Kaše pro 7 měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
19.6.14 11:13

Kaše pro 7 měsíců dítě

Malá se pořád hodně budí v noci a chci zkusit dát kaši. Jaké máte zkušenosti v tomhle měsíci. Dávali jste večer kaši nebo něco jiného. A jakou kašičku jste dávali? děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
19.6.14 11:21

Klidně dávat můžeš, to buzení to může a nemusí vyřešit..davala jsem buď nestlé, nebo babylove nebo babydream..hlavně jsem hlídala, aby byly bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
19.6.14 11:30

Už jsem v tomhle věku také dávala..Začala jsem Sunarkou, pak jsem dávala i Hami, ale to malému moc nejelo..Nakonec jsem začala dělat domácí kaše různých druhů, ale když začneš kaše dávat není jistota, že se nebude v noci budit, tak hodně úspěchů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.6.14 11:37

Já kupuju nemléčnou Sunarku a dělám ji s čerstvě odstříkaným mateřským mlékem. Sunarka nemléčná je podle mě nejlepší z ochucený kaší, je tam max. 7% medu, ostatní mají tak kolem 25% cukru. Nebo dělám neochucenou nemléčnou kaši (rýžová, vícezrnná…), opět s MM a do ní rozmixuju ovoce (jahody, meruňky, banán…). Spaní nám to vyřešilo částečně, museli jsme ho taky nechat spát samotného v jeho pokoji, ale i když spíme všichni v jedné místnosti, třeba na dovolené, tak se budí určitě mnohem míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
19.6.14 11:47

Ja davam nemlecne kase bez prichuti, ryzovou a ovesnou. Mala to krasne ji, prijde mi zbytecne davat sladkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
19.6.14 11:59

Ahoj, já mám 6 měsíční dítko a dávám kaši Nominu koupenou ve zdravé výživě. Kupuji jahlovou. měla jsem i pohankovou, ale ta malému nechutnala. Je super sytící a cena je více než lákavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.6.14 11:59

Ja od pateho mesice davala ryzovou nemlecnu kvuli alergii a male je ted 7m a varim normalni detskou krupicku a davam do ni po uvareni trochu mlicka, banan nebo trosku ovocne presnidavky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
19.6.14 12:10

Dávám od nutrilonu a malýmu chutnají všechny, někdy mu tam ještě nadrobím sušenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.6.14 12:40

@pipiska davala jsem, budil se stejne. Davam hipp ovesnou s jablky, hipp krupicnou (ale ted uplne zmizela) a pak micham doma nemlecne s ovocem atp. (tomi ted ale nevim proc nechce :pocitac: ). Kdyz uz hotovou uplne, tak hlidam, aby v tom nebyl pridany cukr a takove sr.acky jako vanilin :poblion: kdyz je ovocna, koukam, co v tom je…extrakt z bananu 0,1% (to ma treba hami) to teda fakt neberu. Nejmin chemicka mi ripada ta ovesna, hipp, chutove taky nejlepsi. Ze sunarky bych zvracela, koupila jsem omylem jednu a uz nikdy se v ekarne nedam utahnout na argument „to se hodne prodava“. Hodne se evidentne dnes prodava kdejaky heges.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.6.14 12:42
@admenL píše:
Ahoj, já mám 6 měsíční dítko a dávám kaši Nominu koupenou ve zdravé výživě. Kupuji jahlovou. měla jsem i pohankovou, ale ta malému nechutnala. Je super sytící a cena je více než lákavá.

a jsou instantni? Jak to michas s um? Koupila jsem ted instantni jahly a vubec nevim jak do toho nacpat mliko, kdyz se to ma préejvat vrouci vodou. Vrouci um je pak vyzivove k prdu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.6.14 13:00

Kaši klidně zkus, ale nicméně Ti to problém s buzením nemusí vyřešit. Ten efekt většinou žádný není. Jinak prvnímu klukovi jsem dávala ty kojenecké - Neslé, Hami, Sunarka… druhý dlouho kaše nechtěl, začal je jíst až někdy v 8 měsících a tomu kupuji ve zdravé výživě, dochucuji si doma ovocem nebo rýžovým sirupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.6.14 13:06

@marrlinka No protože jáhly se musí vždy nejdříve spařit… kup si jáhlové vločky, ty normálně rozmícháš už v mléce a máš z toho mléčnou kaši. Za pár korun, zdravou a výživnou a dochutíš (nebo nedochutíš) podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.6.14 13:13

@Fima koukám na to a oni to jsou jáhlové vločky…i tka je v návodu, že se mají zalít vroucí vodou :think: zkusím to rozmíchat v mlíce, když říkáš…vyhodit to pro nepoživatelnost můžu vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.6.14 13:15

@marrlinka Jsou to vločky? Tak to rozmíchej normálně v tom UM, dělám to tak vždycky. Nevím, proč by se to mělo zalít vroucí vodou, přijde mi to zbytečné, v teplém mléce se to rozpustí taky. :think: No a jak říkáš. Kdyby to bylo nepoživatelné, tak vyhodit se to dá vždycky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.6.14 20:19

@marrlinka Jáhlové vločky povařím ve vodě a po odstavení tam prsknu příslušný počet odměrek UM nebo jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí