Chce jen mléčné výrobky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
186
18.4.11 17:10

Chce jen mléčné výrobky

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo podobnou zkušenost, popřípadě co s tím? Poslední týden můj 8mi měsíční syn preferuje jen mléčné výrobky (ráno Sunar nebo kojení, odpoledne jogurt, večer kaši nebo Sunar, v noci kojení). Skoro všechnu masozeleninu mi vůbec nechce jíst.....už teda nevím co s ním…chutnají mu akorát skleničky od Hami. Ovoce mi teda baští také, ale zdá se mi, že těch mléčných výrobků má za den tak 700-800g možná i víc, jestli to není moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
18.4.11 18:09

moc mi to nepřijde, zvlášť v 8mi m. u nás to bylo při zubech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.4.11 18:24

Tak my máme stejnou zkušenost .-) A trvá to i te´d .-) a je nám 13 měsíců, jak lezou zuby, tak jen jogurty a přesnídávky, zeleninu ani omylem a trvá to třeba týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.4.11 18:27

Díky za ty názory…zuby to asi budou, protože si neustále cpe něco do pusy a v noci moc nespí, tak to dohání přes den :-) Dneska mi spal skoro 5h přes den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.4.11 18:40

u nás stejně, příkrmy mají klesající tendenci, jogurt sní, ovoce taky, mlíka pije jako divej, ale masozel v poledne je peklo. Taky to budou asi zuby, doufám, že to nebude trvat dlouho :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
18.4.11 19:22

Tak to máme zrovna teď. Po jogurtu a přesnídávce je jako divej, kašičku k večeři a mlíčko do něj zahučí jedna radost. Ovšem v poledne masozelenina, boj, ukrutný řev. Už dýl jak dva týdny, tak doufám, že tam nějaký ten zoubek konečně bude. Jinak si pořád tahá ouško :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
19.4.11 14:58

Ahoj a co třeba přidat trošku bílého jogurtu do masozeleninového příkrmu? U nás to funguje, jinak taky zeleninu moc nemusí a po jogurtech je jako divá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.4.11 20:22

tak to mě nenapadlo…určo by to jedl, když by v tom byl jogurt, ale ta konzistence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí