Kaše na dobrou noc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kaše na dobrou noc
Ahoj holky,
můj 6-ti měsíční chlapeček se začal buit v noci častěji, než do teď. Usíná kolem osmé večer a dřív se budil mezi 1-3 hodinou ranní na kojení. Nyní se mi začal budit již kolem 23 hod., jako když byl úplně maličký. Tak nevím, zda je to způsobeno růstem zoubků (což zatím snáší dobře, přes den nevidím, že by mu to nějak vadilo), nebo tím, že mu již nestačí mé mlíčko a má hlad. Nestalo se vám něco podobného? Neměla bych mu dávat před spaním kaši? A jakou? zatím se v tom nevyznám. A jakým způsobem? Z láhve neumí pít. Zatím je baculka, tak bych na druhou stranu do něj nerada cpala něco zbytečně, zatím plně kojím (kromě zeleninových příkrmů k obědu).
Díky moc, papapa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem na tom stejně s tím rozdílem že nekojím. Jedeme plně UM. Spala krásně celou noc a poslední týden se budí v noci na mlíčko. Na dobré rady si ráda počkám s tebou. Já teda dávám dopoledne ovoce a v poledne zeleninu. Ale jinak řeším úplně to samé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chelsa Mám úplně stejně starého chlapečka, na noc mu dávám UM, 210 ml vypije jako nic, spí 10 hodin vkuse..výjimka byla jen ted minulý týden, kdy se mu prorážely 4 zuby zaráz ![]()
Ale jinak po UM spí celou noc…kaši se bojím dát, aby se mi po ní paradoxně nezačal budit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chelsa Tak me se takhle dcera budila normalne…po trech chodinach. Zavedla jsem kase a spi od 19:00 do 24:00 - 01:00. Pak ale stejne vstava na jidlo po trech hodinach…takze v 03:00 /to vstava ze zvyku - nekdy se naji, nekdy ne - spise ne - chce jen chovat/, pak v 06:00. Pres den ma uz trochu jinej rezim…Na tvem miste bych ale urcite kase vyzkousela, at spi alespon 5 hodin v kuse…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuby to být můžou, u nás třeba na starším kaše nezabrala a jak mu rostly zuby, tak jsme byly v noci vzhůru docela často ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se taky začala budit (stejně stará holčička), usíná kolem půl osmý a budí se na půlnoc na jídlo a pak ve čtyři a pak v sedm
(a to spala celý šestinedělí celou noc v kuse). Kaše nepomohla. Jinak flašku mu nedávej, zkus na lžičce k večeři, na malou ale kaše vůbec neměla vliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam stejne stareho chlapecka, take kojim, na noc kasi davam cca 3 tydny-ji lzickou ukazkove, ale neni to zaruka spanku… Ted se mi budil nekolik dni nekolikrat za noc i po kasi… (Asi spurt nebo prichazejici zuby)… Ted zase vstava na kojeni 2×… Jde spat po 19h, budi se po pul2 a kolem 5… Ale to uz je fajn a jemu desne smakuje, tak nevidim problem;) nikdy jsem nezazila, ze by spal celou noc… Jinak davam mlecnou kasi nestle nebo od nutrilonu vhodnou od 4m
- Citovat
- Upravit
My zkusili na noc UM i kase. nejlepsi Sunarka od uk.6.mes. a nebo Nestle susenkova. a na jidlo se budi jak kdy, dam um a jednou je vzhuru ve 23 a jednou ve 2. po kasi to samy. proste jak kdy. jinak spani se nam prave v sesti mesicich, jak zacal lozit a stoupat hodne zhorsilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za zkoušku nic nedáš. U nás po kaši bylo hůř - bolelo ho po ní břicho
Jestli mu rostou zuby, tak zkuste Calgel nebo naše zubařka radila rovnou Nurofen - ale to bylo až při stoličkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit