Pití kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pití kojence
Ahojda, měla bych dotaz kolik má 8mi měsíční dítko vypít vody? KOjím třikrát denně, ráno , pak má 100-120 jogurtu, 100-150 masozeleniny , odpol 120 ovoce.. a pak dvě další kojení, dnes jsem do něj dostala 110ml vody jen se bojím aby to pokrývalo denní dávku tekutin…Trošku víc v tom tápu.Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě v 8mi měsících vypil taky cca 100-150 ml. Ale kojila jsem víc, asi 5× určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakonec vypil 180ml … tak snad to s tím kojením a baštou bude stačit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:
Nakonec vypil 180ml … tak snad to s tím kojením a baštou bude stačit…
Týýbrďo co bych za to dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak máš starýho prcka a jak často kojíš? Já jsem ráda že takhle pije vodičku ale mám prostě obavy aby to bylo ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 7m a nevypije nic - kromě kojení, kojím ale víckrát, cca tak 5-6×. Zkouším mu dávat vodu po obědě, aby se naučil pít, někdy trochu polkne, ale většinou ne. Nijak to nehrotím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Mám 7m a nevypije nic - kromě kojení, kojím ale víckrát, cca tak 5-6×. Zkouším mu dávat vodu po obědě, aby se naučil pít, někdy trochu polkne, ale většinou ne. Nijak to nehrotím.
Já to taky nehrotila, ale nyní jsme začali s jogurtem a najeli na plnou dávku obědu, kojila jsem 5× denně, teď dvě zmizeli .....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:
Týýbrďo co bych za to dala[/citac
A jak máš starýho prcka a jak často kojíš? Já jsem ráda že takhle pije vodičku ale mám prostě obavy aby to bylo ok
Malej je 8.měsíců.Co jsme najeli na příkrmy,tak přes den už prso moc nechce,jen vyjímečně si dá přes den.Z prsa pije jen v noci
.Pití jí dávám průběžně celý den,ale vždycky si jen cucne.Víc se napije když sní třeba křupinku,ale jak říkám když vypije padesátku tak jásám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to chápu že jásáš, a kojíš tak teda dvakrát třikrát? mi už právě ráno a pak až v šest…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V noci tak 3× i 4× ale myslim si že si toho moc nevytáhne protože u toho vytuhne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
V noci tak 3× i 4× ale myslim si že si toho moc nevytáhne protože u toho vytuhne.
Tak to mi nikdy v noci nekrmili..... spinkal.. tak evidentně mu to stačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to závidim.Právě to moc neřešim jelikož si myslim,že kdyby měla žížu tak bude pít.Nevypadá že by byla dehydrovaná.
Tak buď ráda za to co ti vypije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Tak to závidim.Právě to moc neřešim jelikož si myslim,že kdyby měla žížu tak bude pít.Nevypadá že by byla dehydrovaná.
Tak buď ráda za to co ti vypije
Jo to ráda jsem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dobrý den maminky chci se zeptat,synovi je 7měsíců a 12dní a nechmi mi nic pít ani vodu a ani čaje a ani ty ovocný šťávičky,už začínají bít vedra a nevím jak to do něho dostat.Ráno máme mlíčko nutrilon obědu maso-zeleninu odpoledne přesnídávku večer ovocnomléčnou kaši a v noci mlíko.Poraďte mi co mám ještě zkusit.Nebo to nemám tolik hrotit?
Děkuju za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit