Jaká kaše je levnější?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
jancic píše:
Máte někdo zkušenost? Je levnější kupovaná mléčná kaše, nebo nemléčná s UM? Malého kojím, ale bohužel neodstříkám tolik, abych mohla vařit kaši, tak mě napadlo, jestli nevyjde levněji koupit UM a nemléčnou kaši (popř. např. kukuřičnou ze zdravé výživy) a uvařit to? Zatím jí mléčnou od Nestlé, to jsou poměrně pálky. A je nějaká mléčná bez cukru - jako Nestlé?
Všem předem moc díky
No nevím já vařím mléčné zas taková pálka to není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás si malá oblíbila nejvíc od Hami mléčnou banán na dobrou noc-u nás v lékárně ji mají sice cca za 70,– ale i tak ji koupím,…odstříkávat by se mě nechtělo-na to jsem moc lenivá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikky píše:jancic píše:No nevím já vařím mléčné zas taková pálka to není
Máte někdo zkušenost? Je levnější kupovaná mléčná kaše, nebo nemléčná s UM? Malého kojím, ale bohužel neodstříkám tolik, abych mohla vařit kaši, tak mě napadlo, jestli nevyjde levněji koupit UM a nemléčnou kaši (popř. např. kukuřičnou ze zdravé výživy) a uvařit to? Zatím jí mléčnou od Nestlé, to jsou poměrně pálky. A je nějaká mléčná bez cukru - jako Nestlé?
Všem předem moc díky
- samozřejmě, že to není tak hrozný, to byl jen takový nápad ![]()
- Citovat
- Upravit
hanka.hanka píše:
U nás si malá oblíbila nejvíc od Hami mléčnou banán na dobrou noc-u nás v lékárně ji mají sice cca za 70,– ale i tak ji koupím,…odstříkávat by se mě nechtělo-na to jsem moc lenivá
Ta asi cukr nemá (jen přírodně se vyskytující, že?) ![]()
- Citovat
- Upravit
já se snažila vychytávat v Tescu akce 2+1 zdarma.to pak vyšla jedna na 49kč
jinak malej miloval mléčné.kukuřičný atd nevzal do pusy
hlavně u těch mléčných je velký výběr tak jsme to měli na střídačku a po pravdě banánová měla vždy největší úspěch
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jancic, ja to chapu, dneska jsem koupila prvni krabici a uvarila kasi dle navodu… a v krabici povazlive ubylo… jak dlouho ti ta krabice nestle vydrzi?
Ja taky koupila nestle, protoze neni prislazovana.
- Citovat
- Upravit
Třeba uvařit ve vodě ovesné, pohankové vločky, kukuřičnou krupici, rýži, rozmixovat, na talířku zamíchat metličkou UM prášek, nějaké ovoce na dochucení… a je to ![]()
Nebo taky hodně mamči doporučujou instatní kaše ze zdravých výživ, na to já tu nenarazím, tak neporadím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:
Třeba uvařit ve vodě ovesné, pohankové vločky, kukuřičnou krupici, rýži, rozmixovat, na talířku zamíchat metličkou UM prášek, nějaké ovoce na dochucení… a je to
Nebo taky hodně mamči doporučujou instatní kaše ze zdravých výživ, na to já tu nenarazím, tak neporadím.
tak až takhle to by mě mohlo z toho i klepnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dneska koupila Mlíčko s kaší od Nestlé a malá mi tu jednu krabičku vypila celou jak jí to chutnalo.Jenže stojí 50kč a má to na 2× ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky kojím a kaše dělám nemléčný s UM, přijdou mi ne tak sladké jako mléčné, přimíchám tam ovocnou přesnídávku, nastrouhám jablko, hrušku, rozmačkám banán, každý den něco jiného. Kaší i nemléčných je podle mého velký výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jancic píše:
Máte někdo zkušenost? Je levnější kupovaná mléčná kaše, nebo nemléčná s UM?
Jednou jsem to počítala a vyšlo to dost nastejno
(počítala jsem teda ten poměr mléka a kaše, co je v kaších Babylove z DM). Osobně jsem míchala nemléčné do UM, protože mi vyhovovalo, že si můžu sama určit, kolik v tom bude mlíka a kolik kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila jáhlovou kaši ze zdravé výživy (cca 30 Kč, že ušetřím - haha)…včera jsem jí udělala a na to, že kaši miluje, snědl asi 5 lžiček (ani se mu ale nedivím, byla neslaná, nemastná). Tak jsem mu dnes udělala malinovou od Hami a 3/2 naředila s tou jáhlovou a to to do něj zasvištělo
Už jsem chvilku myslela, že tu jáhlovou kaši vyhodím, ale takhle se to hodí a tak mi ta drahá od Hami aspoň vydrží déle a ve finále teda není tak drahá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to počítala (ale samozřejmě ne se všema možnýma - kupuju Babylove v DMku, kaše stojí 50Kč a máme ji sotva na týden) a vyjde to plus minus stejně, s mléčnou je mnohem míň práce, takže dávám mléčnou, ale už máme asi jen tři krabice (ještě zbytky od Ježíška a Mikuláše
) a pak se chystáme na vaření z kravského mléka a zkoušení různých druhů kaše (obyč krupičku, jáhelnou, kukuřičnou atp).
Ty kaše ze zdravé výživy o moc levněji nevyjdou, teda aspoň u nás (Praha) stojí krabice (tuším 250g) tolik co ty dětské nemléčné, tj 30-40Kč. Já Marušce střídám různé přílohy a většinou je víc uvařím, je to spíš kaše a Marušce moc chutná i s masozeleninou, tak doufám, že s ovocem jí to bude chutnat taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anielkha píše:
Jancic, ja to chapu, dneska jsem koupila prvni krabici a uvarila kasi dle navodu… a v krabici povazlive ubylo… jak dlouho ti ta krabice nestle vydrzi?Ja taky koupila nestle, protoze neni prislazovana.
No, vychází to asi na pět porcí (50g na jednu celkem 250g). Malý jí zatím menší porce, tak to máme asi na týden
… ale až se rozjí, tak to to vyjde tedy na těch pět dní. Krom toho mě štve, že dělá hrudky (dnes měl kukuřično-rýžovou, to bylo lepší)
- Citovat
- Upravit
Máte někdo zkušenost? Je levnější kupovaná mléčná kaše, nebo nemléčná s UM? Malého kojím, ale bohužel neodstříkám tolik, abych mohla vařit kaši, tak mě napadlo, jestli nevyjde levněji koupit UM a nemléčnou kaši (popř. např. kukuřičnou ze zdravé výživy) a uvařit to? Zatím jí mléčnou od Nestlé, to jsou poměrně pálky
. A je nějaká mléčná bez cukru - jako Nestlé?
Všem předem moc díky