Kaše Mišutka pro 9m?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pjeťo a co je to za kaši?
Tak na ní koukám, je to ta kukuřičná kaše? Pokud je v ní jen kukuřičná mouka a je bez cukru, tak klidně můžeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Pjeťo a co je to za kaši?
http://www.zdravizvysociny.cz/index.php?…
kukuřičná kaše - z vybraných druhů kukuřice píšou ![]()
já ji měla ráda tuším v 10letech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně že můžeš, je to jenom kukuřice, nic víc. Já ji jako dítě milovala a když jsem před pár lety objevila, že se ještě prodává, byla jsme radostí bez sebe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala bych.
Dala bych třeba Nestlé rýžovou nebo kukuřičnou, prodávají je v žlutém pytlíku a nejsou moc drahé.
Nedala bych je proto, že nejsou určeny pro kojence a malé děti, tedy při jejich výrobě se nemusí dodržovat určité výrobní standardy, nejsou vakuovaně balené a mají mnohem delší dobu trvanlivosti. Můžeš v nich narazit třeba na potravinářské moly
Ty kojenecké musíš spotřebovat do 2 - 3 týdnů po otevření například.
- Citovat
- Upravit
Já jí dávám od doby, co začal ožužlávat kukuřičné křupky, takže cca od půl roku ![]()
Zahušťovala jsem s ní třeba namixovaný ovoce, nebo jsem do ní přidávala um, když už jsem nekojila.
Dáváme i jiný kaše ze zdravý výživy, teď mu moc chutná Super kaše. Třeba tady jí mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Nedávala bych.
Dala bych třeba Nestlé rýžovou nebo kukuřičnou, prodávají je v žlutém pytlíku a nejsou moc drahé.
Nedala bych je proto, že nejsou určeny pro kojence a malé děti, tedy při jejich výrobě se nemusí dodržovat určité výrobní standardy, nejsou vakuovaně balené a mají mnohem delší dobu trvanlivosti. Můžeš v nich narazit třeba na potravinářské moly
Ty kojenecké musíš spotřebovat do 2 - 3 týdnů po otevření například.
Proč anonym? Zavání to reklamou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Raduško myslíš, že anonymní je majitelkou firmy Nestlé?
No to zrovna ne, ale třeba distributorkou
. Zkrátka nechápu, proč zrovna tohle psát anonymně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit