Zácpa - 5t
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zácpa
Holky poradíte mi někdo, můj 5 týdenní chlapeček má zácpu, tuhej ale opravdu tuhej bobík, co na to mám koupit. Nekojím, potebuje se vykakat. Poradíte mi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My používali kapičky Baby Calm,trpěl na zácpy a koliky.Pomohlo to,taky pomohlo změnit mlíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zks se poradit s dr.Ona ti poradí kdyby tohle nepomohlo.Jěště je Sab Simplex nebo tak nějak,ale ten nepomohl.Dávala jsem mu pít Nutrilon Omneo,po tomse to tak krásně upravilo.Má nějak našťepenou bílkovinu čico ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
Zks se poradit s dr.Ona ti poradí kdyby tohle nepomohlo.Jěště je Sab Simplex nebo tak nějak,ale ten nepomohl.Dávala jsem mu pít Nutrilon Omneo,po tomse to tak krásně upravilo.Má nějak našťepenou bílkovinu čico
cus, tak trpime na zacpu od narozeni, jsou ji 3 ![]()
Nutros Omneo uz neni, je misto toho Nutrilon Comfort, je proti nadymani kolice a zmekcuje stolici, nebo jeste Beba sensitive, nastepenou bilkovinu ma i Allergy care,taky zmekcuje stolici,ale je nejvic horkej ![]()
Jinak verenika radi dobre, nam taky pomohl Baby calm, Sab simplex naopak vubec.my teda museli davat rektalni rourky(ty velky),ale kdyz nejdriv zkusis zmenit mlicko,tak by to melo pomoci. jo a davej mu probiotika, my davali Laktobacilky,ale nejlepsi jsou Bio Gaia, davali jsme je pozdeji, jsou drahy jak prase,ale pomahaji ![]()
- Citovat
- Upravit
beruska7908 píše:verenika píše:cus, tak trpime na zacpu od narozeni, jsou ji 3
Zks se poradit s dr.Ona ti poradí kdyby tohle nepomohlo.Jěště je Sab Simplex nebo tak nějak,ale ten nepomohl.Dávala jsem mu pít Nutrilon Omneo,po tomse to tak krásně upravilo.Má nějak našťepenou bílkovinu čico
Nutros Omneo uz neni, je misto toho Nutrilon Comfort, je proti nadymani kolice a zmekcuje stolici, nebo jeste Beba sensitive, nastepenou bilkovinu ma i Allergy care,taky zmekcuje stolici,ale je nejvic horkej
Jinak verenika radi dobre, nam taky pomohl Baby calm, Sab simplex naopak vubec.my teda museli davat rektalni rourky(ty velky),ale kdyz nejdriv zkusis zmenit mlicko,tak by to melo pomoci. jo a davej mu probiotika, my davali Laktobacilky,ale nejlepsi jsou Bio Gaia, davali jsme je pozdeji, jsou drahy jak prase,ale pomahaji
No vidíš,tak je to teď Comfort
Už je to pár let co jsme ho kupovali
Nám to pomohlo dohromady s tám Baby calmem ![]()
A ten Comfort nebo ta Beba je hořká?M říkala kamarádka že má bebu HA a ta je taky hořká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:beruska7908 píše:verenika píše:cus, tak trpime na zacpu od narozeni, jsou ji 3
Nutros Omneo uz neni, je misto toho Nutrilon Comfort, je proti nadymani kolice a zmekcuje stolici, nebo jeste Beba sensitive, nastepenou bilkovinu ma i Allergy care,taky zmekcuje stolici,ale je nejvic horkej
Jinak verenika radi dobre, nam taky pomohl Baby calm, Sab simplex naopak vubec.my teda museli davat rektalni rourky(ty velky),ale kdyz nejdriv zkusis zmenit mlicko,tak by to melo pomoci. jo a davej mu probiotika, my davali Laktobacilky,ale nejlepsi jsou Bio Gaia, davali jsme je pozdeji, jsou drahy jak prase,ale pomahajiNo vidíš,tak je to teď Comfort
A ten Comfort nebo ta Beba je hořká?M říkala kamarádka že má bebu HA a ta je taky hořkáUž je to pár let co jsme ho kupovali
Nám to pomohlo dohromady s tám Baby calmem
no kamoska taky davala Omneo, ale prej uz ho nevyrabej, rikala druha kamoska v lekarne, oni ty mlika porad prejmenovaj ![]()
horky j vsechno co je HA plus jeste allergy carem beba sensitive a Comfort, ono je to prave dany tema nastepenyma bilkovinama, ze tolik nedrazdi, comfort je na koliku, atd beba sensitive celkove na citlive brisko a allergy care je na alergie, HA jsou spis jako prevence.
- Citovat
- Upravit