Jaké těstoviny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké těstoviny?
Ahoj holky,dočetla jsem se,že těstoviny se můžou dávat od 8.měsíce.Ale nedočetla jsem se jaké,jestli bezvaječné nebo jestli je to jedno.Jakýma jste začínaly vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
do roka se mají vařit bezvaječné, já dávala Panzani a bylo to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vaječné nevaječné - neřešila jsem. Měla jsme vyzkoušeno, že žloutek není problém a pečivo snáší taky OK, takže prostě těstoviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem nejdřív bezvaječné (do roka), kvůli případné alergii na vejce (ale přiznávám, že nevím, jestli je ve vaječných těstovinách jen žloutek nebo může být i bílek
). Hlavně zezačátku jsem dávala drobounké těstoviny, abych je nemusela mixovat - takže především zavářku do polévky (hvězdičky, písmenka), těstovinovou rýži atp a pečlivě jsem četla složení. Ovšem nejlepší přílohou je kuskus - právě proto, že se nemusí nijak mixovat a rychlost přípravy je bezkonkurenční
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stále kupuju malé tvary - malé mušličky, polévkové kytičky. nemusím nic. Jí se jí to dobře,t ak neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dávala Panzani nedávno jsem vidělav DM, že sunar dělá dětské těstoviny bezvaječné přidává tam nějaká vit.a vápník takže pokud začínáš tak bych koupila ty a vařila jen pro prcka jsou to malinkaté mušličky a těst.rýže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DELAJI SE TESTOVINY UZ I MRNAVYM TVAREM PRO DETI ,, OD SUNARKY
http://www.lekarna.cz/…t-testoviny/
POUZIVAM TO I DO POLIVECKY
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja bych na zacatku davala taky jen bezvajecne, resp. ty davam dodneska. A jeste jsem davala ze zdrave vyzivy ryzove testoviny - pro zmenu. A v DM maji uplne skvely spaldovy - i kdyz tam je myslim jeste nejaka primes dalsiho obily. Ale jsou hrozne dobre.
No a i kdyz sama nepouzivam (mam uz vetsi deti - 4 a 2), tak u mimi bych priste urcite zvazovala Sunar testovinky. Predevsim proto, ze i kdyz je slozeni velmi podobne normalnim testovinam z obchodu, tak u Sunarek je kontrolovany cely proces vyroby. Tj. ty vsechny suroviny jsou vhodne pro deti, nejsou z nejakych spinavych zanesenych linek, ve kterych se vyrabi normalne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj presne jsou i chutne jako normalni testoviny ,, velmi oblibene i na s kousky rajcarek a kousky syru na studeno a zakapane oliv olejem ale to az bude asi starsi
od toho roku to rucickou urco zvladne ![]()
dobrou chut ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaké těstoviny - z čeho?
Hezký den,
chci začít do příkrmů dávat těstoviny (jako zdroj lepku), ale nevím, jaké vybrat (je mi jasné, že bezvaječné), ale našla jsem pšeničné, celozrnné, špaldové, žitné, ječné, semolinové, s amarantem…
Vůbec se v tom nevyznám. Jaké těstoviny jste dávaly vy?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřešila jsem, žloutek jsem měla odzkoušený..co vím tak jsem začala rozvařeným kus kusem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit