Chce jen mléčné výrobky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chce jen mléčné výrobky
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo podobnou zkušenost, popřípadě co s tím? Poslední týden můj 8mi měsíční syn preferuje jen mléčné výrobky (ráno Sunar nebo kojení, odpoledne jogurt, večer kaši nebo Sunar, v noci kojení). Skoro všechnu masozeleninu mi vůbec nechce jíst.....už teda nevím co s ním…chutnají mu akorát skleničky od Hami. Ovoce mi teda baští také, ale zdá se mi, že těch mléčných výrobků má za den tak 700-800g možná i víc, jestli to není moc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
moc mi to nepřijde, zvlášť v 8mi m. u nás to bylo při zubech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme stejnou zkušenost .-) A trvá to i te´d .-) a je nám 13 měsíců, jak lezou zuby, tak jen jogurty a přesnídávky, zeleninu ani omylem a trvá to třeba týden…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za ty názory…zuby to asi budou, protože si neustále cpe něco do pusy a v noci moc nespí, tak to dohání přes den
Dneska mi spal skoro 5h přes den…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás stejně, příkrmy mají klesající tendenci, jogurt sní, ovoce taky, mlíka pije jako divej, ale masozel v poledne je peklo. Taky to budou asi zuby, doufám, že to nebude trvat dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to máme zrovna teď. Po jogurtu a přesnídávce je jako divej, kašičku k večeři a mlíčko do něj zahučí jedna radost. Ovšem v poledne masozelenina, boj, ukrutný řev. Už dýl jak dva týdny, tak doufám, že tam nějaký ten zoubek konečně bude. Jinak si pořád tahá ouško
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a co třeba přidat trošku bílého jogurtu do masozeleninového příkrmu? U nás to funguje, jinak taky zeleninu moc nemusí a po jogurtech je jako divá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to mě nenapadlo…určo by to jedl, když by v tom byl jogurt, ale ta konzistence ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit