Hodně papá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
hodne papá
ahoj holky mam takovy dotaz moje dcera bude mit 7 kvetna 4 mesice davam ji nutrilon ale vypije mi toho hodne davala jsem ji 5 odmerek na 15ml vody jako normalne ale poslednich 14 dni vyzaduje vice vypije 10 odmerek na 300ml vody jednu davku rekla jsem to dr a ta rekla ze to nemuze toho tolik vypit jenze kdyz ji to proste nedam tak porad place skousela jsem ji davat caj ale ten mi nepije dozaduje se mleka nenecham ji prece hlady jenze uz ma 9 kg dr nadava co mam delat
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Zuzka a verunka 2mesice píše:oprava davam ji 5 odmerek na 150kl vodyahoj holky mam takovy dotaz moje dcera bude mit 7 kvetna 4 mesice davam ji nutrilon ale vypije mi toho hodne davala jsem ji 5 odmerek na 15ml vody jako normalne ale poslednich 14 dni vyzaduje vice vypije 10 odmerek na 300ml vody jednu davku rekla jsem to dr a ta rekla ze to nemuze toho tolik vypit jenze kdyz ji to proste nedam tak porad place skousela jsem ji davat caj ale ten mi nepije dozaduje se mleka nenecham ji prece hlady jenze uz ma 9 kg dr nadava co mam delat
- Citovat
- Upravit
Podle mě hlad nemá????
Zkus jí dát jednu dávku 180 ml a pak bych nepovolila a dala čaj?
A kolik je malé? Kolik teda vypije najednou?
- Citovat
- Upravit
Zkus dát maximálně 180ml, 300 je opravdu hodně, nebrečí potom ? Nebolí ji bříško? Třeba potom brečí že jí bolí bříško a zklidní s ejen u flašky a je to pořád dokola?
Aby nebyla zbytečně vykrmená, potom s eto špatně shazuje
- Citovat
- Upravit
jenze to jsem skousela a nepomaha to ona proste ten caj nebude a nebude jeden celej den se ti davala tolik kolik ma a to celej den prorvala no des najednou vypije tech 300ml to je teprve spokojena
- Citovat
- Upravit
Zuzka a verunka 2mesice píše:
jenze to jsem skousela a nepomaha to ona proste ten caj nebude a nebude jeden celej den se ti davala tolik kolik ma a to celej den prorvala no des najednou vypije tech 300ml to je teprve spokojena
Aha, tak třeba ted opravdu potřebuje.....Není to ten růstový sprut? Za čas se to upraví samo
- Citovat
- Upravit
vubec nebreci jak ji dam najist tak si spokojene lezi na zadech nebo na brisku a brepta a smeje se ale to ji davam jen pres den pres noc ji nemusim davat nic protoze mi celou noc spinka
- Citovat
- Upravit
A jaký má malá tvar bříška? Vyklenuje se jí do stran? Sestra mi říkala, že pokud s ejí vyklenuje do stran, že papká zbytečně moc.
- Citovat
- Upravit
no toho jsem si vsimla a pokazde kdyz ji vemu na ruce tak slysim jak to vni zblunka
- Citovat
- Upravit
myslis ze se to zpravi kdyz j zacnu davat prikrmi od 4 mesice
![]()
- Citovat
- Upravit
Zuzka a verunka 2mesice píše:
myslis ze se to zpravi kdyz j zacnu davat prikrmi od 4 mesice
Jo možná jo.....
- Citovat
- Upravit
Možná jí to mléko nestačí.....
Já nevím, jaký má bříško? Má ho do stran?
Já jsme měla takhle vyžraný mimčo ale z kojení. furt chtěla kojit, pak jsme nemohli sehnat kalhoty. Upravilo se to ale až za dlouho nic příjemnýho to nebylo.
Mudra říkala že je to ok ale dnes vím, že jsem měla dokrmovat, aby nebyla přecpaná mlíkem, a nepila takový kvanta.
- Citovat
- Upravit
prosím tě tred s ezase říká, že s enemá dokrmovat až od šesti měsíců, ale prej se klidně může!Prý s epřišlo na to, že to nevadí,a tvoje holčička evidentně má potřebu, takže jí to mléko nemusí stačit?
Je mi jasné, že s emnou spousta holek nebude souhlasit, ale ted s eto zas mění i s lepkem a alergenama.
Podle mě je lepší dát příkrm, než 300 mimču. Zkus to a třeba bude spokojenější
- Citovat
- Upravit