rychle za hlavu a sestra ať nevotravuje byť jí máš ráda

To si nemyslím, spíše je hodně lidí, kteří se na tom přiživuje. Byla jsem u kartářky v Praze a to byla paní KARTÁŘKA… řekla mi věci z minulosti,,, to už byl pro mě důkaz, že něco ví, tak bych všechny neházela do stejného pytle.

Jinak k tématu - nemyslím si, že „zdarma“ odpovědi na netu budou pravdivé, podle mě takové věci zadarmo nejsou…

• načítám...
jana viragova
1.6.13 00:17

miminko

Dobry den ja by sem se strašně chtěla zeptat jesli budem myt miminko protože uš dloho se oto znažime a nevichazi nam to.
@MarDen píše:
Ahoj holky tak i já jsem dnes zkusila napsat výše uvedenému, který vykládá karty. tak jsem zvědavá. jednou jsem byla přímo u jedné kartářky osobně a to co mi řekla mi zčásti vyšlo. Řekla mi například že brzy budu mít dítě (otěhotněla jsem pár měsíců po návštěvě) akorát pořád čekám kdy že budeme mít ten barák :D zatím pořád bydlíme v bytě a na baráček to nevypadá :) kamarádka volala do pořadu ezo na barandově a položila tam otázku jestli se jí podaří v blízké budoucnosti otěhotnět odpověděla jí že ano a že to bude chlapeček-po měsíci otěhotněla a hádejte…je to chlapeček. že by náhoda??? :nevim: :) :potlesk: :potlesk:
:potlesk:
  • Upravit
češtinářka
1.6.13 00:56
@jana viragova píše:
Dobry den ja by sem se strašně chtěla zeptat jesli budem myt miminko protože uš dloho se oto znažime a nevichazi nam to.:potlesk:

Miminko si můžete umýt kdy chcete, ne? :zed:

• Upravit
743
1.6.13 02:03
@češtinářka píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
3.6.13 16:17
@češtinářka píše:

dobry den ale vi stemně asi španě pochopila ja sem se chtěla zeptat jesli někdy životě někdy budu těhotna jesly budem mit holčiku protože uš strašně dloho se oto znažime a nic děkji za pochopení s pozdravem :,( :,( :( :,( :( :( :( :,(

• načítám...
3.6.13 22:37
@češtinářka píše:

ahahahahahaha asi ste mně šaněpochopila na mou otasku ja sem se chtěla zeptat jeli někdy budu těhotna :,( :,( :( :,( :( :,( :( :,( :( :,( :( :,( :( :,(

• načítám...
3.6.13 22:38

:

• načítám...
3.6.13 22:38
:( :( :( :( :( :( :(
  • načítám...
3.6.13 22:43
@jana viragova píše:
ahahahahahaha asi ste mně šaněpochopila na mou otasku ja sem se chtěla zeptat jesli někdy budu těhotna :,( :,( :( :,( :( :,( :( :,( :( :,( :( :,( :( :,(
  • načítám...
Anonymní
3.6.13 22:51

Miminko budes mit..nekdy to proste trva dyl :*

• Upravit
3.6.13 22:55

Jo ale ja bych chtěla strašně vjedět jak zadloho :,( :,( :,( :,(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat