Kojení a příkmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9079
18.4.11 22:52

kojení a příkmy

Ahoj holky
Připadám si jako blbec. Malé je něco přes půl roku a náš jídelníček je.
7- kojení
9- ovoce
12- maszeleninový příkrm
15- kojení
18- kaše
21- kojení
Chtěla by jsem se zeptat, zda mam mezi jídli mléko odstříkavat. Doteď jsem to nedělala, ale teď jí budu i dopoledne dávat ovoce, takže jedno kojo pryč. Při raním kojení si vezme z obou prsou. Když od 21 až do 7 do rána jsem nikdy neodstříkávala, tak si myslím, že ani teď by jsem nemusela, ale nejsem si jistá. Zase by jsem nerada přišla o mléko. Kojila 4× a teď budu už jenom 3×. Prosím o vaše rady a děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
707
18.4.11 23:02

jé to se máš, že se ti v noci nebudí :palec: jestli chceš kojit víc, tak bys mohla ještě mezi tím ovocem ráno a obědem, ne? ale jinak se ti prostě produkce MM upraví podle potřeb, těžko přijdes kvůli omezení o MM úplně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
18.4.11 23:07

Já by jsem jí dala, ale ona si pak nevezme příkrm. Nebo vezme jen 40 a konec. Takhle mi sní kolem 180g. Ale měla by to dohnat pitím, což je u nás hrůza. Za den max 40ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.4.11 23:24
bertík28 píše:
Já by jsem jí dala, ale ona si pak nevezme příkrm. Nebo vezme jen 40 a konec. Takhle mi sní kolem 180g. Ale měla by to dohnat pitím, což je u nás hrůza. Za den max 40ml.

O pití mi povídej, musím mu dávat příkrm zapíjet prsem, jinak by se nenapil…Nesnese flašku, lžičkou nám to též nejde :roll:
Jinak množství MM by se mělo upravit podle potřeby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.4.11 08:57

No, „něco přes půl roku“ - máte těch příkrmů docela dost.
„standardně“ by byla jen masozeleninana oběd a zbytek kojení, na tenhle jídelníček jsme se dostaly s Majdou nějak až v 9ti měsících, kdy pak následně zůstalo jen jedno ranní kojení a to vydrželo do roka, pak už se mlíko skoro netvořilo, takže přešla na UM.
Takže jestli chceš ještě nějak déle kojit, asi to odstříkávání nebude od věci, záleží, jak moc jsi „kojicí typ“ =) a jestli ti třeba tři kojení denně budou stačit k udržení laktace - třeba jo, to musíš asi vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
20.4.11 08:39

Mi jsme začali s příkrmy na pátém měsíci a teď nám je 6 a půl. Tak s tím ovocem ještě počkám. Ona ho stejně zase nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí