Nutrilon HA nemléčná kaše
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nutrilon HA neml. kaše
Začínáme s kašičkama a máme doma kaši nemléčnou od NUTRILONU HA, od 4. měsíce. Je na ní uvedeno, že je v kombinaci s koj. mlékem NUTRILON HA 2 nejlepší. Je nutné použít pouze toto kojenecké mléko a nebo lze i jiné? My používáme Bebu HA 2. Děkuji za případné rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když je kaše nemléčná, můžeš přidat jakékoli mlíko… Ale přece si Nutrilon kaše musí doporučit i Nutrilon mlíko
Myslím, že jiným nebude problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jenom píšu, že tahle kaše je dost slazená jednoduchými cukry. Já jí taky koupila, ale když jsem jí ochutnala hotovou, tak mě to až zarazilo, jak je sladká. Jinak vyměnili jsme jí za nemléčnou rýžovou Hipp a ještě budeme zkoušet Sinlac od Nestlé s karobem tyhle dvě nejsou tak moc přislazované. Jsou vhodné i pro alergiky na bílkovinu kravského mléka - pokud se tam samozřejmě nedodá. A dají se míchat s jakýmkoliv umělým i mateřským mlékem nebo i s vodou v případě Hipp.
- Citovat
- Upravit
Problem je, ze koj. mleko Beba HA 2 dela hrudky, kdyz se ta kase rozmicha v necem jinem, tak ne … ale zrovna v nasem mleku ano, tak nevim, co, ale asi sahnu po mlecne kasi a budu doufat, ze se v malem ta alergie neprobudi … s vodou mi tu nemlecnou nebude jist, to je blevajs uz od pohledu a menit kvuli tomu mleko nechci. Co myslite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, rika se, ze hypoalergenni mleka z hlediska prevence alergie jsou dulezite do 6m veku miminka. Pak je dobre vyzkouset prvni mlecny vyrobek, aby se zjistilo, jak na tom telo s alergii je. Takze je na tobe, jestli se rozhodnes zkusit uz mleko, nebo jeste pockat. Nicmene vek uz mate docela dobry i na mleko. Do teto kase bych samozrejme dala jakekoliv mleko. Doporuceny Nutrilon HA je logicky reklamni tah. A co se tyce kasi, tak znackove jsou opravdu hodne sladke. Sama jsem je nikdy nedavala. Obe moje deti vyrostly na bezlepkovych kasich z obchodu se Zdravou vyzivou. Jsou levne, osladis je jen kdyz sama chces a muzes si vybrat nejruznejsi obily. Ja je doslazovala koncentrovanou jablecnou stavou a pridavala vzdy 1 odmerku Sunaru HA. Vysledek byl skvely! Kdybych uz musela davat nejakou znackovou, tak bych ji kvuli tomu cukru urcite naredila treba 1:1 s nejakou obyc., treba ryzovou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuju
Zkusim se po tech ze zdr. vyzivy podivat, evidentne budou dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá mi přestala jíst Nutrilon a nechtělo se mi vyhodit ještě nemléčné kaše Nutrilon, tak je přidávám do sunaru. Sice píšou pouze do HA mléka Nutrilon, ale složení je jako u každé nemléčné kaše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit