Příkrmy Hamánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
24.5.11 22:45

ahoj tak u nás frčí nejvíc hamánek a hami i když muj prcek je zlatej strávník zdlábne všechno. jen já už po ochutnání hamánku nekupuju, málem sem šla :poblion: :nevim: jen sem to ochutnla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
25.5.11 13:45
jajinka veverka píše:
ahoj tak u nás frčí nejvíc hamánek a hami i když muj prcek je zlatej strávník zdlábne všechno. jen já už po ochutnání hamánku nekupuju, málem sem šla :poblion: :nevim: jen sem to ochutnla

Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o :lol: Ale mě nechutná ani jedna sklenička tedy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.5.11 14:18

tak já dnes zkusila kuřecí polívku od hamánka, a teda jako jedna z mála sleniček, co sem nebyla schopna pozřít ani já, ani malá… fakt mi to nechutnalo… jinak se to dá, žádná sláva, ale až tak hnusný mi to nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.5.11 14:19
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o :lol: Ale mě nechutná ani jedna sklenička tedy :-?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tsss tak to sme dvě , ještě mi na nic nehodil bobka, nu tak když sní hamana kterej mi chtná jak :poblion: tak proč by nemoh sníst i to ho***o :mrgreen: ale zase si řikam, sme to štastný matky co jim děti baští… já byla nežravec a mamka si semnou užila…za to ted sežeru na co přídu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
25.5.11 18:39
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
Tak naše sní taky všechno.Podezřívám jí že by snědla i h…o :lol: Ale mě nechutná ani jedna sklenička tedy :-?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tsss tak to sme dvě , ještě mi na nic nehodil bobka, nu tak když sní hamana kterej mi chtná jak :poblion: tak proč by nemoh sníst i to ho***o :mrgreen: ale zase si řikam, sme to štastný matky co jim děti baští… já byla nežravec a mamka si semnou užila…za to ted sežeru na co přídu :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: jj jako u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.5.11 21:43
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tsss tak to sme dvě , ještě mi na nic nehodil bobka, nu tak když sní hamana kterej mi chtná jak :poblion: tak proč by nemoh sníst i to ho***o :mrgreen: ale zase si řikam, sme to štastný matky co jim děti baští… já byla nežravec a mamka si semnou užila…za to ted sežeru na co přídu :mrgreen:

taky si byla nežravka??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
26.5.11 06:21
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:

Jo za to teď je ze mě koule a to jsem měla při narození 2,60 a brácha měl 4,5 a je z něj hubená dlouhá tyčka…kde je ta spravedlnost? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.5.11 19:07

Holky vy jste tady tokové hodné a máte podobně stará dítka. Jak už jsem tu někde psala, krom švagrové, kolem mě nemá nikdo dítko a její rady nad zlato (viz lízátko v 7m nechci). Jestli by jste mohly písnout co a kdy papají vaši broučci. Něco jsem tu už nastudovala, ale asi jsem moc opatrná :nevim: . Moooc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
27.5.11 23:00
Lenka512 píše:
beruska7908 píše:
AnastazieB píše:
Hamánka jsme zatím neměli, kupuju Babylove, Alnaturu a Hipp bio.
A skleničky mi chutnají, klidně je olíznu i dojím. Moje MM mi taky chutná :wink:
Kaše už míň, dávám rýžovou, kukuřičnou a jáhlovou nemléčnou. Dá se to, ale je to takové bez chuti.
materske mleko mi taky chutnalo,ale stydela jsem se to rict prvni :oops:
…myslím, že není proč se stydět…
také jsem ho ochutnala, ale nenapadlo mě to sem napsat…to je stejné jako s ostatním jídlem…když to jí prcek, ochutnám,co jí…pak můžeš srovnávat chutě kaší a UM, jestli jsou opravdu podobné MM..jinka ne :wink:

přesně já ochutnala ale uplně všechno třeba i vit D, abych věděla, nu blbá nu mohlo mi napadnout, že to bude bez chuti a mastný :mrgreen: , pak sabíka a na zoubky calgel :mrgreen: co se týče jídla tak taky všechno, přece mu nebudu dávat neco co nevim jak chtná, ochutna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
27.5.11 23:05
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
MarkyM píše:
jajinka veverka píše:
Jo za to teď je ze mě koule a to jsem měla při narození 2,60 a brácha měl 4,5 a je z něj hubená dlouhá tyčka…kde je ta spravedlnost? :lol:

nu to mi povídej:-D sem v roce měla 8 kg, ted sem z 8 násobila svoji váhu, při mých 153 cm fakt koulička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí