Ukončený 3. měsíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
22.4.11 21:37

Ukončený 3. měsíc

Ahojda holky. Mám na vás otázečku. Malý mi teď míň spinká v noci (má každou chvilku hlad,říkám si,že je to růstový spurtík). Máme 3měsíce. Kamarádka mi poradila,ať dávám večer do mlíčka lžíci kaše. prý to malý taky dávala a spala líp. Mně se to moc nezdá, když je to od ukončeného 4 měsíce. Co si o tom myslíte vy? Děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9819
22.4.11 21:39
jaanniik píše:
Ahojda holky. Mám na vás otázečku. Malý mi teď míň spinká v noci (má každou chvilku hlad,říkám si,že je to růstový spurtík). Máme 3měsíce. Kamarádka mi poradila,ať dávám večer do mlíčka lžíci kaše. prý to malý taky dávala a spala líp. Mně se to moc nezdá, když je to od ukončeného 4 měsíce. Co si o tom myslíte vy? Děkuji předem

nedávala by som! Chce to vydržať, za pár dní bude lepšie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
22.4.11 21:40

já bych nedávala.ve 3měsících je brzy.počkej fakt ten měsíc.ale je to natobě.asi by se mu nestalo nic vážného, maximálně by ho mohlo bolet bříško, není kam spěchat.já taky občas dávám kaši ale spala mi hezky 2noci pak už to bylo stejné jako bych kaši nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
22.4.11 22:02

Takhle, nemyslím si, že by to malému nějak ublížilo, na druhou stranu mám zkušenost, že na noční spaní to nemá vliv, takže je zbytečné mu to cpát.
A je otázkou, čemu říkáš každou chvilku hlad, pokud nejí celou noc á hodinu, tak to ještě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.4.11 22:02

Ahoj, nedávala bych :wink: Jednak je brzo a za druhé ani ta kaše nezaručí, že bude líp spát :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
22.4.11 22:17

Určitě se přidávám knázorům výše...... mě doktor řekl že některým dětem kaše nevadí a některé děti to tak zabetonuje, pak je bolí bříško, pár dní vydrž a srovná se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.4.11 08:52

Je sice pravda, že na kaši má ještě čas. Ale nejlepší je metoda pokus- omyl, takže já bych to vyzkoušela a uvidělo by se. Protože vyspinkaný miminko i maminka je to nejlepší pro následující den. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí