Kaše Hipp do plnotučného mléka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kaše Hip do plnotučného mléka?
Výbírala jsem pro syna (8 měsíců) kaše jako třetí příkrm. Strašně mě překvapilo, že například ovesná či rýžová od Hipu se dělá do vody s plnotučným mlékem, předpokládám, že mají na mysli kravské. Na prabicí píší, že je vhodná od 5tého měsíce. Všude se ale píše, že dítě může kravské mléko až po roce. Jak to teda je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já teda Hipp měla a dělal se normálně do vody.. Musíš koupit mléčnou nebo dělat nemléčnou do MM či UM.. Jinak kaši z kravského můžeš dělat přibližně od roka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dívala jsem se na to (mám pohankovou) a dělám ji normoš do UM.
- Citovat
- Upravit
Mám teda pro syna obyč. ze zdravé výživy ale po 10 měs. jsem začala dělat z kravského plnotučného mléka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
prosim o radu, jsem z toho uplne jelen
nasi holce je dneska 5 mesicu a koupila sem v lekarne na noc kasicku http://www.hipp.cz/…cne-kase.htm a ted ctu, ze je v ni lepek a ze se ma smichat s mlekem??? to mne prijde na zacatek poradnej ulet ne???
doted sme jen kojili a dneska sem dala malinko mrkvicky a ted nevim, jestli ji tohle mam vubec davat??
prosim zkusene maminky o radu
![]()
diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dle nových studií se má lepek zavádět mezi 4-6. měsícem. Kaše se má ale rozmíchat v MM nebo v UM. V žádném případě v normálním mléku.
- Citovat
- Upravit
@sad 1 na te krabici je plnotucne mleko
vubec se mne to na zacatek nechce davat… nemate typ na nejakou jinou co muzu davat na noc a nebude s lepkem a bude se dat smichat treba jen s vodou??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aakaficko píše:
@sad 1 na te krabici je plnotucne mlekovubec se mne to na zacatek nechce davat… nemate typ na nejakou jinou co muzu davat na noc a nebude s lepkem a bude se dat smichat treba jen s vodou??
![]()
je spousta mléčným kaší, které se míchají s vodou. Já žádné jiné ani nedávám. Kupovala jsem Hipp obilnovou se sušenkama, a pořád kupuju Babydream z Rossmanna. Všechny mléčné, malé hrozně chutnají. Dítěti bych mléko na kaši nedávala
![]()
- Citovat
- Upravit
@aakaficko píše:
@sad 1 na te krabici je plnotucne mlekovubec se mne to na zacatek nechce davat… nemate typ na nejakou jinou co muzu davat na noc a nebude s lepkem a bude se dat smichat treba jen s vodou??
![]()
No a proč si prostě nepřipravíš UM podle vlastního výběru a nesmícháš kaši s tím? ![]()
Jsou i kaše mléčné, co se míchají s vodou, protože už mléko obsahují, ale to mi přijde horší… takto si můžeš sama vybrat, s jakým mlékem kaši smícháš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak lepek oddalovat je hloupost…zaděláváš dítěti na alergii na lepek. Nevím, jakého názoru je váš pediatr…
- Citovat
- Upravit
@sad 1 takze mam koupit treba tuhle?? http://www.nutriklub.cz/…c5L3BhZ2U6Mg nechci male nejak ublizit a aby to obsahovalo nejakej lepek, to na zacatek taky ne.. ![]()
@BohunkaP ja jsem jeste nic jinyho nez MM nepouzivala, takze fakt nevim ani jak UM pripravit a cim smichat..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 píše:
Jinak lepek oddalovat je hloupost…zaděláváš dítěti na alergii na lepek. Nevím, jakého názoru je váš pediatr…
Jasně… asi proto jsme byli téměř pranýřováni, když jsme se pokusili dát lepek naší (dnes pětileté) dceři dříve než v roce…
V tomto se názory i doporučení střídají jako ponožky - co platí teď, nemusí platit za rok. Tohle téma je typickým příkladem situace, ve které platí „všeho s mírou a selským rozumem“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 a myslis, ze tu Hipp muzu smichat jen s vodou, i kdyz tam pisou ze se ma dat pul mleka a pul vody?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aakaficko, tak odstříkej, smíchej kaši s MM a je vystaráno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit