Ukončený 4. měsíc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
22.4.11 10:41

ukončený 4. měsíc?

Opravdu všichni začínáte s příkrmy na povel od ukončeného 4. měsíce?
Vím, že mimčo neumí a nedokáže vstřebat vše, ale co dávat třeba 2 - 3 lžičky mrkvičky, brokolice, atd. během dne dříve? A od toho ukončeného 4. měsíce podávat vícedruhové příkrmy jako polední jídlo pravidelně s mlékem? Řekla bych, že dříve se to tolik neřešilo a děti s tím neměly až takové problémy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
22.4.11 10:47

ahoj, no já začala v pátý měsíc a týden. Ale jen kvůli tomu, že mi malá nepříbírala. Jinak bych s příkrmem klidně ještě počkala tak ty tři, čtyři týdny. Dle mého je určitě lepší čím déle jen kojit, tím lépe. Mimi má v mlíčku to samé, co je v příkrmu - jen mu to jinak chutná. Ještě teda záleží na tom, jak se stravuje mamina ;-) Ale jinak asi souhlasím s 2-3 lžičkami jednodruhové zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.4.11 10:54

Mamina se stravuje podle toho na co má chuť! :mrgreen: Jsme na UM. Takže toho, že by „na mě“ přestal mít chuť se bát nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
22.4.11 11:48

Začínala jsem se všema dětma až kolem 7. měsíce a nejstarší byla na UM a měla to na doporučení doktorky :wink: A dřív jak v ukončeném 4. měsíci bych nezačínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.4.11 12:18

Já začla přikrmovat v pěti a půl měsících po poradě s doktorkou, protože malej byl plně kojenej a nepřibíral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.4.11 13:20

já začala v 5,5 měsících, malá už hodně chtěla jíst a měla zájem o lžičku, byla v té době už plně na UM (částečně do 4,5 měsíce kojená, částečně UM). Před tím čtvrtým bych nezačínala, nevidím důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí