Příkrmy Hamánek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sunar bych dopila,ale skleničku nedojim,fuj jednou jsem olízla lžičku a kroutili se mi palce u nohou.Hlavně že dětem to chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ochutnala jsem všechno, co jsem dávala ( mléko, kaše, příkrmy…)…
přijde mi divný něco někomu nabízet a sama to neochutnat ![]()
Hamánky chutnají…a Sunárky také…jen teď nechce jíst HAMI od 8.měsíce......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také to vždycky ochutnám, ale nee. Hlavně, že jim to chutná. Ty Hami od 8.měsíce mu právě také nejedou. Hlavně se nadavuje z těch kousků. Dnes snědl co jsem včera uvařila, jenže tam mám nějaké kousíčky a to se moc netvářil, ale dal to
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenka512 píše:
ochutnala jsem všechno, co jsem dávala ( mléko, kaše, příkrmy…)…
přijde mi divný něco někomu nabízet a sama to neochutnatHamánky chutnají…a Sunárky také…jen teď nechce jíst HAMI od 8.měsíce......
no u me vitezi Bananova Sunarka kase ![]()
- Citovat
- Upravit
Hamánka jsme zatím neměli, kupuju Babylove, Alnaturu a Hipp bio.
A skleničky mi chutnají, klidně je olíznu i dojím. Moje MM mi taky chutná ![]()
Kaše už míň, dávám rýžovou, kukuřičnou a jáhlovou nemléčnou. Dá se to, ale je to takové bez chuti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
A skleničky mi chutnají, klidně je olíznu i dojím. Moje MM mi taky chutná
Kaše už míň, dávám rýžovou, kukuřičnou a jáhlovou nemléčnou. Dá se to, ale je to takové bez chuti.
materske mleko mi taky chutnalo,ale stydela jsem se to rict prvni ![]()
- Citovat
- Upravit
beruska7908 píše:…myslím, že není proč se stydět…AnastazieB píše:materske mleko mi taky chutnalo,ale stydela jsem se to rict prvni
také jsem ho ochutnala, ale nenapadlo mě to sem napsat…to je stejné jako s ostatním jídlem…když to jí prcek, ochutnám,co jí…pak můžeš srovnávat chutě kaší a UM, jestli jsou opravdu podobné MM..jinka ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenka512 píše:beruska7908 píše:…myslím, že není proč se stydět…AnastazieB píše:materske mleko mi taky chutnalo,ale stydela jsem se to rict prvni
také jsem ho ochutnala, ale nenapadlo mě to sem napsat…to je stejné jako s ostatním jídlem…když to jí prcek, ochutnám,co jí…pak můžeš srovnávat chutě kaší a UM, jestli jsou opravdu podobné MM..jinka ne
ja treba dopila po holce Sunar,ale Beba mi smrdela a Nutros Allergy care, ten byl tak hnusnej, ze jsem se divila ze ho vubec vypila ![]()
a kase, ty jsem dojizdela pravidelne, hlavne ryzove a bananove ![]()
- Citovat
- Upravit
motika píše:
tak mě MM moc nechutnalovanilkovej sunar je chutnější
souhlasím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže prcek už papá i Hamánky. Problém byl v konzistenci, když jsem to jen ohřávala v mikrovlnce bylo to hrudkovité. Teď ohřeju ve vodní lázni a pak opět ochladím, ale konzistence je jemná jako u Babylove. A to mu jede
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mijunkaa píše:
Takže prcek už papá i Hamánky. Problém byl v konzistenci, když jsem to jen ohřávala v mikrovlnce bylo to hrudkovité. Teď ohřeju ve vodní lázni a pak opět ochladím, ale konzistence je jemná jako u Babylove. A to mu jede.
je to hrudkovité, ale po ohřátí v mikrovlnce to krásně rozmícháš do kaše…a když ne, stačí přidat trochu teplé převařené vody…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hamánek je právě po zamíchání úplně hladká kaše, na rozdíl třeba od Hami, který v sobě mají už od 6. měsíce kousky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit