Kartářka, odpovědi zdarma - znáte?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jana viragova píše:
Jo ale ja bych chtěla strašně vjedět jak zadloho![]()
![]()
![]()
Počítám že tak příští týden.. ![]()
miminko
To jako fak jo nebo si jako dělate zemně sradu že prišti tiden se dozvím že sem těhotna jo
![]()
Budes si muset zajit k opravdove kartarce nebo na opravdickou gyndu. Tady ti to opravdu nikdo nerekne.
@jana viragova píše:
To jako fak jo nebo si jako dělate zemně sradu že prišti tiden se dozvím že sem těhotna jo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tady se někdo dobře baví co?
- Upravit
@Gingerka píše:
Počítám že tak příští týden..
To myslím, že nebylo nutné… asi se ráda bavíte na cizí účet, že?
@jana viragova píše:
Prosím otpovite my to jako fakt že budu do opravducky těhotna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrý den, na tehle stránce není kartářka, ale holky se ptaly, zda jsou kartářky, které odpoví zdarma… Držím pěsti at Vám to dobře dopadne
@Nikininka píše:
To myslím, že nebylo nutné… asi se ráda bavíte na cizí účet, že?
Nutné to bylo, ale to byste musela vidět mou zaspamovanou schránku od této uživatelky…
![]()
@Gingerka píše:
Nutné to bylo, ale to byste musela vidět mou zaspamovanou schránku od této uživatelky…![]()
Aha ![]()
Dobry den ja se strašně omlovam ja sem něvjeděla jak to tady chodí ale prosně ssem strašně smutna tak ja se ješně jednou všem holkam co sou na tehle strace omlovam jesli byste nebyli tak hodny jesli byste my nak neporadíly ja uš sem byla u jedny kartařce a tam my rekala
že budu mit ale nic ale uš strašně dloho sem tam byla tak jesli byste mi nepomohly nak poradít treba naky dobry kartařce mně je jedno kolyk to stoji ale prosně chci vjedět jesli budu mit to dědatko ja vam děkuji že ste mi napsali jak opravdu to tady chdi ješně jednou se strašně omlovam… s pozdravem jana
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat