Budíte v noci dítě na krmení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21718
25.4.11 11:52

pokud jí hodně přes den, tak nemá potřebu jídla v noci. určitě ji nebuď, pokud nemáte jiné zdravotní problémy. buď ráda. ať jí zbytečně nevypěstuješ návyk na noční jídlo.
viki se taky k večeru nacpává co 2 hodiny a pak mi spí od 19-20 do cca 2-4. a pak už zase jede co 3 hodiny. buď ráda, že se vyspíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21718
25.4.11 11:53

jo a jak je vlastně malá stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
25.4.11 12:02

Nám se Terezka první skoro 3 měsíce budila na jídlo co 2,5 hodiny a musím říct, že jsem byla opravdu vyřízená. Teď nám spí od 19:30 do 6:30 bez buzení a jsem nešťastnější :-P . Nicméně jsme ji k tomu mueli trošku pomoct :-) . Opravdu buď ráda, že ti pěkně spinká, jestli nemáte nějaké zdravotní problémy, oprvadu bych ji nebudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
25.4.11 12:04

Ahoj, taky bych nebudila,pokud mala pekne prospiva..Mne holky spaly uz v sestinedeli 7 hodin a byla jsem z toho paf a pak se to protahlo dokonce na 12,ale pres den teda jedly co dve hodiny,od posunu casu a zavedeni prikrmu to mame takove rozhazene,pres den se protahly pauzy mezi jidly, zato se holky budi v noci a nevim, jak to vratit do starych koleji,takze fakt bud rada,ze spi a neboj, az bude mit hlad, vzbudi se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
25.4.11 12:37

Nebudím, malá mi spí kolikrát i 8-9 hodin v kuse… Ale kdyby měla hlad, tak se snad vzbudí sama, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.4.11 12:46

ja si to paradne uzivala kdyz spala v kuse..nevidela jsem duvod budit spokojeny spici miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
25.4.11 13:30

Malé je dneska 8 dnů.Když se narodila měla 3750g a když jsme šla domů tak měla 3440g.Do poradny jdeme zítra tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21718
25.4.11 13:32

to je ale hezký kus ženský ;-)
myslím, že je úplně v pohodě, když se nacpe přes den a v noci spinká. fakt bych nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65454
25.4.11 13:34

Maminko…Mates měl 3.44 když se narodil :lol:
a z porodky už jsme šli s porodní váhou
On byl skoro jako hodinky…co 3 hodiny kojení
když spal dýl,nikdy jsem nebudila.
Ale on přibýval hezky.....až moc hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.4.11 13:40

mně v porodnici říkali, že tahlhle malá mimina můžou být až 6 hodin bez kojení. Takže bych nebudila a vidělo by se, pokud se vzbudí nebo ne. ale jestli prospívá, tak tím lépe. Malý (skoro 5 měsíců) se od narození budí pravidelně po 3 hodinách. mae

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
25.4.11 13:40

Budit jsem musela asi 3 dny co jsem k němu nastoupila do nemocnice, protože byl malinký a potřebovala jsem se rozkojit, jakmile sestry viděly, že v noci krásně papá, tak jsem budit přestala.
Pokud ti dcera přibírá, tak nevidím důvod jí budit. Sama si řekne a ty se vyspi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
25.4.11 13:43

Tak já už budit nebudu a nechám ji spinkat.Akorád já se budim každé dvě hodiny a kontroluju zda dýchá.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.4.11 13:49

Dětičky se od půlnoci do 6h nebudí :-) to ti řekne každá pediatrička :-) je to nesmysl je budit.Bud ráda,že ti spinká.A jak se mudr.vyjádřila slabé mlíko neexistuje - přispůsobí se potřebám miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
25.4.11 13:51
maminka189 píše:
Tak já už budit nebudu a nechám ji spinkat.Akorád já se budim každé dvě hodiny a kontroluju zda dýchá.........

Tak abys neměla nervy kup si monitor dechu!Já si ho naštěstí také pořídila a malé zachránil život!Jinak je naprosto zdravá,narodila se jako donošená holčička a skore měla 10-10-10.Peníze bych neřešila ty dva tisíce za to stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
25.4.11 14:05

já měla nedonošence se žlouutenkou a anemický, tak jsem je budila…ale jen do doby, než nabraly na 2,5kg, pak už jsem je nechala - už se uměly přihlásit o jídlo, když byl hlad. takže s takovou krásnou váhou bych mímo rozhodně nebudila. ana to spaní…jak říkaly holky - pořiď onitor dechu a v klidu spi - spokojená a odpočatá máma, rovná se spokojený dítě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí