Ukončený 4. měsíc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ukončený 4. měsíc?
Opravdu všichni začínáte s příkrmy na povel od ukončeného 4. měsíce?
Vím, že mimčo neumí a nedokáže vstřebat vše, ale co dávat třeba 2 - 3 lžičky mrkvičky, brokolice, atd. během dne dříve? A od toho ukončeného 4. měsíce podávat vícedruhové příkrmy jako polední jídlo pravidelně s mlékem? Řekla bych, že dříve se to tolik neřešilo a děti s tím neměly až takové problémy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, no já začala v pátý měsíc a týden. Ale jen kvůli tomu, že mi malá nepříbírala. Jinak bych s příkrmem klidně ještě počkala tak ty tři, čtyři týdny. Dle mého je určitě lepší čím déle jen kojit, tím lépe. Mimi má v mlíčku to samé, co je v příkrmu - jen mu to jinak chutná. Ještě teda záleží na tom, jak se stravuje mamina
Ale jinak asi souhlasím s 2-3 lžičkami jednodruhové zeleniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamina se stravuje podle toho na co má chuť!
Jsme na UM. Takže toho, že by „na mě“ přestal mít chuť se bát nemusím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začínala jsem se všema dětma až kolem 7. měsíce a nejstarší byla na UM a měla to na doporučení doktorky
A dřív jak v ukončeném 4. měsíci bych nezačínala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začla přikrmovat v pěti a půl měsících po poradě s doktorkou, protože malej byl plně kojenej a nepřibíral.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já začala v 5,5 měsících, malá už hodně chtěla jíst a měla zájem o lžičku, byla v té době už plně na UM (částečně do 4,5 měsíce kojená, částečně UM). Před tím čtvrtým bych nezačínala, nevidím důvod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit