Čerstvé ovoce a těstoviny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Na kojení píšou těstoviny od 8.měsíce,já už je zkoušela a měli u nás úspěch.
Jablko jsem dávala hned jak jsme začali s ovocem,ale malá ho nechce,má raději banán.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Na kojení píšou těstoviny od 8.měsíce,já už je zkoušela a měli u nás úspěch.
Jablko jsem dávala hned jak jsme začali s ovocem,ale malá ho nechce,má raději banán.
Jo, díky moc......
Dneska zkusím těstoviny, jsme zvědavá.
- Citovat
- Upravit
A jablko jsi zkoušela dávat třeba do příkrmu? Nebo rovnou samotné?
- Citovat
- Upravit
Těstoviny od 8. měsíce. Ovoce už dřív, alekromě banánu nic nechtěl.
Dodneška nechce jablíčka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za odpovědi…A ještě se zeptám na vejce? Od kdy jste dávaly celé i s bílkem?
- Citovat
- Upravit
donaga píše:
Těstiviny jsem dávala cca od 8m, ale bezvaječné. Stejně tak nevařené ovoce (máme v rodině alergie), ale malé syrové moc nechutnalo. Syrové jablko vzala na milost až teď v roce. Banán mi jedla vždy bez obtíží.
Veječný bílek se doporučuje nejdříve od roka.
No jenže ted se právě doporučuje kojeným dětem dřív
a vesměs všechny alergeny závádět co nejdřív
- Citovat
- Upravit
u obou jsem začínala s příkrmy po ukončeném 6.měsíci, obě děti byly kojené. Čerstvé ovoce dostali někdy kolem 7m kdy jsem zavedli ovocné příkrmy na svačinu.
Těstoviny bezvaječné kolem toho 8-9m
Bílek, u dcerky až v roce, syn už ho jednou dostal,dávala jsem vajíčko do polívky.
Alergie v rodině žádné nemáme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se sem vtírnu, pokud mohu. Malému bude zítra 8 měsíců a syrové ovoce - jablíčko ani banán - mi jíst prostě nechce. Takže pořád ještě dávám ovoce ve formě přesnídávky.
A to, na co se chci zeptat, tedy je - jak začít se syrovým ovocem? Mám mu ho třeba přidávat postupně právě do přesnídávky?
Za odpovědi děkuji a nezlobte se, že jsem téhle diskuse využila ku svému prospěchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pampalin píše:No ted jsem amlé dala do přesnídávky- ona mi právě ovoce syrové samotné nejedla
Taky se sem vtírnu, pokud mohu. Malému bude zítra 8 měsíců a syrové ovoce - jablíčko ani banán - mi jíst prostě nechce. Takže pořád ještě dávám ovoce ve formě přesnídávky.
A to, na co se chci zeptat, tedy je - jak začít se syrovým ovocem? Mám mu ho třeba přidávat postupně právě do přesnídávky?
Za odpovědi děkuji a nezlobte se, že jsem téhle diskuse využila ku svému prospěchu.
pampalin píše:
- Citovat
- Upravit
Ja ovoce trochu dusim porad, syrovy davam jen banan.. nejak radsi to jablko povarim a zmekle rozmackam, nechce se mi strouhat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuju všem za příspěvky!
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte některá v oblíbených tu diskuzi o zamrazování masozeleniny? Porběhla před pár dny myslím a nemůžu ji najít
…
Hodily byste odkaz kdyby náhodou ano?
Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
Těstoviny asi v 7m a syrové ovoce průběžně od zavedení příkrmů. Ale nejdřív syrové nechtěla, bylo to na ní kyselé. Teď to zbaští, ale je vidět, že skleničku má radši.
Pampalin- můžeš to dát do čehokoliv, do jogurtu, do kaše, do kupované přesnídávky. Časem si zvykne, třeba jí je to taky kyselý ![]()
Bílek- pár týdnů to bude, rozkvedlala jsem celé vajíčko do polívky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzouš, do jogurtu jsem zkoušela banán, ani ten neprošel, přitom ho ze začátku baštil jak o zivot. Má asi nějaký nejogurtovo-syrovoovocný období či co.
Je to prostě náš Mates, no. Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno!
Zajímalo by mě, od kdy jste dávaly dětem čertvé ovoce- nemyslím citrusy, ale nastrouhané jablko apod. a od kdy těstoviny?
Děkuji za reakce!