Kaše Hipp do plnotučného mléka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
535
8.11.12 21:47

Kaše Hip do plnotučného mléka?

Výbírala jsem pro syna (8 měsíců) kaše jako třetí příkrm. Strašně mě překvapilo, že například ovesná či rýžová od Hipu se dělá do vody s plnotučným mlékem, předpokládám, že mají na mysli kravské. Na prabicí píší, že je vhodná od 5tého měsíce. Všude se ale píše, že dítě může kravské mléko až po roce. Jak to teda je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.11.12 22:08

Já teda Hipp měla a dělal se normálně do vody.. Musíš koupit mléčnou nebo dělat nemléčnou do MM či UM.. Jinak kaši z kravského můžeš dělat přibližně od roka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.11.12 22:21

Dívala jsem se na to (mám pohankovou) a dělám ji normoš do UM.

• Citovat
  • Upravit
1748
9.11.12 15:41

Mám teda pro syna obyč. ze zdravé výživy ale po 10 měs. jsem začala dělat z kravského plnotučného mléka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.12.12 18:30

Ahoj holky,
prosim o radu, jsem z toho uplne jelen :zed: nasi holce je dneska 5 mesicu a koupila sem v lekarne na noc kasicku http://www.hipp.cz/…cne-kase.htm a ted ctu, ze je v ni lepek a ze se ma smichat s mlekem??? to mne prijde na zacatek poradnej ulet ne???
doted sme jen kojili a dneska sem dala malinko mrkvicky a ted nevim, jestli ji tohle mam vubec davat??
prosim zkusene maminky o radu :think: :palec:
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
13.12.12 18:32

@aakaficko

Dle nových studií se má lepek zavádět mezi 4-6. měsícem. Kaše se má ale rozmíchat v MM nebo v UM. V žádném případě v normálním mléku.

• Citovat
  • Upravit
11245
13.12.12 18:35

@sad 1 na te krabici je plnotucne mleko :zed: vubec se mne to na zacatek nechce davat… nemate typ na nejakou jinou co muzu davat na noc a nebude s lepkem a bude se dat smichat treba jen s vodou?? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
13.12.12 18:37
@aakaficko píše:
@sad 1 na te krabici je plnotucne mleko :zed: vubec se mne to na zacatek nechce davat… nemate typ na nejakou jinou co muzu davat na noc a nebude s lepkem a bude se dat smichat treba jen s vodou?? :think: :nevim:

je spousta mléčným kaší, které se míchají s vodou. Já žádné jiné ani nedávám. Kupovala jsem Hipp obilnovou se sušenkama, a pořád kupuju Babydream z Rossmanna. Všechny mléčné, malé hrozně chutnají. Dítěti bych mléko na kaši nedávala :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21995
13.12.12 18:37
@aakaficko píše:
@sad 1 na te krabici je plnotucne mleko :zed: vubec se mne to na zacatek nechce davat… nemate typ na nejakou jinou co muzu davat na noc a nebude s lepkem a bude se dat smichat treba jen s vodou?? :think: :nevim:

No a proč si prostě nepřipravíš UM podle vlastního výběru a nesmícháš kaši s tím? 8o

Jsou i kaše mléčné, co se míchají s vodou, protože už mléko obsahují, ale to mi přijde horší… takto si můžeš sama vybrat, s jakým mlékem kaši smícháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
13.12.12 18:38

Jinak lepek oddalovat je hloupost…zaděláváš dítěti na alergii na lepek. Nevím, jakého názoru je váš pediatr…

• Citovat
  • Upravit
11245
13.12.12 18:40

@sad 1 takze mam koupit treba tuhle?? http://www.nutriklub.cz/…c5L3BhZ2U6Mg nechci male nejak ublizit a aby to obsahovalo nejakej lepek, to na zacatek taky ne.. :think:
@BohunkaP ja jsem jeste nic jinyho nez MM nepouzivala, takze fakt nevim ani jak UM pripravit a cim smichat.. :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
  • Citovat
  • Upravit
21995
@sad 1 píše:
Jinak lepek oddalovat je hloupost…zaděláváš dítěti na alergii na lepek. Nevím, jakého názoru je váš pediatr…

Jasně… asi proto jsme byli téměř pranýřováni, když jsme se pokusili dát lepek naší (dnes pětileté) dceři dříve než v roce…

V tomto se názory i doporučení střídají jako ponožky - co platí teď, nemusí platit za rok. Tohle téma je typickým příkladem situace, ve které platí „všeho s mírou a selským rozumem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.12.12 18:41

@sad 1 a myslis, ze tu Hipp muzu smichat jen s vodou, i kdyz tam pisou ze se ma dat pul mleka a pul vody?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21995
13.12.12 18:42

@aakaficko, tak odstříkej, smíchej kaši s MM a je vystaráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí