Od kdy vepřové maso?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Od kdy vepřové?
Ahoj mamky, od kdy dáváte prckům vepřové maso?malá baští hovězí,krůtí,králičí,jehněčí,telecí a kuřecí ze skleničky a zajímalo by mě od kdy vepřové?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Já vepřové vařím minimálně i nám ostatním, Máje jsem ho dala asi dvakrát a vybírám jen libové. Jedu podle kojeni.net a tam doporučují libové vepřové od roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš prcek měl vepřové, libové, poprvé v 11 měsících. Má ho ale opravdu sporadicky, snad 1×-2× do měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vepřové moc nědělám asi jen na řízky malé je 2,5r a mněla asi jednou dvakrát. Je to proto,že mi moc nechutná a tak ho nevařím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vepřové dělám minimálně, kluk ho měl tak 5×. Prvně v necelém roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajimalo by me jestli mužu uvarit 7 měsicnímu mimču libove veprove s mrkví?
- Citovat
- Upravit
sikinko,našemu mimču je šest a týden a kousek vepřového z mrkvičkou a brambůrek měl a jak se oblizoval,nic se mu nestalo,vždyt je i v těch skleničkách od pěti měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vepřové ve skleničkách? Co já vím, tak vepřové se doporučuje až od prvního roku, a to hodně libové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja veprove normalne davam,samozrejme libove.Beze sporu je mnohem lepsi,nez hormonalni a antibioticke kureci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hormony ani antibiotika už se dávno v kuřecím mase nevyskytují
, to bylo kdysi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,vepřové maso jsem začala podávat malé až teď,bude jí co nevidět rok!Naše Dr,nám to kladla na srdce,že vepřové až v roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na
skleničce od ukončeného pátého měsíce je napsáno vepřová kýta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co člověk to jiný názor
.Ani odborníci se neschodnou
Já to střídám,ničemu se úplně nevyhýbám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nojo,nic se nemá přehánět,ale jednou za čas,si myslím,že kousíček ho opravdu nezabije. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
boball píše:
Naskleničce od ukončeného pátého měsíce je napsáno vepřová kýta
a kterej výrobce, my na malým městě máme omezený výběr a tuhle jsem neviděla. Ale já jsem kupovala HIPP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit