Jak funguje netekoucí hrníček?

3394
3.5.11 11:11

Jak funguje netekoucí hrníček

Ahoj holky :kytka: , jsem asi úplně neschopná, ale už týden bojujeme s netekoucím hrníčkem od Aventu. On prostě neteče, i když my sajeme. Malý se u toho vztekal, tak jsem zkoušela sát já, manžel, ale vytáhli jsme z něho občas trochu tekutiny. Co to jako je? Když oddělám těsnění, tak to teče krásně, ale moc, s těsněním, občas, musíme hodně tahat. To je normální? Už jsem zkoušela i těsnění přetočit, ale to taky nefunguje. Stalo se to Vám také některé? Děkuji. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
3.5.11 11:17

Ahoj. Tak já měla opačný problém - nám tekl i s těsněním (kapalo z něj). Pokud to nejde ani vám dospělým a hrneček je nový, zkus ho reklamovat, páč nejspíš to bude vadný kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 11:43

taky bych rekla ze to bude kusova vada…
ja od aventu jeden mam a tece po zatahnuti paradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
3.5.11 11:57

Foto

Foto hrníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 11:58

jojo presne tem mame jenom ve zluty:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
3.5.11 12:00

Takže myslíte, že chyba nebude v nás? :-D Dostali jsme ho jako dárek, takže ho nevyreklamuji, zkusím koupit další a uvidíme, snad to už bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.5.11 12:04

jeste me napadlo jak davat to tesneni tam
melo by to byt tou plochou stranou na spodek vicka… jestli to pisu srozumitelne… ale asi to snad ani jinak nasadit nejde ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
3.5.11 12:06
Laddmie píše:
Takže myslíte, že chyba nebude v nás? :-D Dostali jsme ho jako dárek, takže ho nevyreklamuji, zkusím koupit další a uvidíme, snad to už bude lepší.

Kvůli tomu nepotřebuješ kupovat další hrnek - kup si k tomuhle jiné pítko, prodávají se samostatně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.5.11 12:15

Jojo, prodávají samostatná pítka, ale bestie je balí hned po 2 kusech, aby vydělali (ale stejně se mají po 3měsících měnit). Já mám s tím hrnkem taky spíš opačný problém, že někdy trochu teče, ač je netekoucí. Mám ještě druhý hrneček, který jsem koupila jen tak na zkoušku v Tescu, protože ve slevě stál tehdy asi 46 korun a musím říct, že funguje mnohem spolehlivějš, takže nadále pochybuju, jestli vždy vše značkové je lepší, nebo jen dražší. Navíc u toho Avent mi vadí, že když je tam už málo tekutiny, musím ho hodně naklánět (nebo malej musí hodně zaklonit hlavu), protože zevnitř je díra přesně proti pítku.. Nebo jsem jen tupá a neumím ho používat :nevim: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.5.11 12:23

Tak za mě bych Avent už nikdy nekoupila. Máme dva a oba tečou. Malé jsem koupila hrníček a láhev od Nuku a jsem spokojená jako nikdy :-) krásně z nich pije a ať s něma jakoliv řádí tak z nich ani nekápne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
3.5.11 12:26
Januliiik píše:
Tak za mě bych Avent už nikdy nekoupila. Máme dva a oba tečou. Malé jsem koupila hrníček a láhev od Nuku a jsem spokojená jako nikdy :-) krásně z nich pije a ať s něma jakoliv řádí tak z nich ani nekápne :-)

Nemůžeš sem hodit obrázek, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.5.11 12:36

určitě můžu :-)
jednu láhev mám takovou
http://www.nejbaby.cz/…-zdarma.html
a hrníček
 http://www.nejbaby.cz/…ing-cup.html

na tyhle fakt nedám dopustit a můžu říct, že jsme vyzkoušeli dost netekoucích lahví
Dobrý je i Nuby z dm, ale mě vadilo, že v té savičce když zůstalo pár kapek tak to skončilo na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.5.11 12:37

V dm se dají koupit a když máte kuponky tak nevyjdou zase tak draho a nebo 25% joker

A náhradní silikonová pítka na láhev jsou k sehnání za 25kč v lékárně dr.max, přece jen je třeba ho někdy vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.5.11 14:42

nam jejich magic hrnecek tedy vzdy spise tekl az jsem ho schovala a koupila novy ,, asi 4 ruzne nez jsem natrefila ktery nam vyhovoval aby opravdu nekapal,, mohu doporucit

http://www.zbozi.cz/…-cup-255064/?…

u aventu jsem fakt ocenila hlavne elektrickou odsavacku materskeho mleka , !!!!!!! prozmenu jsem si ji poridila az jako treti ,, a byla nejlepsi !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.5.11 09:56

učící hrneček - věčné téma

Ahoj, tak jsem přišla na to že naše malá nemá problém s tím,že by něuměla pít z toho pítka,ale vadí jí že to hodně teče když nasaje,pítka mají buď tři nebo dvě díry a pro ní je to asi moc.Buď má všechno na sobě místo v sobě a nebo se topí.I na flašce má díru pro děti od dvou měsíců,jakmile jí dám větší díru tak jí to teče všude.Nevíte jak jí naučit aby se netopila když jí to drobet víc teče?Blbej dotaz co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí