Hodně papá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
22.4.11 11:06

Omlouvám se za překlepy! Mám tu binec tak jsme celá nervozní že neuklízím :oops:

• Citovat
  • Upravit
662
22.4.11 12:04

matysek byl jedlik uz od narozeni..neslo nam kojit tak byl po 3tydnech na nutraci..a vypil toho taky dost podle obdobi.kdyz plakal hlady tak mi prdel na cajik chtel proste mlicko.od 3 a pul mesice dostaval na noc kasu a od 4teho zeleninu k obidku…byl pak max spokojenej a jedlik je do dneska.je hodne aktivni tak to potrrebuje nekde nabrat :) myslim ze nejde o to jestli toho vypije hodne ale jak casto.meli jsme obdobi za pil trebas jen po 100vkach a pak zas 300slupnul jak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.4.11 12:10

Kuba měl něco podobného. Prvních 6neděl jsme kojila po 1-1,5hodině ve dne v noci. Potom mlíčko nebylo, a hlvaněs zjistila alergie, proto jsme přešli na UM a tam jsmeteprve viděla, kolik toho vlastně vypil a potřeboval 8-o Sice netloustnul, ale hladový byl pořád . Začátkem 5.m jsemmu začal dávat na radu doktorky ve dne příkrmy doma vařené - mrkev, brambor, a já už nevím, co v tomto věku mohou :think: A to se knečně uspokojil :-D Jen mě varovala Dr. od přesnídávek a sladkých kaší, že by po nich mohl v tomto věku rychle přibírat přibírat. Zaváděla jsme je do jídelníčku postupně od 6.měsíce (ty neslazené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.4.11 13:11

A nezkoušela jsi mlíko 2? Mě malá kolem 4-5 měsíců po 250 ml taky plakala hlady, tak jsem se ptala doktorky, vydržela totiž tak 2 hodinky a pak už zase brečela. Dr. mi doporučila dát jí nutrilon 2 že to ničemu nevadí a byl zase pokoj. S příkrmy se to srovnalo, jen je dobrý jedlík dodnes. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
22.4.11 13:12

no ted jsem nad tim premyslela a poslala pritele do kram pro tu kasicku od 4 mesice za skousku nic nedam no snad uvydim je to mazec je pavda ze mala je hodne velka vypada na 5 mesicu a ne na 3

• Citovat
  • Upravit
5052
22.4.11 13:41

Já mněla to samé DR mi poradila at jí koupím NUTRILON 1 EXTRA je tam přidamá moučka a víc to zaplácne takže jsem ho dávala 3× denně a 2× normální přikrmovat jsem začla až po uk. 5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
22.4.11 14:10

nutrilon extra no to je taky moznost ja davala nutrilon comfotd ale po nem mi hodne pribrala posledni dobou ten nutrilon blinka ikdyz si odbrkne treba vypije padesatku a zacne ho blinkat dr na to nerekla nic ja uz nevim
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
byron
22.4.11 15:48
Zuzka a verunka 2mesice píše:
nutrilon extra no to je taky moznost ja davala nutrilon comfotd ale po nem mi hodne pribrala posledni dobou ten nutrilon blinka ikdyz si odbrkne treba vypije padesatku a zacne ho blinkat dr na to nerekla nic ja uz nevim :nevim:

No pokud jsou malé už čtyři měsíce, nestálo by za to zkusit už ty příkrmy?

• Citovat
  • Upravit
3400
15.9.12 11:10

Nechci zakladat novou diskuzi a tak jen obnovuji a jdu na rady. Muj syn, 10m, vcera snedl rano 200ml UM, k snidani v osm chleba a jogurt, v deset banan s rohlikem, k obedu spenat s masem a bramborem, cca velka sklenicka, svacina rohlik, jogurt, krupky, v sest kase ze 150ml, v sedm UM 200ml a v noci jsem 4× vstavala a vypil 4× 200ml UM :cert: Az do dna, cajem ani vodou jsem ho neutisila. To mi prijde dost. Co mam pridat pres den nebo zmenit za sytejsi. Mam davat vecer take maso? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.9.12 11:12

@Barusak78 Mám stejně starého prcka, vypije ráno 180ml UM, pak má dopo ovoce nebo jogurt, oběd 250g masozelenina/nákyp, pak zase sváča, podle toho co měl dopo, ovoce, jogurt, večer 180ml kaše, v noci se nebudí na jídlo. Takže podle toho co píšeš, jí opravdu hoooooodně. Nebudí se zvykem? Nepřijde mi, že by to bylo hladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.9.12 11:13

A taky mi přijde, že dopoledne má toho moc, UM, chleba, jogurt, banán a rohlík? To jako brečí hlady? že mu to dáš? Sám si to ještě nevezme, takže nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.9.12 11:18
@lyrica píše:
A taky mi přijde, že dopoledne má toho moc, UM, chleba, jogurt, banán a rohlík? To jako brečí hlady? že mu to dáš? Sám si to ještě nevezme, takže nevím..

Ne, ale rano v sest ma UM a pak v osm jogurt a dam mu k tomu do ruky chleba a ukusuje si, pulku toho rozdrobi. To same pak desata, davam banan a k tomu si ukusuje pulku rohliku a hodne toho rozdrobi, ale tak mam aspon sanci ho nakrmit, aby se soustredil a nedelal v zidlicce blbosti :lol: Takze toho peciva nesni az tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15056
15.9.12 11:21

A tobě příde tlustej, nebo proč to řešíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.9.12 11:23

@Barusak78 No Matýsek má UM kolem sedmé a pak mu dávám jen třeba jogurt kolem desáté. Takže když to porovnám (vím, děti se moc srovnávat nedají), tak toho zbaští o dost míň tyo. Kolik malej váží? Jako na druhou stranu, jestli není moc silnej, tak je to asi v pořádku..
Já bych mu ale asi nedávala dopoledne jednu tu věc, ať už teda banán nebo jogurt. A pak místo toho druhého jen to pečivo, ať se s tím zabaví, trošku nají. A třeba o kousek dřív oběd.
Jinak si neumim představit vstávat 4krát v noci na mléko. Malej spí od dvou měsíců celou noc, na jídlo se nebudí. V 10ti měsících už není malé mimčo, co to mlíko v noci potřebuje. Byla bych asi striktnější a nedala. Přece tahkle nechceš vstávat pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.9.12 11:32
@boball píše:
A tobě příde tlustej, nebo proč to řešíš? :think:

Tlusty neni, ale prijde mi, ze v noci by uz nemusel vypit skoro litr mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí