Kartařky-nevyplnené předpovědi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.10 15:17

kartařky-nevyplnené předpovědi

Ahoj vsichni mozna jsem blazen ze zakladam tuto dizkusi ale neda mi to pred casem mi kartarka i numerolozka rekly ze budu mit miminko ale az pozdeji,ze na to neni vhodna doba a proto se stalo to co minule, jsem po jednom potratu tento rok v breznu ,tak jsem se tenkrat uz zoufala byla ptat kdy to pujde znova,no nemela pravdu ani jedna otehotnela jsem mnohem drive ne na konci roku ale v kvetnu ,u nich jsem byla v dubnu,jsem stastna ze jsem tehu zacinam 3 mesic ale trocha mam porad strach aby to nedopadlo jako minule,a nechci aby me ovlivnovaly nazory kartarek ,tak jsem se chtela zeptat jestli mate nekdo spatne zkusenosti z kartarkama apodobne.prominte ze se tak ptam jsem asi blazen.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43029
8.7.10 15:32

No ony ti rekly, ze pozdeji, protoze si myslely, ze po potratu tak rychle neotehotnis - kdybych mela hadat ja, taky bych si tipla, ze otehotnis pozdeji.
Ja bych teda mohla rovnou do spolku Sysifos, okultistky jsou na me jak hadr na byka.
Vubec se tim nezabyvej, sama vidis, ze jsou vedle, jak ta jedle. Prispelas jim nejake penauzky na okultni cinnosti, tak dalsi uz investuj do miminkovskejch potreb.
Az priste budes chtit znat budoucnost, stahni si nekde program na kondiciogram, to mas alespon zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.10 15:34

kartářku ti udělám i já.. naštěstí nemám zkušenosti žádné, výmyslům nevěřím a ještě za to platit? radím ti, užívej si těhotenství a nenech se ovlivnit bludama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
8.7.10 15:35

jinac teda ja u kartarky nebyla nikdy, ale v rodine mame prima zkusenost s jednim lecitelem - segra mela takove divne stavy, zadychavala se, unavena, brneni prstu, poceni, chovala se trosku zmatene … lecitel ji pustil do sluchatek relaxacni hudbu, dal ji dychat kyslik a pak ji rekl, ze jeji priznaky svedci o tom, ze ma spojeni s vesmirem a ze by se tez mela venovat lecitelstvi.
Pak ji vzali nasi k normalnimu doktorovy - a bum, hypertyreosa jak krava, fT4 mimo tabulky, musela na operaci ale dostala se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.7.10 15:35

Já bych si to moc nebrala. Mojí tchýni řekla prý nějaká super skvělá kartářka na Moravě, že budu mít dva kluky a mám kluka a holčičku :-) Je to jenom tahání prachů z cizích kapes a navíc tě to jenom zbytečně stresuje!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
8.7.10 15:36

Ahoj.mne bylo řečeno,že s tehdejším přítelem budeme mit kluka a holku.za 2měsíce jsme se rozešli a ja mám se současným manželem 2kluky!takže nic se mi nevyplnilo!dneska jsem ráda!takže to tvoje těhu dobře dopadne.gratuluji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
8.7.10 15:36

byla jedna takova bezvadna reklama - na barvu na vlasy, myslim

mlada zena sedi u kartarky a ta ji rika „brzy potkate muze svych snu, za cas budete mit miminko“ - ona pak vyjde ze stanu, kde se k ni pripoji manzel a dve cca 10ti lete deti a ptaji se „co ti rekla“. „ze vypadam mlada“ :-)))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.10 15:39
Pudloslava píše:
byla jedna takova bezvadna reklama - na barvu na vlasy, myslimmlada zena sedi u kartarky a ta ji rika „brzy potkate muze svych snu, za cas budete mit miminko“ - ona pak vyjde ze stanu, kde se k ni pripoji manzel a dve cca 10ti lete deti a ptaji se „co ti rekla“. „ze vypadam mlada“ :-)))))))))))
:lol: tak to mě pobavilo, jinak zkušenost mám s léčitelem podobnou, tedy v rodině, někde jsem to tu ale už psala, zavřeli ho :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.10 15:50

holky diky,uklidnily jste me ,kdyz oni vzdycky neco reknou co jakoby odpovidalo pravde a pak se toho clovek chytne a uz tomu veri,myslela jsem ze alespon ta astrolozka bude mit pravdu a ta mi vyslovne rekla kdyz jsem u ni byla za 600kc 1dubna ,ze 3 mesice neotehotnim ze mi tam vado nejaky saturn ci co, a ejhle otehotnela jsem prave v tom kvetnu,takze ted jsem 8+2tt a vse vypada dobre mame i :srdce: na kontrolu jdu prave az za mesic tak je to na medlouho a asi premyslim o blbostech ale diky moc holky faikt me to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
27259
8.7.10 16:05
Pudloslava píše:
jinac teda ja u kartarky nebyla nikdy, ale v rodine mame prima zkusenost s jednim lecitelem - segra mela takove divne stavy, zadychavala se, unavena, brneni prstu, poceni, chovala se trosku zmatene … lecitel ji pustil do sluchatek relaxacni hudbu, dal ji dychat kyslik a pak ji rekl, ze jeji priznaky svedci o tom, ze ma spojeni s vesmirem a ze by se tez mela venovat lecitelstvi.
Pak ji vzali nasi k normalnimu doktorovy - a bum, hypertyreosa jak krava, fT4 mimo tabulky, musela na operaci ale dostala se z toho.

Přesně tohle řekl léčitel i kamarádovi, že by se tomu měl věnovat, že má energii blablabla.
Díky léčitelům, kartářkám a jinej bludníkům se moje tchýně přestala léčit se schizofrenií a spáchala sebevráždu.
Osobně bych na to moc nedala, buď ráda, že jsi těhotná, užívej si to, stresuj co nejméně.
Přeji krásný uzlíček na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
8.7.10 16:26

Kdyz slysim kartarka, mam z toho husi kuzi :poblion:
Jak proboha v dnesnim stoleti muze nekdo verit takovym nesmyslum ? Kartarky jsou berlicka pro lidi co jsou na tom psychicky nebo financne spatne a uz nevi ze zoufalstvi na koho se obratit. Zakazalo bych to. Obcas jsem nemohla v noci spat a v televizi nic nedavali a myslim na Prime k ranu vestily kartarky. Koukala jsem na to proto ze jsem se velice bavila nad temi ubohymi zoufalymi lidmi a temi carodejnicemi v te televizi. Porad ty same zoufale otazky typu; Vdam se ? Je mi manzel neverny ? Vrati se ke mne ? Budu na tom financne lepe ? A nejvic me dojimala ta naivita tech lidi co tisickrat dekovali a samozrejme tomu verili. To, ze je to stalo treba 600kc jim absolutne nevadilo. Hlavne ze se dozvedeli ze jejich financni situace bude o moc lepsi. Jak smesne. To ze takovy telefonat stoji zhruba kolik uvadim vim z doslechu.
Lidi, ridte se samy sebou, svou intuici a svym vlastnim rozumem. Nepodporujte carodejnice. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 16:35

Řekla bych, že je to vše o sugesci. Když ti kartářka řekne něco hezkého, tak se na to těšíš a stane se to, a když ti řekne něco ošklivého, což mimochodem nesmí, tak máš z toho strach a tak na to myslíš, až se ti to taky skutečně stane.
Takže hlavu vzhůru, mysli jen na krásné věci a ne na to co ti někdo, byť v dobré víře, řekl!!!
Každý máme svojí hlavu a v té si to musíme srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
8.7.10 17:31

ahoj, v pubertě jsem byla náhodou u kartářky. Byla jsem doprovodit moji kamarádku, která k ní chodila často a chodila si pro rady.
při dostatku času se vrhla i na mě a řekla mi, že budu mít dvojčata (holky), nyní jsem ve 4. měsíci a čekám jedno, zatím nevím které, intuice mi ale říká holku (že by ovlivněná kartářkou ? :wink: nevím nevím :palec: ), každopádně asi zde žije nějaká kartářka, která je uznávaná, ale k ní chodí možná spíše nějaké hvězdy. Jde o to, že lecjaká kartářka ti do hlavy vsugeruje to a to a pak možná nevědomky se tam můžeš blížit. takže to hoď za hlavu a bu´d šťastná za miminko:-)).
jinak na alternativnu věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 17:42

Tak kamarádka byla u Dagmar Kludské-nevyšlo jí vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
8.7.10 17:48

Ke kartářkám sice nechodím,ale není pravda,že jsou všechny jen šarlatánky.Znám jich pár-co dokážou poradit dobře(nejde jim o zisk). Člověk se nemá ptát na blbosti a věci které nepotřebuje vědět.Jako například jedna má známá která jen zjišťovala co si myslí ten či onen člověk.
nebo jak bylo popsáno výše-Vdám se?Budu na tom finančně lépe?
Když jsem ve složité životní situaci.Ptám se co mám nebo co mohu dělat pro to,aby se má situace zlepšila.
Nebo stojím před závažným rozhodnutím,mohu se ptát jaká by byla nejlepší cesta.
Většina kartářek není dobrých-jde jim o zisk a kolikrát tomu vůbec nerozumí.
Je na každém čemu věří a čemu ne.

Příspěvek upraven 08.07.10 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová