Banány, dají se zamrazit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Banány zamrazit?
Vím ež to tady nepatří ale nevím kde se jinde zeptat.. Mám doma cca 7 kilo banánu ale dlouho už nevydrží nedali by se nějak zamrazit? Nebo něco udělat z bananu krom buchet a koktejlu aby vydrželi dele??.. Nebo zmrzlinu nějakou nebo ja nevím nemáte nějakej recept nebo řešení?
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@bardav taková ta nepečená piškotovo-tvarohová buchta? Tam se mimo jiného ovoce dávají banány. Pak krtkův dost anebo usušit na banánové chipsy, moje děcka to milují (já teda nesuším, kupuju), ale recepty jsou na netu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bardav banan se neda zmrazit, po rozmrazeni by z nej bylo bahno…banan nesnese nizsi teplotu nez 10 stupnu, pak je po nem
- Citovat
- Upravit
Ano taky hledám napadla mne teda ta zmrzlina je mi líto to vyhodit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa tedka se strašně moc u mne peklo sami berani atd takže nechci moc pect nebo dělat žemlovky atd spíše na to zmrazení paní mi poslala recept na bananovou zmrzlinu tak udělam tu a asi teda ještě upeču berana bananoveho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zmrzlina je dobrá. nebo palačinky podle Ládi Hrušky. v těstě jsou jen banány a vajíčko. a zase bude o pár kousků míň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domácí ovocná přesnídávka je výborná, jablka + banány.
recept např.: http://recepty.vareni.cz/…-s-pudinkem/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 Joooo?.. To envím že dělal palačinky bananové supeeer hnedka o par babanu meně
A dělala jste někdy tu zmrzlinu? Budu ji dělat poprve tak vlastně ani nevím jak to bude chutnat i když chlopek řiká že vše z bananu je dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcela74 Supeeeeer děkuji další nápad jablek mam doma taky hromadu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit