Nemléčná kaše - Sunarka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
355
7.11.12 20:00

Nemléčná kaše - Sunarka

Zdravím všechny :mavam:

Nevíte prosím náhodou někdo, co je se Sunarkou-nemléčné kaše? Nikde ji nemůžu sehnat už minimálně týden :cert:. Nevím, jestli se jedná jen o nějaký výpadek nebo už se přestala vyrábět??? :think:
Pokud máte některá nějaké info, budu ráda :). Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
7.11.12 20:14

Ahojky,
v DM měli v regále cedulku, že jí stáhli kvůli nadmérnému množství laktózy.
A že případně vrací peníze.
Taky čekám, až se znovu objeví, malá žádnou jinou kaši nechce (a to mi ještě přestali vyrábět rýžovo-kukuřičnou :? ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
7.11.12 20:53

Jééé to mi holky ani neříkejte, já jí dneska taky scháněla a nic. Jejda, tak dlouho jsem hledala tu správnou a oni jí stahli z prodeje. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
7.11.12 21:00

No to teda čumím, i já se po ní dlouho pídím :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Ale nikde neměli žádnou varovnou ceduli o tom, že by s ní něco bylo. Jen prostě není a když jsem ji našla v ROSSEMANNU v OV. Tak prodavačka se tuze divila, proč nikde není a vesele ji prodává dál. Já jsem si samozřejmně vzala do foroty, že a dávám ji prckovi…Jak velký problém, nebo v čem by měl být ten vyšší obsah laktózy??? nebo je někde článek, nebo něco, abychom se i my o tom něco dozvěděly??? Díky za případné info… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
7.11.12 21:02

Nevím já na to koukala taky jak tele na nový vrata…
Jinak myslím si že laktóza je problém u mimča s alergií na laktózu. Normálnímu mimču asi neublíží… ale u nemléčné bych tuhle složku nehledala.
No uvidíme co z toho bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
7.11.12 21:04

Tý jo, nic nevím :roll: Anička je taky baští, tu rýžovou jí míchám s rozvařeným mix. ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
7.11.12 21:18

Nikde žádnej článek nemůžu najít :think: Zkusím zítra v Rosmanu, jestli jí tam ještě budou mít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.11.12 21:20

@yweta rýžovo-kukuřičnou? Ta byla ale mléčná, ne? Dělají jí pořád, ale teď je nevím proč v té tmavomodré krabici, udělali z ní kaši na dobrou noc.. Ale podle mě je to ta samá.. Taky jsem jí měla nejraději - malý to bylo celkem jedno, moc je nejí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
7.11.12 21:27

Rýžovo-kukuřičná byla nemléčná od 4 měsíce. Teď jí udělali mléčnou…ale to mladý nejede…takže bude muset stačit rýžová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.11.12 21:28

U jedné z šarží kaše byla zjištěna přítomnost mléčné bílkoviny, takže se stáhly preventivně všechny nemléčné z prodeje, protože se vyrábí na stejné lince. Četla jsem to na jejich FB profilu včera. Ale o jakou šarži jde, to nikde neuvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.11.12 21:35

Děkuji za info, já totiž taky nikde nic neviděla, nečetla :nevim:, jen u nás v Globusu, kde ji kupujeme byla v akci, než jsem ji stihla koupit, tak byla vyprodaná, ale nové už nedodali (což se u nás nestává).
@gabriela82 je (byla) i jako nemléčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
7.11.12 21:48

Na základě informací výrobce HERO Vám sdělujeme, že u níže uvedených výrobků došlo ke zjištění nevyhovujícího označení – nemléčná kaše, jelikož byly nalezeny nadlimitní stopy laktózy.

Z těchto důvodů dm Česká republika okamžitě stahuje z prodeje Sunarka nemléčné kaše:

Název

EAN kód

Sunarka nemléčná s osmi cereáliemi a medem 200g

8592084400514

Sunarka nemléčná pšeničná s ovocem 200g

8592084400538

Sunarka nemléčná krupicová s medem 200g

8592084407445

Zákazníci, kteří uvedené výrobky zakoupili, mohou zakoupený produkt odevzdat v kterékoli prodejně dm v České republice se zárukou vrácení peněz.
dm se omlouvá zákazníkům za způsobené komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
7.11.12 21:49

Zkopírovala jsem to z webu DM :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
8.11.12 08:25

@monalka Děkuji moc za info :potlesk: :palec:
U nás doma jede na dračku jakákoliv. ale nejvíce s ovocem, tu má prcek nejradši :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1036
8.11.12 13:35

Včera jsem u nás byla ve 2 obchodech a nikde ji neměli až dnes v Rossmanu. A existuje ještě jiná nemléčná od jiné značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí