Dala jsem špatný příkrm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dala jsem špatný příkrm
Ahoj holky, doufám, že mě za to neukamenujete…
Teď jsem si všimla, že syn (6 měsíců) zbaštil k obídku příkrm který je určen pro mimča od uk. 8. měsíce.
Milánské špagety, obsahují rajčata, oregano, bazalku, cibuli, mozzarelu. Nemůžu mu tím nijak ublížit? Dala jsem mu radši Baby calm. Jinak už jsme zkoušeli jogurty, dr nám doporučila, že už můžem. Jo a je na UM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No v nejhorším se osype nebo bude prdět, jinak mu tím ublížit nemůžeš.
(ale teda cibuli a mozzarela, to mi přijde i v těch 8m brzo, ale to je samozřejmě jen o názoru
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemyslím si že pro jednou nějak ublížíš, příště si dáš prostě větší pozor a určitě ti tu nebude nikdo nadávat, možná jen ti neomylní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že to pro jednou přežije.
Maximálně se může osypat a mít bolení bříška. Však uvidíš. Příště si dej víc pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nic se neděje, uvidíš, jestli nemá alergii, pro jednou se nic nestane a není tam nic tak hroznýho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak to mas sikulu, ze to snedl. Myslim, ze s ohledem na prisady to az tolik nehraje roli. Ona je spis jina konzistence a to moje princezna driv nez v roce nedala. Takze vubec to neres. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ja bych to asi v pul roce vubec neresila. vazne nevim, co by melo byt spatneho na rajcatech a cibuli. Predpokladam, ze vetsina mamin bude mit jiny nazor.
Ano.. molh by mit alergii, ale to muze i mnohem dele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každý děláme chyby a nikdo Ti tu určitě nadávat nebude. Max. bude bolet bříško a drobek se osype.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé neboj… myslím, že s největší pravděpodobností se nestane vůbec nic, ani ho nebude bolet bříško, ani se neosype
jestli teda není nějak citlivý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jednou ho to asi nezabije
i v příkrmech ukončenej 6 máš něk rajče
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak podle mě je to taky v pohodě a jediný rozdíl mezi skleničkami je více méně v kouscích, buď ráda, že se mu nenavalovalo
Většina skleniček obsahuje pěkný mišmaš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, skor teraz po takej pochutke nebude chciet papanie pre svoj vek.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tak od té doby spinká a prdí pěkně do peřin
Jinak mu to strašně chutnalo, ale na kousky je zvyklej, ty mu problém nedělaj. Měla jsem strach hlavně kvůli cibuli… Zatím dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
weendulka píše:
Ahojky tak od té doby spinká a prdí pěkně do peřinJinak mu to strašně chutnalo, ale na kousky je zvyklej, ty mu problém nedělaj. Měla jsem strach hlavně kvůli cibuli… Zatím dobrý
neboj, cibule je v nějakých od toho 6. měsíce… možná by mohlo být bolení bříška, ale to sis pro jistotu hned pojistila těma kapkama
taková věc se stane…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit