Dala jsem špatný příkrm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1304
16.4.11 12:10

dala jsem špatný příkrm

Ahoj holky, doufám, že mě za to neukamenujete…
Teď jsem si všimla, že syn (6 měsíců) zbaštil k obídku příkrm který je určen pro mimča od uk. 8. měsíce. :zed: Milánské špagety, obsahují rajčata, oregano, bazalku, cibuli, mozzarelu. Nemůžu mu tím nijak ublížit? Dala jsem mu radši Baby calm. Jinak už jsme zkoušeli jogurty, dr nám doporučila, že už můžem. Jo a je na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
16.4.11 12:13

No v nejhorším se osype nebo bude prdět, jinak mu tím ublížit nemůžeš.
(ale teda cibuli a mozzarela, to mi přijde i v těch 8m brzo, ale to je samozřejmě jen o názoru :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 12:14

nemyslím si že pro jednou nějak ublížíš, příště si dáš prostě větší pozor a určitě ti tu nebude nikdo nadávat, možná jen ti neomylní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315

Myslím, že to pro jednou přežije. :wink: Maximálně se může osypat a mít bolení bříška. Však uvidíš. Příště si dej víc pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044

neboj,nic se mu nestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502

nic se neděje, uvidíš, jestli nemá alergii, pro jednou se nic nestane a není tam nic tak hroznýho :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
16.4.11 12:26

No, tak to mas sikulu, ze to snedl. Myslim, ze s ohledem na prisady to az tolik nehraje roli. Ona je spis jina konzistence a to moje princezna driv nez v roce nedala. Takze vubec to neres. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
16.4.11 12:32

no ja bych to asi v pul roce vubec neresila. vazne nevim, co by melo byt spatneho na rajcatech a cibuli. Predpokladam, ze vetsina mamin bude mit jiny nazor.
Ano.. molh by mit alergii, ale to muze i mnohem dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.4.11 12:47

Každý děláme chyby a nikdo Ti tu určitě nadávat nebude. Max. bude bolet bříško a drobek se osype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
16.4.11 13:15

Jé neboj… myslím, že s největší pravděpodobností se nestane vůbec nic, ani ho nebude bolet bříško, ani se neosype :lol: jestli teda není nějak citlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
16.4.11 13:38

jednou ho to asi nezabije :mrgreen: i v příkrmech ukončenej 6 máš něk rajče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.4.11 13:49

Tak podle mě je to taky v pohodě a jediný rozdíl mezi skleničkami je více méně v kouscích, buď ráda, že se mu nenavalovalo :wink: Většina skleniček obsahuje pěkný mišmaš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
16.4.11 14:02

No, skor teraz po takej pochutke nebude chciet papanie pre svoj vek.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
16.4.11 14:02

Ahojky tak od té doby spinká a prdí pěkně do peřin :lol: Jinak mu to strašně chutnalo, ale na kousky je zvyklej, ty mu problém nedělaj. Měla jsem strach hlavně kvůli cibuli… Zatím dobrý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.4.11 15:21
weendulka píše:
Ahojky tak od té doby spinká a prdí pěkně do peřin :lol: Jinak mu to strašně chutnalo, ale na kousky je zvyklej, ty mu problém nedělaj. Měla jsem strach hlavně kvůli cibuli… Zatím dobrý :-D

neboj, cibule je v nějakých od toho 6. měsíce… možná by mohlo být bolení bříška, ale to sis pro jistotu hned pojistila těma kapkama :) taková věc se stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí