Jaká kaše je levnější?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
jancic píše:Anielkha píše:No, vychází to asi na pět porcí (50g na jednu celkem 250g). Malý jí zatím menší porce, tak to máme asi na týden
Jancic, ja to chapu, dneska jsem koupila prvni krabici a uvarila kasi dle navodu… a v krabici povazlive ubylo… jak dlouho ti ta krabice nestle vydrzi?Ja taky koupila nestle, protoze neni prislazovana.… ale až se rozjí, tak to to vyjde tedy na těch pět dní. Krom toho mě štve, že dělá hrudky (dnes měl kukuřično-rýžovou, to bylo lepší)
hmm, to uz mi (pro nas) snad prijde lepsi davat ty mlicka s kasi…
taky mi to hrudkovatelo.
- Citovat
- Upravit
Anielkha píše:jancic píše:Anielkha píše:No, vychází to asi na pět porcí (50g na jednu celkem 250g). Malý jí zatím menší porce, tak to máme asi na týden
Jancic, ja to chapu, dneska jsem koupila prvni krabici a uvarila kasi dle navodu… a v krabici povazlive ubylo… jak dlouho ti ta krabice nestle vydrzi?Ja taky koupila nestle, protoze neni prislazovana.… ale až se rozjí, tak to to vyjde tedy na těch pět dní. Krom toho mě štve, že dělá hrudky (dnes měl kukuřično-rýžovou, to bylo lepší)
hmm, to uz mi (pro nas) snad prijde lepsi davat ty mlicka s kasi…
taky mi to hrudkovatelo.
Malýmu je 9 měsíců, z flašky pít neumí, tak zůstaneme u kaší
. Ale „Moje první kaše“ hrudkovatěla příšerně, ta kuřično-rýžová byla téměř v pohodě.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já kupuji zásadně ve zdravé výživě nemléčné kaše Nomina (300g u nás vyjde na 36kč) a je fakt super. Nejdříve jsem dávala rýžovou kvůli případné reakci na lepek, později ovesnou, mix, špaldovou a pohankovou. Vypadá to jako nadrcené obilí, nechávám ji trošku déle namáčet v UM, ale je výborná. Je to prostě kaše a ne ty umělotiny od Hami, Nutrilonu atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já všechny kaše, mléčné i nemléčné, vždy více naředím, protože jinak mi to připadá jak lepidlo, jedna velká hrouda.
Příspěvek upraven 18.04.11 v 21:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně nehrudkovatí nic, ani klasické instantní kaše ze zdravé výživy. I když Nestlé osmizrnná trochu jo, musím to pořádně rozmíchat.
Taky kojím,ale neodstříkám tolik abych do toho mohla dělat kaše, tak dělám obden do UM (zatím Hami2, měla jsem dvě pixly po 250g reklamně, teď jsem koupila Babylove 600g 129kč)a obden do Reisdrink. První tři týdny co jsme začali dávat kaše jsem je dělala i jen do vody. Dávám si pozor aby nebyly slazené a nedávám ani ochucené. Danymu moc chutnají všechny - máem jáhlovou a 3 zrnnou Babylove, 3zrnnou Alnatura, osmizrnnou Nestlé, rýžovopohankovou a kukuřično pohankovou se zdravé výživy v sáčku a kaši Super od Nominy taky ze zdravé výživy v krabičce. Ještě dělám kombinaci rýžová a kukuřičná krupička od Nestlé (prodávají se zvlášť).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat, jak děláte ty kaše z UM? Já je dělám jen smíchané jen s vodou. Udělat normálně UM a do toho zamíchat a v jakém poměru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky zeptam se asi blbě.koukam že máte zkušenosti s DM.moc tam nechodim tak nevim.Malýmu je 15m a jako mléko používam Sunar complex 3.Stojí asi 200-230 kč.jaké mléko bych sehnala laciněji?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
certicexyz píše:
Můžu se zeptat, jak děláte ty kaše z UM? Já je dělám jen smíchané jen s vodou. Udělat normálně UM a do toho zamíchat a v jakém poměru?
Jen smíchané s vodou? To asi děláš mléčné kaše, že?
Jinak jak píšeš, udělat teplé UM dle návodu, a přimíchat do něj kaši
Poměr je na kaši napsaný, ale já dělám řidší. Můj syn by třeba tuhou kaši nejedl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ladynka1 píše:
holky zeptam se asi blbě.koukam že máte zkušenosti s DM.moc tam nechodim tak nevim.Malýmu je 15m a jako mléko používam Sunar complex 3.Stojí asi 200-230 kč.jaké mléko bych sehnala laciněji?![]()
Babylove 3 (pro děti od 10m). Bez jakékoliv slevy 500g za 129Kč (uděláš z toho přes 3 litry).
Dětské kaše jdou dobře rozmíchat (bez hrudek), když se zalijí vodou správné teploty (většinou to bývá 40-50°C, ale chce to vyzkoušet, páč každý stupeň už je pak znát).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
certicexyz píše:
Podle návodu. Abych nedělala hodně mléka, tak si spočítám, když potřebuju na kaši třeba 150ml mléka, kolik mám dát lžiček prášku UM. Není to nijak složité. Z vody bych to jen nedělala, myslím, že je tam potom méně výživných věcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:díky za radu.Malej je ted ve stádiu cca 400-450ml denně.a ještě dotázek.má nějakou příchut?ladynka1 píše:
holky zeptam se asi blbě.koukam že máte zkušenosti s DM.moc tam nechodim tak nevim.Malýmu je 15m a jako mléko používam Sunar complex 3.Stojí asi 200-230 kč.jaké mléko bych sehnala laciněji?![]()
Babylove 3 (pro děti od 10m). Bez jakékoliv slevy 500g za 129Kč (uděláš z toho přes 3 litry).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ladynka1 píše:hkac píše:díky za radu.Malej je ted ve stádiu cca 400-450ml denně.a ještě dotázek.má nějakou příchut?ladynka1 píše:
Ne (jestli myslíš banánová nebo čokoládová). Pro mě má teda příchuť prášku, ale Marušce chutná a to je hlavní. Já ještě kojím, takže jí dávám „jen“ 200-300ml denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen smíchané s vodou? To asi děláš mléčné kaše, že?
Jinak jak píšeš, udělat teplé UM dle návodu, a přimíchat do něj kašiPoměr je na kaši napsaný, ale já dělám řidší. Můj syn by třeba tuhou kaši nejedl
jj, dneska jsem dělala Hami rýžovo-mléčnou + jáhlovou…dalo se to, ale v kombinaci s UM, to je teda finančně náročné.....Raději se zeptám konkrétně. Když dávám 210ml Sunaru, kolik dát kaše a kolik Sunaru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem moc díky, asi zkusím koupit nemléčnou a UM (nikdy jsem UM nepřipravovala, tak snad to zvládnu
) a uvidíme.
Příspěvek upraven 18.04.11 v 21:03