Rýžová kaše babylove
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rýžová kaše Babylove
Dobrý večer, jsem zde naprostý nováček, snad nedělám něco úplně špatně s novým tématem, ale opravdu jsem odpověď na můj dotaz jinde nenašla…
Už 14dní se snažím v DM drogerii koupit naši oblíbenou rýžovou kaši od jejich značky Babylove (michl brei…), nejdřív neměli skoro žádné od Babylove a dneska jsem už našla. Mají, stejně jako většina DM věcí pro děti, jiné obaly. Bohužel ale rýžovou jsem tam nenašla.
Nemáte někdo zkušenost s obměněným sortimentem? Bude rýžová kaše ještě existovat, nebo ji přestali dělat? Dá se nahradit zmiňovanou Babydream z Rossmanna? Malá mi jinou jíst nechce, Nutrilonová je sice taky rýžová ale je poměrně drahá a krmím tím dvojčátka, tak musím o cenách uvažovat… Budu moc ráda, za jakoukoliv radu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neděs mě, chystám se koncem týdne vyplenit DM
Já mám z Rossmanna kukuřičnou, ale ta má přidaný cukr, takže bych taky radši tu z DM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta kase ma jen jiny obal,prijde mi,ze chutna stejne
. Zkus a uvidis,jina rada neni
Zalezi na prccich jestli jim bude c hutnat. Jinak ja jsem po 3 mesicich kdy mi holcicky ji prikrmy prestala resit pridany cukr
,nemam cas v obchode kazdou vec studovat
. A zrovna v kasi nutrilon cukr je ne? Presnidavky kupuju hello a ty jsou taky sladke
,ale kdyz se povede tak mam jednu za 9 kacek
.
Ps:kdyby jsi potrebovala jake koliv rady ohldedne krmeni dvojcatek,ptej se klidne i SZ.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
takže jí ještě mají jo? Co změnili obal, tak jsem narazila jen na vanilkovou, banánovou a ovocnou. Rýžová ani v jednom ze 3 DM co jsem byla neměli.
Dík
H.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Kdyby se ti nepodařilo jí koupit,tak doporučuji Rýžovou krupičku od Nestlé,jestli znáš.
Je instantní,dobře se rozmíchává,bezlepková,bez cukru…
A na 250ml stačí 5 odměrek,tak i ekonomická.Stojí do 40kč.
www.docsimon.cz/…instant-190g
Prodává se taky v DM nebo Tesco a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já ji taky nenašla. Byli jsme na velkém nákupu (se žolíkem 20% na celý nákup) a taky tam měli jen ty tři s příchutěmi. Já nekoupila nic a asi začnu dávat jiné večeře než jen kaše.
Ta krupička je fajn, ale dělá se do mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
já se taky přidávám už 3 týdny marně hledám v DM jejich rýžovou kaši
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jednou dobrý den, tak DM mi asi udělalo s rýžovou kaší „čáru přes rozpočet“… rýžovou už tam asi nenajdu, že.
Zkusím ten Rossmann.
Koupila jsem na zkoušku od babylove jáhlovou a píšou, že je bez lepku. myslela jsem, že bez lepku je jenom rýže a kukuřice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nezkoušeli jste jim třeba napsat mail? Já s nima jednou něco řešila a odpověděli mi okamžitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jáhly jsou bezlepkové. Je to vlastně proso.
BunnyG píše:
Ještě jednou dobrý den, tak DM mi asi udělalo s rýžovou kaší „čáru přes rozpočet“… rýžovou už tam asi nenajdu, že.Zkusím ten Rossmann.
Koupila jsem na zkoušku od babylove jáhlovou a píšou, že je bez lepku. myslela jsem, že bez lepku je jenom rýže a kukuřice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodavaček jsem se právě ptala a odpoveď byla, že neví jestli jim ta kaše příjde… takže neví, jestli ji zrušili, nebo jak…
Díky za info o jáhlech!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
joanee píše:
Ta kase ma jen jiny obal,prijde mi,ze chutna stejne. Zkus a uvidis,jina rada neni
Zalezi na prccich jestli jim bude c hutnat. Jinak ja jsem po 3 mesicich kdy mi holcicky ji prikrmy prestala resit pridany cukr
,nemam cas v obchode kazdou vec studovat
. A zrovna v kasi nutrilon cukr je ne? Presnidavky kupuju hello a ty jsou taky sladke
,ale kdyz se povede tak mam jednu za 9 kacek
.
Ps:kdyby jsi potrebovala jake koliv rady ohldedne krmeni dvojcatek,ptej se klidne i SZ.
Nutrilon kaše je i chuťově strašně sladká, takže já co jsem dostala, tak jsem míchala, protože jsem se hlavně bála, aby se mi malá nenaučila na sladké /se starší jsem ten problém měla/. Proto mi moc vyhovuje DM, ta je jen lehce nasládlá i se dobře dělá. Stejně tak příkrmy se snažím držet neslazené a dceři i víc chutnají, protože jakmile se starší naučila na sladké, tak chtěla všechno krom zeleniny čím dál sladší jinak to nejedla nebo nepila ![]()
Já jim zkuším na mail napsat - zítra jedu nakupovat, tak ať se tam neženu zbytečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
babylove ryžová kaša
Zdravím vás,
ja som dnes na bezplatnej infolinke DMdrogérie zistil, že BABYLOVE ryžová kaša už v ponuke nebude. Všetok ostatný sortiment v rámci kašičiek babylove zostal zachovaný, zmenili sa len obaly. Škoda, pretože ryžová kaša bola výborná, naviac nie je v nej lepok a ako nábeh na príkrmy je odporúčaná. Všetky ostatné kaše sú s lepkom, pretože sú krupicové alebo prosové.
My ich však aj naďalej papať budeme, pretože sú výborné, aj chuťovo, aj bezproblémovou prípravou a aj cenou ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte, chtěla bych se zeptat, zda u vás v drogerii DM máte banánové kaše babylove? Já se jí snažím marně sehnat už 3 týdny a ani v jednom DM u nás jí nemaj a prodavačky mi nejsou schopny říct, jestli jí vůbec ještě budou mít nebo už ne. Všimla jsem si, že nemají jen tu banánovou a ostatní zatím mají, ale mě prcek jinou jíst nechce. Už jsem koupila 3 jiné kaše také banánové a sní tři lžičky a končí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit