Příkrmy Hamánek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
příkrmy Hamánek
Hezký den maminky, jaké máte zkušenosti s těmito příkrmy (masozelenina)? Koupili jsme je v akci,jinak dáváme Hami nebo vařím. Malý (8m) stávkoval asi týden u jídla, tak jsem vytáhla babylove a to zblajl celou skleničku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás Hamánky frčely nejvíc ![]()
Ono to bude mít asi každý dítko jinak (je fakt, že Darek se specializuje na to nejlevnější a nejnezdravější
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Některé Hamánky chutnaly, jiné moc ne, ale tak to bylo snad u všech značek, krom babylove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A dáváte někdo ten příkrm studený, myslím při pokojové teplotě? Ten můj ďas ho ohřátý, už od začátku příkrmů, nechce. Teplé jedině UM. Aby pak pochopil, že obědy se jí teplé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mala Hamanky vylozene nesnasela
Milovala Hipp a Hami, Sunarek taky nechtela.kazdemu chutna neco jineho.
jinak souhlasim s Rybanou
nejlepe to, kde je nejvice pepre, soli (Hipp)atd.nechapu, ja koreneny nesnasim ![]()
- Citovat
- Upravit
Naší malej Hamánky chutnaji.Ohřeju jí to jenom opravdu malinko jak je to víc teplý tak to nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mijunkaa píše:
A dáváte někdo ten příkrm studený, myslím při pokojové teplotě? Ten můj ďas ho ohřátý, už od začátku příkrmů, nechce. Teplé jedině UM. Aby pak pochopil, že obědy se jí teplé.
moje mala nesnasi teple jidlo dodneska, vzdycky silim. jak vidi bramborovy knedli, zasadne studenej ![]()
ale jinak jsem ji drive prikrm ohrivala, kdyz ho nechtela,tak jsem dala pri pokojove teplote.porad lepsi nez aby mel prcek hlad ne? P.S.UM pila zasadne vychladle,jinak byl rev ![]()
- Citovat
- Upravit
když jsem ještě skleničkovali tak prcek Hamánky zbožňoval, jedl všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš prcek Hamánky taky zbožňuje, moc mu nechutná Hami (čím pro starší děti, tím víc to odmítal), Hipp jsem zase odmítala kupovat já
Ale měl ho párkrát a chutnalo mu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od hamánka měl moc rád špenát s bramborem
Nic jiného jsme nekupovali, vařila jsem. Ale Hipp mu chutnal taky do tý doby, než jsem si přečetla složení, pak už měl smůlu ![]()
- Citovat
- Upravit
Dnešní oběd opět vyhrála sklenička z DM. Hamánek mu prostě nejede a kouskyn také ne. Chtěla jsem to střídat ať nejí pořád podobné složení. Jinak jsem dnes celé odpoledne strávila vařením, tak snad to zase nepoletí všechno slepicím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hamánky kupuju skoro nejčastěji, levny, docela rozumný složení a malé fakt chutnají… i mají dobrou konsistenci, netečou ze lžičky:)) teď mám teda koupenou polívku, tak uvidíme:)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, zkousely jste ty prikrmy pro deti nektera ochutnat? Ja se teda priznam, ze jak mala nedojedla a nechala fakt jen malej zbytecek tak jsem to dodelala a docela mi to chutnalo ![]()
- Citovat
- Upravit
beruska7908 píše:
Holky, zkousely jste ty prikrmy pro deti nektera ochutnat? Ja se teda priznam, ze jak mala nedojedla a nechala fakt jen malej zbytecek tak jsem to dodelala a docela mi to chutnalo
Zkoušela, ale mám to přesně naopak, ani lžičku bych neolízla
Ani když jí kousek odpadne od pusy..jsem nějak zhejčkaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzouš píše:beruska7908 píše:Zkoušela, ale mám to přesně naopak, ani lžičku bych neolízla
Holky, zkousely jste ty prikrmy pro deti nektera ochutnat? Ja se teda priznam, ze jak mala nedojedla a nechala fakt jen malej zbytecek tak jsem to dodelala a docela mi to chutnalo![]()
Ani když jí kousek odpadne od pusy..jsem nějak zhejčkaná
jooo tak to ja dopijela pomalu i Sunar, bylo mi to lito vylejt ![]()
- Citovat
- Upravit