Nemléčná kaše - Sunarka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@veru82 píše:
Včera jsem u nás byla ve 2 obchodech a nikde ji neměli až dnes v Rossmanu. A existuje ještě jiná nemléčná od jiné značky?
Nemléčné dělá i Hipp, Hami a Nestlé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás v Rossmanu už jí nemaj. Jo a nemléčná je ještě od Nestlé kukuřičná nebo rýžová. Ale ta nám na noc moc nesedí. Takže já ted vařím každý večer krupičku v kastrůlku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo, bude zase někdy opět na trhu??? Zkoušíme všechno možný, ale nic nechutná tak jako nemléčná sunarka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se ptala asi před týdnem v DM apaní mi řekla, že jim ještě nikdo nic neřekl a ani se o to asi moc nezajímají…čekají, až jim příjde vyrozumění. Těžko říct, na koho se obrátit…
Taky malémui nic nechutná tolik, jako sunarka…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemléčné kaše Sunarka
Mám informaci, že kaše budou znovu v prodeji až od dubna ![]()
- Citovat
- Upravit
@MíšaK72 píše:
Mám informaci, že kaše budou znovu v prodeji až od dubna
Ups
ne to je teda v…
ach jo ![]()
Díky za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim, odkud je ta informace ze kase zase bude? taky shanim nemlecnou sunarku, v DM i jinde ted maji tu samou ale uz mlecnou, tak mam obavu aby z ni neudelali pouze mlecnou, bo proc prodavat dve stejne jednu s mlikem a druhou bez? jeste se da sehnat ta nemlecna pres internet (nejake skladove zasoby)tak ted nevim jestli vzit 10 dokud jeste nekde je nebo doufat ze bude znova v prodeji…psala jsem na Hero ale zatim neodpovedeli. jestli neco napisou, dam to sem.
- Citovat
- Upravit
Informaci jsem dostala od DM. Z Hero se mi neozvali
Nasla jste na internetu? A za jakou cenu? Ja nasla jen za nejake nesmyslne prachy
a jeste mi odpovedeli, ze ta trojnasobna cena je v poradku ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak v Hero rekli ze nemlecne kase budou urcite zase v prubehu dobna, budou nejspis 4 druhy, ale nevi jeste vubec jake, pry mozna za 14 dnu by uz mohli vedet alespon ty druhy… nezbyva nez doufat ze bude i ta 8 cerealni, jelikoz ta je nejlepsi ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
dle vyjádření výrobce (HERO CZECH) se nová řada nemléčných kaší dostane
na trh v průběhu první poloviny roku - tedy nejpozději v červnu.
S pozdravem
Vlasta Dobšíčková
- Citovat
- Upravit
No a tady snad jeste maji ty puvodni:
http://www.lekarnakvalitne.cz/index.php?…
ja si pockam na nove, nevyplati se mi dat postovne pro 3 kase a vic jich do te doby nesnime, pouzivam ty bez prichuti z DM a Sunarku prisypavam jen obcas na dochuceni.
- Citovat
- Upravit
Zdravím ![]()
Tak jsme včera narazili na nové kaše. Koupili jsme hned z každé jednu co měli.
ovocná- s 8 cereáliemi
špaldová- s medem
medová- s 8 cereáliemi
Tak snad budou chutnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit