Kaše a bolavé bříško

95
18.1.12 18:01

kaše a bolavé bříško

Zdravím všechny a prosím o radu.
Nejspíš už se to tu řešilo, ale nějak nemám čas brouzdat ve starších diskuzích, tak snad mi nějaká poradíte.
Malému je 6,5 měsíce. Dlouho ho trápilo bolavé bříško a přešlo to teprve asi před 3-4 týdny. Ale jen přes den, kdy se otáčí.V noci k němu stále vstávám, cvičím s nožičkami a masíruju bříško.Vyprdí se a spí dál.Spát chodí ve 20 hod a kojím poprvé kolem 2 hod.Do té doby ale k němu vstanu třeba 20×. Po tomhle kojení si dá 2 hodiny a chce další.A pak je to se spaním už špatné.Dávala jsem Biogaiu,Babycalm a Lefax.Lefax už jsem zvládla tento týden úplně odbourat, teď pracuju na Babycalmu.
Začala jsem dávat v poledne zeleninu a ráda bych zkusila i večer kaši. Ale mám z ní vítr.Bojím se,aby ho na noc moc nezalepila a nebylo to ještě horší.Chápu dobře, že mléčná má mléko už v sobě a dělá se do vody a nemléčná se dělá do mléka? A jaká je teda pro plně kojené dítě stravitelnější?
Taky musím říct, že jsem na to spaní zkusila Estvilla, ale bez výsledně. Naučil se sice krásně usínat sám, na noc i přes den, ale v noci se budí pořád stejně. Spí ve své postýlce,mám ji přiraženou k té mojí.Manžel spí vedle v obýváku, vstává do práce kolem 4 hod,tak aby nás nebudil, ale když je doma,tak mu malého po druhém kojení dovezu, abych se ještě zvládla hodinku do šesti dospat, jinak nejsem schopná fungovat.Nemáte nějaká na to spaní fígl.
Moc děkuju za rady jak na kaši, tak se spaním.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
18.1.12 18:10

Můžu napsat jen vlastní zkušenost. Samík na prdíky taky trpěl hodně a popravdě, myslím, že ta kaše mu asi nepřidá. Mně aspoň přijde, že malýho po kaši v noci občas bolí bříško (ale dostává jí denně, bříško nebolí už denně, tak těžko říct, možná jí někdy udělám hustší, někdy jí sní teplejší, to asi může mít vliv). Ale myslím, že s kaší můžeš klidně ještě počkat. Drobný fígl, který občas fungoval byl, že jsem ho dala spát a když usnul, tak jsem mu podložila bérce takovým naducaným malým polštářkem, takže je měl pokrčené a usnadňovalo odchod prdíků. Samo, že to fungovalo jen dokud spal relativně klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
29.1.12 14:46

U NÁS JE TO TO STEJNÉ,ZELENINA V POLEDNE,VEČER KAŠIČKA.DĚLÁM NEMLÉČNOU A PŘIDÁVÁM SVOJE MM,MLÉČNÁ JE UŽ S PŘIDANÝM UM.NEJLÍP STRAVITELNÁ BY MĚLA BÝT RÝŽOVÁ,UŽ JSME ZKUSILI I KUKUŘIČNOU.BŘÍŠKO NÁS STRAŠNĚ TRÁPILO UŽ OD PORODNICE ASI DO 3-4MĚSÍCŮ,ALE TRÁPÍ NÁS I TEĎ,PROBIOTIKA BEREME POŘÁD.V NOCI JE TO STEJNÉ JAKO U VÁS,ALE TAKY JSEM SLYŠELA,ŽE RŮST ZOUBKŮ SOUVISÍ S BOLENÍM BŘÍŠKA A U NÁS ROSTOU ZUBY UŽ DLOUHO,TAKŽE SE TO VŠECHNO TAK KOMBINUJE-BŘÍŠKO ZUBY,ŽE OBČAS NEVÍME,CO TO ZROVNA JE.ALE KDYŽ JSME ZAVEDLI KAŠI,TAK SE TO NĚJAK NEZHORŠILO,PROSTĚ JAK SE V NOCI NEHÝBE,TAK NÁS TO BŘÍŠKO BOLÍ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová