Zácpa - 5t

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
957
29.4.11 09:19

zácpa

Holky poradíte mi někdo, můj 5 týdenní chlapeček má zácpu, tuhej ale opravdu tuhej bobík, co na to mám koupit. Nekojím, potebuje se vykakat. Poradíte mi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
29.4.11 09:59

My používali kapičky Baby Calm,trpěl na zácpy a koliky.Pomohlo to,taky pomohlo změnit mlíčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
29.4.11 10:02

Děkuju vereničko už pro něj letím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.4.11 10:12

Zks se poradit s dr.Ona ti poradí kdyby tohle nepomohlo.Jěště je Sab Simplex nebo tak nějak,ale ten nepomohl.Dávala jsem mu pít Nutrilon Omneo,po tomse to tak krásně upravilo.Má nějak našťepenou bílkovinu čico :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
29.4.11 10:22
verenika píše:
Zks se poradit s dr.Ona ti poradí kdyby tohle nepomohlo.Jěště je Sab Simplex nebo tak nějak,ale ten nepomohl.Dávala jsem mu pít Nutrilon Omneo,po tomse to tak krásně upravilo.Má nějak našťepenou bílkovinu čico :mrgreen:

cus, tak trpime na zacpu od narozeni, jsou ji 3 :roll:
Nutros Omneo uz neni, je misto toho Nutrilon Comfort, je proti nadymani kolice a zmekcuje stolici, nebo jeste Beba sensitive, nastepenou bilkovinu ma i Allergy care,taky zmekcuje stolici,ale je nejvic horkej :poblion:
Jinak verenika radi dobre, nam taky pomohl Baby calm, Sab simplex naopak vubec.my teda museli davat rektalni rourky(ty velky),ale kdyz nejdriv zkusis zmenit mlicko,tak by to melo pomoci. jo a davej mu probiotika, my davali Laktobacilky,ale nejlepsi jsou Bio Gaia, davali jsme je pozdeji, jsou drahy jak prase,ale pomahaji :palec:

• Citovat
  • Upravit
17310
29.4.11 10:25
beruska7908 píše:
verenika píše:
Zks se poradit s dr.Ona ti poradí kdyby tohle nepomohlo.Jěště je Sab Simplex nebo tak nějak,ale ten nepomohl.Dávala jsem mu pít Nutrilon Omneo,po tomse to tak krásně upravilo.Má nějak našťepenou bílkovinu čico :mrgreen:
Nutros Omneo uz neni, je misto toho Nutrilon Comfort, je proti nadymani kolice a zmekcuje stolici, nebo jeste Beba sensitive, nastepenou bilkovinu ma i Allergy care,taky zmekcuje stolici,ale je nejvic horkej :poblion:
Jinak verenika radi dobre, nam taky pomohl Baby calm, Sab simplex naopak vubec.my teda museli davat rektalni rourky(ty velky),ale kdyz nejdriv zkusis zmenit mlicko,tak by to melo pomoci. jo a davej mu probiotika, my davali Laktobacilky,ale nejlepsi jsou Bio Gaia, davali jsme je pozdeji, jsou drahy jak prase,ale pomahaji :palec:

No vidíš,tak je to teď Comfort :lol: Už je to pár let co jsme ho kupovali 8-) Nám to pomohlo dohromady s tám Baby calmem :wink:

A ten Comfort nebo ta Beba je hořká?M říkala kamarádka že má bebu HA a ta je taky hořká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
29.4.11 10:44
verenika píše:
beruska7908 píše:
verenika píše:
Jinak verenika radi dobre, nam taky pomohl Baby calm, Sab simplex naopak vubec.my teda museli davat rektalni rourky(ty velky),ale kdyz nejdriv zkusis zmenit mlicko,tak by to melo pomoci. jo a davej mu probiotika, my davali Laktobacilky,ale nejlepsi jsou Bio Gaia, davali jsme je pozdeji, jsou drahy jak prase,ale pomahaji :palec:

No vidíš,tak je to teď Comfort :lol: Už je to pár let co jsme ho kupovali 8-) Nám to pomohlo dohromady s tám Baby calmem :wink:

A ten Comfort nebo ta Beba je hořká?M říkala kamarádka že má bebu HA a ta je taky hořká :think:

no kamoska taky davala Omneo, ale prej uz ho nevyrabej, rikala druha kamoska v lekarne, oni ty mlika porad prejmenovaj :roll:
horky j vsechno co je HA plus jeste allergy carem beba sensitive a Comfort, ono je to prave dany tema nastepenyma bilkovinama, ze tolik nedrazdi, comfort je na koliku, atd beba sensitive celkove na citlive brisko a allergy care je na alergie, HA jsou spis jako prevence.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko