Kartářky 2020
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Také by mě zajímalo, tak se se přidávám do diskuze. Jako malá jsem milovala i výklady snů, našla jsem na to knížku u babičky, horoskopy miluju některý fakt extrémně sedí. Mamka dokonce byla u kartářky a měla i tarotové karty, ale to bylo skoro před 30 lety a už si ani nepamatuji co říkala, jestli jí to vyšlo
musím se jí znova zeptat. Když jsem byla v toxickém vztahu, tak jsem o tom uvažovala hodně, ale nakonec se to vyřešilo samo, tak třeba někdy zkusím
….zas se teď bojím, že když se mi teď vše daří, tak se nechci nechat ovlivnit tím co by mi třeba mohla říct… v těžkých chvílích je to snazší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrá kartarka dokáže rozklicovat situaci. pomocí. nabídnout různá řešení. Špatná kartarka vám může nasunout do hlavy věci které by vás ani nenapadly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímalo by mě jestli jste někdo byl někdy u nějaký kartářky nebo u někoho takového
Vždy mě tohle strašně bavilo jak astrologie tak všechny tyhle věci o kolem to samý nadpřirozeno
A vždy sem chtěla něco takového zkusit ale mám s toho malinko respekt a hlavně se mi za to nechce dát nějaká raketa. Tak jen tak ze zvědavosti jaký máte zkušenosti