Kaše i mléko na noc u 4m?

29
22.2.14 19:24

Kaše i mléko na noc u 4m?

Ahoj holky, moc prosím zkušené o radu, zavádím teď kaši na noc u svého chlapečka (4m), jinak je od narození na UM, ale pořád se mi v noci budí hlady, zkouším dávat tedy kaši a hned po ní i UM mléko a je to lepší, ale prý by se to nemělo?! On je docela puclík, ma 7kg a přijde mi, že mu normální dávka dle tabulek na noc prostě nestačí, jinak přes den je to ok…ale nechci ho nějak zbytečně zaplácávat…diky moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
22.2.14 19:28

Proc nemelo? J sice kojim, ale znam mraky maminek, ktere daji kasi, vykoupou a daji UM :think: Mne se prcek taky porad budi hlady :zed: Zkousim druhy den zeleninu a pak kojeni, vysledek prozatim veskery zadny :cert:
btw dotaz: co davas za kasi? Ja jen tak pro inspiraci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
22.2.14 19:33

@Eliaskova no nas maly to mel taky tak…kolem 5 kasi a po 19 UM..nekdy hrknu kasi primo do um, ale ja zu frcim na normalni strave. Popravde co jineho mu chces dat…moc moznosti nemas.ja myslim, ze je to ok..primo kasi na noc jsem nedavala, maly se potom budil zizni. a pokud mas pocit, ze je opravdu hladny- zacni s prvnim prikrmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.2.14 19:34

A je ti jasné, že to vůbec nemusí být hlady? i když to vypije? Prvorozený se také budil a to i v době, kdy to fakt hlady nebylo a druhorozená spí, váhově si jedou cca stejně, ona je trochu drobnější, osm měsíců - necelých 9,5kg ;)
A kaší se nemusí vyřešit vůůůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.14 19:37

Noo to bych jeste mohla zkusit, jako pred koupanim kasi a potom jeste mliko, porad si rikam, ze nejak to prece musi jit:) Ja zkusila behem 10dni uz vic znacek, Nestle, Hipp i to mlicko s kasi, ale samotny ho to vubec nezasyti, spis min nez mliko mi pride…takze nemuzu ani rict, ktera je dobra, ale super tece lahvi prave to mlicko s kasi od Nestle, s tim jinak hodne bojuju, ale je to drazsi…i kdyz v balicku od VZP byla 30% sleva do DM na vsechno od Nestle, takze jsem si nakoupila zasoby:)A uz zkosim i mrkev k obedu a je to priserny, prska to vsude a vubec se mu nechce jist ze lzicky :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.14 19:40

@kozisek nooo, ale on se v noci vzbudi a krici jak kdyby tejden nejedl a vymlaskne lahev mlika se zavrenejma ocima a pak hned usne, takze to podle me hlady urcite je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.2.14 19:40

Mě se malej budí v noci na jídlo úplně normálně… a nebolí ho náhodou po té kaši bříško? A nikde není řečeno, že ho ta kaše zasytí víc, než mléko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.2.14 19:42

Zkušenost podobnou nemám, ale ono je normální, že se v noci takhle malé dítě budí a matka ho nakrmí. Normálně mi mimino vstávalo co 3 hodiny na jídlo a když byl spurt, tak i častěji. Dokud si nezvyklo spát delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.2.14 19:43

Myslím, že je zcela normální, že tak malý dítě se v noci budí-hlad nehlad. Nám se budil kluk 2 roky. A vlastně se budí doteď2,,5 roku jen tak, nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.2.14 19:44
@Eliaskova píše:
@kozisek nooo, ale on se v noci vzbudi a krici jak kdyby tejden nejedl a vymlaskne lahev mlika se zavrenejma ocima a pak hned usne, takze to podle me hlady urcite je…

Ale mě to dělal syn také a podle mě se tím sáním a dudáním prostě uklidní, navíc teplé mléko napomáhá spánku, rychleji se také vyprdí, nebudu ti tedy brát iluze, zkoušej to klidně dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.2.14 19:45

Já měla všechny děti dost nenajezený. Dávala jsem doma dělané kaše-rýžovou, nebo z ov. vloček s kouskem banánu večer jako poslední jídlo, i s UM v dávce odpovídající množství kaše a holky mi „vydržely“ tak do 2 do rána. To bylo už UM. Pak ráno klasicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.2.14 19:50

Tak ja budenie v noci nepoznam..maly spi os 6t celu noc bez jidla, bez pitia, bez dudliku.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.2.14 19:54

@miisenka nezakřikni to, už má zuby? To je taky pak v noci lahůdka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.2.14 20:09
@goldenka píše:
@miisenka nezakřikni to, už má zuby? To je taky pak v noci lahůdka. :mrgreen:

este ne..a prave na to cekam, ze mi zacne toooocoooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.2.14 20:19

My v 19.h kaši v 21h. mléko a taky se mi budí a krtkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí