Nechce domácí maso

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9079
3.5.11 13:20

nechce domácí maso

Ahoj holky
Je nám 7 měsíců a nechce mi jíst doma připravené maso. Ze skleniček si vezme. Ale domácí ani náhodou. Přitom domácí zeleninu mi celkem i jí.
Taky jí dělají kousky. Pořád chce jíst kašovité. A to jsem jí tam nechala opravdu malé kousky. Jak příjde, že tam jsou, tak přestane jíst.
Jak na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
3.5.11 13:24

S kousky bych to nehrotila. Kamarádčin kluk odmítal kousky skoro do roka a půl a teď se krásně rozpapal. Co zkusit doma připravené maso narafičit do skleničky? Za pokus by to stálo, třeba by se nechala obalamutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
3.5.11 13:27
Kakika píše:
S kousky bych to nehrotila. Kamarádčin kluk odmítal kousky skoro do roka a půl a teď se krásně rozpapal. Co zkusit doma připravené maso narafičit do skleničky? Za pokus by to stálo, třeba by se nechala obalamutit.

A nebude mít toho masa pak moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
3.5.11 13:28

Jak na ni, no nijak - vždyť je jí sedm měsíců, je malinká… Když nechce kousky, tak mixuj. :nevim: Můj syn začíná kousky jíst až teď, v osmnácti měsících - každé dítě je jiné, tak proč ho stresovat.

A co kdybys jí toho domácího masa dala jen malinko? Postupně přidávat, lžičku po lžičce, do věcí, které jí…?

Příspěvek upraven 03.05.11 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.5.11 13:29

doma uvaříš, nacpeš to do prázdné skleničky…třeba „jede“ po obale :lol: Jinak, pokud ti jí doma dělanou zeleninku, tak bych tam nenápadně po maličkých kouscích přidávala maso. Klidně ve vývaru úplně rozmixovat, aby ho tam nemohla „detekovat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
3.5.11 14:13

taky mi holky odmítaly, tak jsem to zkusila namixovat s trochou UM do hladký kaše a přidala do zeleniny a od tý doby to jí a teď už i kousky…jo a nejvíc jim chutná telecí…kuřecí téměř vůbec a někdy vezmou na milost krůtí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
3.5.11 15:26

Urcite bych davala mixovany maso,vzdyt v 7 mesicich jeste neumi kousat,i kdyby par zoubku mela…Preci jen je to masicko tvrdsi,nez uvarena zelenina.Ja radeji nechavala vetsi kousky zeleniny (samozrejme mekoucke)a maso bylo uplne na kasi.Jedli mi to oba.Az casem jsem nechavala i masa vetsi kousky,kdyz si zvykli,ze se tam proste neco musi kousat… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
3.5.11 15:27

Jo a ze „jede“ po obale,je docela mozny,u nas to synacek delala taky.Videl misku a nene,papat nebudu,videl sklenicku od Hippu a mnam! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí