Změna stravy o něco dříve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
14.9.13 10:56

Jo je to pekelný problém, když takhle malé dítě začne odmítat mléko, mi prostřední dítě udělalo to samé, ale až v 5 měs. žádné UM, ona ho snědla, zakašlala a :poblion: zkoušeli jsme jiné značky mlék an ic, naštěstí už byla na příkrmech od 4 měs., tak po poradě z dětskou jsme do ní cpali denně jogurty, že ty snědla, to nebyl problém, ale UM byl problém to od těch 5 měs. odmítala i kaše.

Ty máš, ale ještě MOC malé miminko, ještě není připravené na příjmání normální stravy ani polévek, v první řadě bych to konzultovala z dětskou dr. ne na emiminu.
Nutrilon má různé druhy UM, třeba sojové, pro alergiky atd… http://www.nutriklub.cz/…index/page:3 u takhle malého miminka bych nějaké jiné UM zkusila raději jak vývar.
Běž k dětské a řeš to tam, jak pokračovat dál a ty kaše mléčné bych dítěti pod 4 měs. nedala vůbec. Moje děti jsou všechny přikrmované příkrmy +- týden kolem uk 4 měs. ale dřív bych příkrm nedala, pokud bych to napřed neřešila z dětskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.9.13 11:13

2měsíční dítě není připravené na příkrm :zed: proč to nekonzultuješ s dr? jako někdo Ti tu píše, dej mu mrkvičku, ale to chceš mít 2měsíční jen na mrkvi? kde je nějaká výživová hodnota, kde jsou vitamíny a vše ostatní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
14.9.13 11:59

@martina.se Souhlasím. K pediatrovi v prvé řadě. Já bych tak malému mimi nedala ani čaj, prý to je pro něj zbytečná zátěž. Je to jako včera, co se narodilo a už by mělo jíst příkrmy.

• Citovat
  • Upravit
74217
14.9.13 12:11

Mi spíš zaráží, že někdo o takovém kroku uvažuje, zjištuje ano/ne aniž by se poradil s pediatrem, nechutenství dětí se přece řeší s pediatrem a né, jedna kamarádka začala přikrmovat ve 2 měs. tak začnu taky :zed: :roll:.
Jestli máte problém, tak jdi za dětskou a domluvte se spolu na dalším postupu a sama neexperimentuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.9.13 12:17

No, tak v první řadě bych tenhle problém u tak malého mimča konzultovala s pediatrem, ne s emiminem. :roll: :nevim:
Vývary a pod. bych tak malému miminu nedávala, ani čaj ne. Třeba se „nají“ čaje a pak nechce UM. Nebo UM nesedí. Jak psala @Kelsey třeba nutrilon má hodně druhů UM, zkusila bych něco z toho.
Je něco jiného, když začne UM odmítat 4-5m mimino, tam už příkrmy dát můžeš.. Ale u 2m prcka fakt ne..
To, že za nás se to běžně dělalo pro mě není argument :roll: :nevim: Za nás se dělalo věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
14.9.13 12:33

Četla jsem i minulou diskusi a ještě mi napadlo - nemá intoleranci laktózy? Nebo jak se tomu říká. Jestli nebude potřebovat speciální mlíko. Dělala jí doktorka nebo na pohotovosti nějaké testy?

Nebo můžeš zkusit dražší mlíka pro bolavá bříška - hipp comfort, Bebu sensitive, Nutrilon comfort. Dají se objednat v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.9.13 18:05

Taky bych takhle brzy nic nedávala. Mě kdysi matky málem ukamenovaly, když jsem dala synovi v půl roce olíznout lžičku jogurtu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusy22
16.9.13 07:37

Holky ale me doktorka rekla mliko nemenit vubec. Delaly ji testy s krve a ze stolice, nasly ji ve solici nejake bakterie cico.Ja zmenila se Sunaru na Hami a rekla doktorce a ona ze ale tohle uz mam nechat.Ale to dite musi jist. Budte radi ze svoje deti muzete nakrmit, protoze ten pocit ze matka nemuze dat najist vlastnimu diteti je smutny a bolestivi :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko