Recepty pro desetiměsíčního prcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jancic
4.5.11 15:17

Recepty pro desetiměsíčního prcka

Inspirujte mě prosím, nevím co vařit, motám stále stejnou zeleninu a maso dohromady … jinak prcek je ulítlej na těstoviny (kukuřičný) … ale chtěla bych mu zkusit uvařit kuskus, pohanku atd …

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
4.5.11 15:40

Noo, tak kuskus..zeleninu a maso? :lol: Tak zeleninu obměň, je jí spousta! Udělěj třeba zapečený něco (brambory, rýži, kuskus), do toho brokolici (na správně velké kousky pro něj), cuketu na kostičky, prostě něco, můžeš zalít žloutkem, postrouhat trochou sýra. Hrášek třeba tam můžeš šoupnout. Z masa si můžeš vybrat, toho je taky spousta, králík, krůta, kuře..Někdo v 10m zkouší různě upravené omáčky, typu rajská, svíčková, kuře na paprice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.5.11 15:43

Nebo nastav skleničkou. Když jsem prvně zkoušela kuskus, tak on jak je sypkej, tak jednak to dost padalo ze lžičky a dvak se veru dost kuckala. Ale stačí, když to nastavíš tou sklenkou, udělá to to správný pojidlo, nebo když jsem tam dala např. mrkev a cuketu, tak cuketu normálně na kostky a mrkev ve formě pyré, takže se to zase pěkně spojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
4.5.11 17:25

Syn měl hrozně rád brokolicový krém s brambory. Uvaříš brokolici s troškou kmínu, v té vodě co jsi jí vařila tak jí umixuješ a zahustí se máslovou jíškou a trochou smetany. Nakonec se přidají vařené brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.5.11 20:19

Nechci aby to vyznelo spatne, ale to tak vadi, kdyz varis porad stejna jidla? Ja myslim, ze ty deti zas tolik neresi, jestli maji to stejne jako predevcirem, nebo ne.

Ale chtela jsi inspiraci, tak oblibena je u nas brokolice nebo mrkev s pohankou (davam pohankovou kasi), mrkev s hraskem a bramborama, maso (mam hovezi, kureci a kruti) s nejjakou zeleninou a ryzi. zloutek s brokolici… zkousela jsem cervenou cocku, ale ta teda nic
Mam v mrazaku namrazene ruzne zeleniny, masa a prilohy a kombinuju, co me zrovna padne pod ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí