Váha dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
váha dítěte
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám 5 ti měsíčního syna, a váží 11kg. Jen ho kojím, občas mu dám fenyklový čaj, ale vypije jen minimum. Naše doktorka mi nadává, že ho nemám kojit, a dávat mu čistou vodu, ale on ji pít určitě nebude. Syn je až moc živý. Prosím poradtě mi co mám dělat děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
11kg v 5m?
Kolik měří cm? Doktorka by se měla zklidnit a spíš přemýšlet, zda tam není nějaká porucha, metabolická či třeba něco s růstovým hormonem, pokud to není buřt a je „jen“ velký
- Citovat
- Upravit
@SlavkaM
11 kg, hezkýýý…můj měl v 5ti měsících „jen“ necelých 8 a to samé v 6ti…kolem půlroka se jeho váha jakoby zastavila a vyrostl hodně do délky…má ted 71,5 cm..a 6,5 měsíce..a taky hodně přibíral, kdy třeba se narodil s 3100 g a po šestinedělí měl přes 5 kg…a pokud ho jen kojíš, tak bych se na doktorku vybodla, to má jako řvát hlady?
Já myslím, že váha se mu za chvíli zastaví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo, v pěti měsících značí jedenáct kilo strašně rychlý nárůst hmotnosti. Nějaké vyšetření kvůli tomuhle mu dělali?
- Citovat
- Upravit
Kolik měří? Chvíli bych počkala, jak to bude, až bude na příkrmech, to se většina dětí zastaví. Kdyby přibíral dál, tak bych chtěla nějaké vyšetření na metabolické poruchy.
- Citovat
- Upravit
Ještě mě napadlo zavedení příkrmů - někdo mi říkal, že zelenina působí to, že dítě méně přibírá a po zavedení příkrmů už se tolik nepřibírá - mléko je kaloričtější, než zelenina…a měl by jíst už míň za den…můj jí v 6,5 měsících takto v těchto časech
5.00 -6.00 - kojení
8:00 - kojení
11.00 -zelenina, maso
14:00 - ovoce
17.00 - kojení
19.00 - 210 ml UM na noc, v noci nejí…
Tak to praktikujem od toho konce 5. měsíce a pak už nic nepřibral
ale může to být spíše způsobeno tím, že se najednou hrozně vytáhl do délky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak bud mas misto MM hodne tucnou smetanu, nebo je nekde chybka.. muj kluk nema 11kg ani ted, v 17 mesicich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojim každé 2 hodiny, v noci vůbec nekojím. Ale přes den i 4 hodiny spí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No moje malá to měla v roce a.to patří k těm baculatejsim. V půl roce měla devět, doktorka se sice smála, ale říkala, že pokud je to jen z kojení, je to ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlavkaM
a proc kazde dve? je hodne urpunty?
zkousila bych zavest tu zeleninu. lzickou toho moc nesni nez se to poradne nauci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlavkaM píše:
Kojim každé 2 hodiny, v noci vůbec nekojím. Ale přes den i 4 hodiny spí.
Tak to je normální. Doktorku nenapadlo žádné vyšetření? To ti jen řekla, ať nekojis? A co máš podle mi dávat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit