Kaše a večerní mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nejstarší sní kaše ze 210ml vody a zapíjí čajem a nebo 250g masozeleniny
dvojčata každý sní kaše ze 170ml vody a zapíjí čajem a nebo slabým UM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen maloktere dite se budi hlady, vetsinou je to ze zvyku, ze dostane prso.
Kasi v tomto veku jedl jen starsi, ze 150ml mleka nemlecnou ze zdrave vyzivy, to dostal v cca 6 a v pul8 mliko na uspani, ale spat celou noc jsem ho musela naucit odstavenim a v noci dostacal jen vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše 16 měsíční dřív snědla kaše ze 150ml vody, poslední dobou teda tak 1/3 nechává (obecně jí trochu méně, ale lezou jí asi 4 zuby zaráz, tak je to možná tím) a před spaním do postýlky jí dám 100ml mléka (obyč.). U toho většinou usne a spí až do rána (když se v noci probere, většinou postačí dudlík a pohlazení, mléko velmi výjimečně). Večeře cca v 18.30, mléko a spaní o hodinu později, vstává mezi 6-6.30h.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chceš odpovědˇ?
Já do 16 ti měsíčních dětí necpala žádný kaše, ale dostávaly už dávno normální pevnou stravu. Akorát byla pokrájená s ohledem na jejich věk. Krmily se pěkně samy, lžící.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 Myslim, ze je rec o sladkych kasich… Krupicove, jahlove, spaldove…
Ty bys taky pokrajela…? ![]()
- Citovat
- Upravit
@chatwenna to,že zakl. píše o kaši ještě nesvědčí o tom, že třeba „nezamrzla“ v čase a řeší večeře jen tímto stylem. Proti kaším nic nemám, ale pro tak velké dítě třeba už nemusí být dostačující, masozelenina by třeba udělala větší službu. A holka by se tak často nebudila. Není spíš o tomhle diskuse? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna … nemám děti, co by sladké (kaše) na večer uspokojilo. Proto jsem přispěla svou zkušeností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Desetiměsíční spucuje odhadem tak 200 ml husté domácí kaše + tak 3 vrchovaté lžičky jogurtu a za cca hodinu si dá ještě 180 ml UM.
Další UM se koná většinou okolo 6h ranní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@polokoule syn 15m sní cca 200ml husté kaše, dělám doma a pak už se vzbudí v 6 ráno na mlíko-dávám Sunar, vypije asi 200ml..jinak nevím jak s tím grankem
,nedávám nemám ho ani v oblibě, spíš bych dala trošku medu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte. Zajimalo by me kolik kase vam vecer sni vase cca 16 mesicni mrne. A davate jeste pak mleko? a kolik? holka mi sni asi 180 g kase a pak pred spanim kojim. V noci se ale budi.Chci udelat pokus a dat ji dnes vecer po kasi kravske aspon tech 120 ml. Kojeni se mi zda totiz kratke a asi se moc nenapije. Jenze mi kravske nepije ale kdyz tam sypnu trosku granka tak jo. Myslite ze je to s tim grankem dobry napad, asi moc ne ze? nechci aby mi po tom tloustla. Prosim, odpovezte na vse, jsem zvedava, diky.