Budíte v noci dítě na krmení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
budíte v noci dítě na krmení?
Ahoj,chtěla jsem se zeptat zda budíte své dítě v noci na krmení?Já svojí dceru budím každé dvě-tři hodinky ale pak se jí špatně usíná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já byla vždycky ráda, když malá spala co nejdýl
Ji nebuď, kór, když má pak problémy s usnutím, ona ti dá vědět, až bude chtít jíst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych nebudila
vsak pokud v klidu spinka,hlad nejspis mit nebude a neboj,vsak ona o sobe da vedet,az bude chtit papat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budit na krmení??? A jako proč. Myslíš kvůli laktaci? Taky jsem to zaslechla ale nikdy jsem to nědělala. Syn se do 4-tého měsíce budil tedy sám a stejně jsem měla s laktací problémy a pak už spal celou noc. Tvorba mléka se ustálila tak nějak sama od sebe. A teď ti můžu říci, že bych byla ráda kdyby spal má osm měsíců stále kojím a v noci se budí tak 3×- 4× ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem nebudila. Od porodnice byl zvyklej spát v noci 6-8 hodin v kuse. Myslím, že kdyby měla hlad ozvala by se sama…
- Citovat
- Upravit
já mám pocit,že mám vodnaté mléko a tak by u prsu mohla být furd
ale v noci spinká…tak já ji nechám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já sem teda ze začátku budila…Malá byla spavá, moc se o jídlo nehlásila a málo přibývala na váze. Myslim, že pokud má třeba dítě žloutenku, je anemický atd., tak by se alespoň zezačátku budit mělo
Nám to v nemocnici doporučovali…Ale malá je nedonošená
Teď už jí nebudím, spí od 21hod kolem šesti, sedmi hodin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikdy jsem nebudila. i dr říkal, že pokud dítě dobře prospívá nemám ho v noci budit. Alespoň jsem se vyspala a když mělo mimčo v noci hlad, začalo samo brečet
- Citovat
- Upravit
maminka189 píše:
já mám pocit,že mám vodnaté mléko a tak by u prsu mohla být furdale v noci spinká…tak já ji nechám
Jestli tím vodnatým mlíkem myslíš slabé mlíko, tak buď úplně v klidu. Prý to neexistuje. Můžeš mít málo mlík, ale slabé prý opravdu neexistuje. Mě se malá na jídlo ze začátku budila, ale kdyby ne, tak bych ji nechala spinkat. Kdyby měla hlad, tak by se o mlíko přihlásila
. A když, tak bych ji vzbudila max. 1 krát, ale co 2-3 hodiny, to určitě neeee. Můžeš jí tak narušit režim spánku a pak se ti může v noci pořád budit do 3 let a to by bylo na palici asi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kaaaca-h píše:
Tak já sem teda ze začátku budila…Malá byla spavá, moc se o jídlo nehlásila a málo přibývala na váze. Myslim, že pokud má třeba dítě žloutenku, je anemický atd., tak by se alespoň zezačátku budit měloNám to v nemocnici doporučovali…Ale malá je nedonošená
Teď už jí nebudím, spí od 21hod kolem šesti, sedmi hodin
Pravda, že s tímto zkušenost nemám. Ale jestli malá prospívá tak není co řešit a co na to mudra?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit