Změna stravy o něco dříve
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Co myslím - asi tohle
Myslím, že ve dvou měsích by měla pít mlíko.. Zkus jinou značku nebo jinou láhev. Její zažívací trakt určitě ještě na vývary není připravený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ti bude ochotna jíst příkrmy, klidně bych začala, i když se na tebe asi spustí lavina kojících a mlékových matek, ale já měla první mrkvičku v měsíci a půl a žiju a bez alergií. Takže pokud to vyřeší problém, klidně bych začala a nehleděla na okolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak moc je to nutričně správné, ale co vyzkoušet jiná mléka? Na trhu jich je mraky. Zkusit třeba i jenom vzorečky a nekupovat celé krabice-teda u těch co to jde, nebo po známých se pozeptat a odzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě sem myslela že nutričně správné není vývar ve 2 měsících ne jiná mléka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 Taky budu v menšině, ale pokud nezaberou ani jiná mléka (a je jich fakt hodně, a chuťově se prý liší celkem dost), tak bych jí to dala. Jak tu nědo psal, taky jsme měli už za mala různá jídla (můj bratr ve čtvrt roce dlabal jahody, a neví, co je alergie), vývary a tak, takže já bych to zkusila, než ji trápit. Ale samozřejmě musíš bejt psychicky odolná a snést tu vlnu názorů, který Tě budou kritizovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena36 A co myslis ze bych ji mela dat jako prvni?-jinak ja uz zmenila mliko i lahev i dudlik a dalsi veci, nic nehorazne place u toho
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 zkus první příkrmy - mrkvičku, klidně i třeba rýžovou kaši od Nestlé, dělá se z UM, je se to tou krupičkou zahustí a zpočátku zeleninku a ty kaše a uvidíš. nenech se zvrtat jednostrannými názory, každé dítko je jiné a třeba ty příkrmy jí budou chutnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy22 Asi bych začala tím vývarem, a případně přesnídávkou nebo kaší (třeba zředěnou do flašky, a třeba trochu přisladit glukopurem) - a pak se poradila s mámou, co nám to dávala (ty jahody byly perlička, když jsem říkala, že by je malá neměla dostat do roka, a máma kroutila hlavou
). Podle mě pokud si seženeš v knihovně nějakou knihu o výživě dětí z 80. let, tam najdeš hodně tipů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A holky, co je to za kase a kde je koupim, jinak nemuze se nic stat? jen se bojim ze kdyz nechce mliko tak nebude chit nic. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lusy22 tu krupičku koupíš běžně třeba v DM drogerii - je to takový žlutý pytlík s nápisem Rýžová krupička, normálně uděláš UM a do toho dáš podle návodu tu krupičku. Nic se jí nestane, bude se muset naučit ze lžičky, nebo se prodává už hotové mlíčko s kaší, ale to je dost drahé, ale je to zase tekuté, dá se to dát do flašky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet Souhlasím.
A hlavně, není zas takové teplo aby potřebovala pít i čaj. Třeba se ji tím čajem zaplní břicho a i přesto, že má hlad, tak mléko nechce, protože se ji tam nevejde? A to jako mléko nepije vůbec? A brečí určitě protože má hlad?
Ale opravdu tady je na místě porada s pediatrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mala mi nechce jist/pit mliko.Jen jak ho citi v puse, krouti se place, ale hlad ma je to na ni videt.Ale caj pije nadherne, co takle zmenit stravu, jsou ji dva mesice. Kamaradka mela stejny problem a ve dvu mesicich presla na vyvary, co myslite?