Hodně papá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
matysek byl jedlik uz od narozeni..neslo nam kojit tak byl po 3tydnech na nutraci..a vypil toho taky dost podle obdobi.kdyz plakal hlady tak mi prdel na cajik chtel proste mlicko.od 3 a pul mesice dostaval na noc kasu a od 4teho zeleninu k obidku…byl pak max spokojenej a jedlik je do dneska.je hodne aktivni tak to potrrebuje nekde nabrat
myslim ze nejde o to jestli toho vypije hodne ale jak casto.meli jsme obdobi za pil trebas jen po 100vkach a pak zas 300slupnul jak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kuba měl něco podobného. Prvních 6neděl jsme kojila po 1-1,5hodině ve dne v noci. Potom mlíčko nebylo, a hlvaněs zjistila alergie, proto jsme přešli na UM a tam jsmeteprve viděla, kolik toho vlastně vypil a potřeboval
Sice netloustnul, ale hladový byl pořád . Začátkem 5.m jsemmu začal dávat na radu doktorky ve dne příkrmy doma vařené - mrkev, brambor, a já už nevím, co v tomto věku mohou
A to se knečně uspokojil
Jen mě varovala Dr. od přesnídávek a sladkých kaší, že by po nich mohl v tomto věku rychle přibírat přibírat. Zaváděla jsme je do jídelníčku postupně od 6.měsíce (ty neslazené).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nezkoušela jsi mlíko 2? Mě malá kolem 4-5 měsíců po 250 ml taky plakala hlady, tak jsem se ptala doktorky, vydržela totiž tak 2 hodinky a pak už zase brečela. Dr. mi doporučila dát jí nutrilon 2 že to ničemu nevadí a byl zase pokoj. S příkrmy se to srovnalo, jen je dobrý jedlík dodnes.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ted jsem nad tim premyslela a poslala pritele do kram pro tu kasicku od 4 mesice za skousku nic nedam no snad uvydim je to mazec je pavda ze mala je hodne velka vypada na 5 mesicu a ne na 3
- Citovat
- Upravit
Já mněla to samé DR mi poradila at jí koupím NUTRILON 1 EXTRA je tam přidamá moučka a víc to zaplácne takže jsem ho dávala 3× denně a 2× normální přikrmovat jsem začla až po uk. 5m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nutrilon extra no to je taky moznost ja davala nutrilon comfotd ale po nem mi hodne pribrala posledni dobou ten nutrilon blinka ikdyz si odbrkne treba vypije padesatku a zacne ho blinkat dr na to nerekla nic ja uz nevim
![]()
- Citovat
- Upravit
Zuzka a verunka 2mesice píše:
nutrilon extra no to je taky moznost ja davala nutrilon comfotd ale po nem mi hodne pribrala posledni dobou ten nutrilon blinka ikdyz si odbrkne treba vypije padesatku a zacne ho blinkat dr na to nerekla nic ja uz nevim
No pokud jsou malé už čtyři měsíce, nestálo by za to zkusit už ty příkrmy?
- Citovat
- Upravit
Nechci zakladat novou diskuzi a tak jen obnovuji a jdu na rady. Muj syn, 10m, vcera snedl rano 200ml UM, k snidani v osm chleba a jogurt, v deset banan s rohlikem, k obedu spenat s masem a bramborem, cca velka sklenicka, svacina rohlik, jogurt, krupky, v sest kase ze 150ml, v sedm UM 200ml a v noci jsem 4× vstavala a vypil 4× 200ml UM
Az do dna, cajem ani vodou jsem ho neutisila. To mi prijde dost. Co mam pridat pres den nebo zmenit za sytejsi. Mam davat vecer take maso? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusak78 Mám stejně starého prcka, vypije ráno 180ml UM, pak má dopo ovoce nebo jogurt, oběd 250g masozelenina/nákyp, pak zase sváča, podle toho co měl dopo, ovoce, jogurt, večer 180ml kaše, v noci se nebudí na jídlo. Takže podle toho co píšeš, jí opravdu hoooooodně. Nebudí se zvykem? Nepřijde mi, že by to bylo hladem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A taky mi přijde, že dopoledne má toho moc, UM, chleba, jogurt, banán a rohlík? To jako brečí hlady? že mu to dáš? Sám si to ještě nevezme, takže nevím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
A taky mi přijde, že dopoledne má toho moc, UM, chleba, jogurt, banán a rohlík? To jako brečí hlady? že mu to dáš? Sám si to ještě nevezme, takže nevím..
Ne, ale rano v sest ma UM a pak v osm jogurt a dam mu k tomu do ruky chleba a ukusuje si, pulku toho rozdrobi. To same pak desata, davam banan a k tomu si ukusuje pulku rohliku a hodne toho rozdrobi, ale tak mam aspon sanci ho nakrmit, aby se soustredil a nedelal v zidlicce blbosti
Takze toho peciva nesni az tolik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusak78 No Matýsek má UM kolem sedmé a pak mu dávám jen třeba jogurt kolem desáté. Takže když to porovnám (vím, děti se moc srovnávat nedají), tak toho zbaští o dost míň tyo. Kolik malej váží? Jako na druhou stranu, jestli není moc silnej, tak je to asi v pořádku..
Já bych mu ale asi nedávala dopoledne jednu tu věc, ať už teda banán nebo jogurt. A pak místo toho druhého jen to pečivo, ať se s tím zabaví, trošku nají. A třeba o kousek dřív oběd.
Jinak si neumim představit vstávat 4krát v noci na mléko. Malej spí od dvou měsíců celou noc, na jídlo se nebudí. V 10ti měsících už není malé mimčo, co to mlíko v noci potřebuje. Byla bych asi striktnější a nedala. Přece tahkle nechceš vstávat pořád..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
A tobě příde tlustej, nebo proč to řešíš?
Tlusty neni, ale prijde mi, ze v noci by uz nemusel vypit skoro litr mleka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za překlepy! Mám tu binec tak jsme celá nervozní že neuklízím