Může už květákový mozeček a lečo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Květákový mozeček a květákovou polévku jsem malému dělala už kolem roku a květák dodneška má rád a vařím často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě může,taky přemýšlím,že to uvařím..ale nevím zda mi rozkouše v leču ty papriky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych taky klidne dala!!! Samozrejme stridmeji s korenim, ale jinak si myslim, ze uz s tim nebude mit zadny problem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jí nedělá problém květák a další zelenina (předpokládám že ne), tak proč ne. Po roce už opravdu můžou všechno, krom několika věcí typu oříšky, ostré koření atp. Uzeniny nedávám skoro vůbec ani stejné dceři, ale ne proto, že by je nemohla, ale spíš proto, že to nezná a tak jí nemrzí, že to nejí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvetak a vse z nej uz jsem delala urcite v roce a leco v 17ti mesicich taky muze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dekuji moc.ja ji nic nekorim,nesolim a ji vsechno.takze kdyz ji jen a cibulce udelam kvetak,tak to urcite sni. to leco me napadlo,jenom ty papriky budu muset na maly kousky nakrajet. to by asi plivala..ale diky moc
- Citovat
- Upravit
Já dělávám Marušce květákový mozeček často jen tak, že uvařím květák, brambory, vajíčko natvrdo a všechno to vidličkou rozmačkám a zamichám. Přidám trošku olivového oleje (do hotovýho) a Mája se může utlouct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lečo měl poprvý v 10m. Upravenou dětskou verzi. Místo klobásy kuřecí maso, zeleninu jemně nakrájenou a z vajíčka jenom žloutek.
Dneska už jí lečo s náma jen vajíčko už je celé a zůstalo u kuřecího masa.
Květákový mozeček upřímně nevím co je. Určitě to znám, jen teď nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak květák byl jeho nejoblíbenější první příkrm, ale pravda, že na prdíky skoro vůbec netrpěl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala bych ani jedno tak malému dítěti a když tak mozeček ale bez vajec. Jsem vedoucí stravování v mateřské škole a z hygienických důvodů pokrmy kde se vejce jenom srazí jsou zakázány, navíc lečo je dost těžké do žaludku pro dospělého natož pro dítě.
- Citovat
- Upravit
cancer1 píše:
Nedávala bych ani jedno tak malému dítěti a když tak mozeček ale bez vajec. Jsem vedoucí stravování v mateřské škole a z hygienických důvodů pokrmy kde se vejce jenom srazí jsou zakázány, navíc lečo je dost těžké do žaludku pro dospělého natož pro dítě.
Já teda nevím, ale lečo je lehké jídlo, kor s kuřecím prsíčkem, navíc pokud to vejce nechš pořádně provařit.
Jo chce to víc práce s tím lečem, ale těch 10 minut míchání se vyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jestli mužu dat 7 mesicnimu miminku vařený květak
- Citovat
- Upravit
sikinka16 píše:
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jestli mužu dat 7 mesicnimu miminku vařený květak
Myslim, že klidně, vždyť dělají i skleničku první lžička květák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj maminky, muzu dat moji 17ti mesicni dceri kvetakovy mozecek,nebo leco?to leco urcite bez uzeniny,ale nebude ji potom bolet brisko?Vsichni kolem rikaji,ze po roce muze vsechno,ale ja ji stale nedavam cokoladu, uzeniny apod. a ted jsem se zasekla nad tim kvetakem.diky moc.