Příkrmy Hamánek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ahoj tak u nás frčí nejvíc hamánek a hami i když muj prcek je zlatej strávník zdlábne všechno. jen já už po ochutnání hamánku nekupuju, málem sem šla
jen sem to ochutnla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jajinka veverka píše:
ahoj tak u nás frčí nejvíc hamánek a hami i když muj prcek je zlatej strávník zdlábne všechno. jen já už po ochutnání hamánku nekupuju, málem sem šla![]()
jen sem to ochutnla
Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o
Ale mě nechutná ani jedna sklenička tedy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já dnes zkusila kuřecí polívku od hamánka, a teda jako jedna z mála sleniček, co sem nebyla schopna pozřít ani já, ani malá… fakt mi to nechutnalo… jinak se to dá, žádná sláva, ale až tak hnusný mi to nepřijde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:jajinka veverka píše:Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o
ahoj tak u nás frčí nejvíc hamánek a hami i když muj prcek je zlatej strávník zdlábne všechno. jen já už po ochutnání hamánku nekupuju, málem sem šla![]()
jen sem to ochutnla
Ale mě nechutná ani jedna sklenička tedy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jajinka veverka píše:MarkyM píše:jajinka veverka píše:Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o
jen sem to ochutnla
![]()
![]()
tsss tak to sme dvě , ještě mi na nic nehodil bobka, nu tak když sní hamana kterej mi chtná jak
tak proč by nemoh sníst i to ho***o
ale zase si řikam, sme to štastný matky co jim děti baští… já byla nežravec a mamka si semnou užila…za to ted sežeru na co přídu
jj jako u nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:jajinka veverka píše:MarkyM píše:jajinka veverka píše:Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o
jen sem to ochutnla
![]()
![]()
tsss tak to sme dvě , ještě mi na nic nehodil bobka, nu tak když sní hamana kterej mi chtná jak
ale zase si řikam, sme to štastný matky co jim děti baští… já byla nežravec a mamka si semnou užila…za to ted sežeru na co přídu
![]()
![]()
jj jako u nás
taky si byla nežravka??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jajinka veverka píše:MarkyM píše:taky si byla nežravka???jajinka veverka píše:MarkyM píše:jajinka veverka píše:Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o
jen sem to ochutnla
![]()
![]()
![]()
![]()
jj jako u nás
Jo za to teď je ze mě koule a to jsem měla při narození 2,60 a brácha měl 4,5 a je z něj hubená dlouhá tyčka…kde je ta spravedlnost? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky vy jste tady tokové hodné a máte podobně stará dítka. Jak už jsem tu někde psala, krom švagrové, kolem mě nemá nikdo dítko a její rady nad zlato (viz lízátko v 7m nechci). Jestli by jste mohly písnout co a kdy papají vaši broučci. Něco jsem tu už nastudovala, ale asi jsem moc opatrná
. Moooc děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenka512 píše:beruska7908 píše:…myslím, že není proč se stydět…AnastazieB píše:materske mleko mi taky chutnalo,ale stydela jsem se to rict prvni
Hamánka jsme zatím neměli, kupuju Babylove, Alnaturu a Hipp bio.
A skleničky mi chutnají, klidně je olíznu i dojím. Moje MM mi taky chutná
Kaše už míň, dávám rýžovou, kukuřičnou a jáhlovou nemléčnou. Dá se to, ale je to takové bez chuti.
také jsem ho ochutnala, ale nenapadlo mě to sem napsat…to je stejné jako s ostatním jídlem…když to jí prcek, ochutnám,co jí…pak můžeš srovnávat chutě kaší a UM, jestli jsou opravdu podobné MM..jinka ne
přesně já ochutnala ale uplně všechno třeba i vit D, abych věděla, nu blbá nu mohlo mi napadnout, že to bude bez chuti a mastný
, pak sabíka a na zoubky calgel
co se týče jídla tak taky všechno, přece mu nebudu dávat neco co nevim jak chtná, ochutna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:jajinka veverka píše:Jo za to teď je ze mě koule a to jsem měla při narození 2,60 a brácha měl 4,5 a je z něj hubená dlouhá tyčka…kde je ta spravedlnost?MarkyM píše:taky si byla nežravka???jajinka veverka píše:MarkyM píše:jajinka veverka píše:Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o
jen sem to ochutnla
![]()
![]()
![]()
![]()
jj jako u nás
nu to mi povídej:-D sem v roce měla 8 kg, ted sem z 8 násobila svoji váhu, při mých 153 cm fakt koulička
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit