Nemléčná kaše - Sunarka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nemléčná kaše - Sunarka
Zdravím všechny ![]()
Nevíte prosím náhodou někdo, co je se Sunarkou-nemléčné kaše? Nikde ji nemůžu sehnat už minimálně týden
. Nevím, jestli se jedná jen o nějaký výpadek nebo už se přestala vyrábět??? ![]()
Pokud máte některá nějaké info, budu ráda
. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
v DM měli v regále cedulku, že jí stáhli kvůli nadmérnému množství laktózy.
A že případně vrací peníze.
Taky čekám, až se znovu objeví, malá žádnou jinou kaši nechce (a to mi ještě přestali vyrábět rýžovo-kukuřičnou
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé to mi holky ani neříkejte, já jí dneska taky scháněla a nic. Jejda, tak dlouho jsem hledala tu správnou a oni jí stahli z prodeje.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to teda čumím, i já se po ní dlouho pídím
Ale nikde neměli žádnou varovnou ceduli o tom, že by s ní něco bylo. Jen prostě není a když jsem ji našla v ROSSEMANNU v OV. Tak prodavačka se tuze divila, proč nikde není a vesele ji prodává dál. Já jsem si samozřejmně vzala do foroty, že a dávám ji prckovi…Jak velký problém, nebo v čem by měl být ten vyšší obsah laktózy??? nebo je někde článek, nebo něco, abychom se i my o tom něco dozvěděly??? Díky za případné info… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím já na to koukala taky jak tele na nový vrata…
Jinak myslím si že laktóza je problém u mimča s alergií na laktózu. Normálnímu mimču asi neublíží… ale u nemléčné bych tuhle složku nehledala.
No uvidíme co z toho bude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tý jo, nic nevím
Anička je taky baští, tu rýžovou jí míchám s rozvařeným mix. ovocem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikde žádnej článek nemůžu najít
Zkusím zítra v Rosmanu, jestli jí tam ještě budou mít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yweta rýžovo-kukuřičnou? Ta byla ale mléčná, ne? Dělají jí pořád, ale teď je nevím proč v té tmavomodré krabici, udělali z ní kaši na dobrou noc.. Ale podle mě je to ta samá.. Taky jsem jí měla nejraději - malý to bylo celkem jedno, moc je nejí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rýžovo-kukuřičná byla nemléčná od 4 měsíce. Teď jí udělali mléčnou…ale to mladý nejede…takže bude muset stačit rýžová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U jedné z šarží kaše byla zjištěna přítomnost mléčné bílkoviny, takže se stáhly preventivně všechny nemléčné z prodeje, protože se vyrábí na stejné lince. Četla jsem to na jejich FB profilu včera. Ale o jakou šarži jde, to nikde neuvádí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za info, já totiž taky nikde nic neviděla, nečetla
, jen u nás v Globusu, kde ji kupujeme byla v akci, než jsem ji stihla koupit, tak byla vyprodaná, ale nové už nedodali (což se u nás nestává).
@gabriela82 je (byla) i jako nemléčná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na základě informací výrobce HERO Vám sdělujeme, že u níže uvedených výrobků došlo ke zjištění nevyhovujícího označení – nemléčná kaše, jelikož byly nalezeny nadlimitní stopy laktózy.
Z těchto důvodů dm Česká republika okamžitě stahuje z prodeje Sunarka nemléčné kaše:
Název
EAN kód
Sunarka nemléčná s osmi cereáliemi a medem 200g
8592084400514
Sunarka nemléčná pšeničná s ovocem 200g
8592084400538
Sunarka nemléčná krupicová s medem 200g
8592084407445
Zákazníci, kteří uvedené výrobky zakoupili, mohou zakoupený produkt odevzdat v kterékoli prodejně dm v České republice se zárukou vrácení peněz.
dm se omlouvá zákazníkům za způsobené komplikace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monalka Děkuji moc za info
![]()
U nás doma jede na dračku jakákoliv. ale nejvíce s ovocem, tu má prcek nejradši ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem u nás byla ve 2 obchodech a nikde ji neměli až dnes v Rossmanu. A existuje ještě jiná nemléčná od jiné značky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit