Kaše pro 7 měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
19.6.14 20:29
@Svistice píše:
@marrlinka Jáhlové vločky povařím ve vodě a po odstavení tam prsknu příslušný počet odměrek UM nebo jogurt.

thx!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.14 20:32

My jsme s kaší začali asi kolem 9 měsíce, ale klidně můžeš mnohem dřív, malý spával vždycky pěkně, jen občas se budil, ale po kaši myslím spinká ještě líp, ale pravidlo to není. Začala jsem rýžovou krupičkou od nestlé, ted to střídám ještě s nemléčnou rýžovou a kaší nominal pohankovou, malý sní naštěstí zatím všechno, tak je mu jedno jakou má, ještě chci skusit tu nominal jáhlovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.6.14 08:17

Dík za typ s tou jahlovou a pohankovou kaší, malý má 7 měsíců a jedinékaše které mu jedou jsou právě hami:'( když pominu to že složenínic moc, mají celkem malo druhů a přijde mi že jí pořád dokola to samé. tak zkusíme pohanku a přidám mu tam nějaké ovoce ať má změnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.3.15 13:30
@Svistice píše:
@marrlinka Jáhlové vločky povařím ve vodě a po odstavení tam prsknu příslušný počet odměrek UM nebo jogurt.

Prosim te mam dotaz k tomu prislusnemu poctu odmerek um, to davas podle toho kolik vody das do tech vlocek? Napr.dve lžíce vlocek,60ml vody a pak prsknes 2odm.um? Asi hledam slozitosti v jednoduchosti…diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.3.15 13:38
@30Bar píše:
Prosim te mam dotaz k tomu prislusnemu poctu odmerek um, to davas podle toho kolik vody das do tech vlocek? Napr.dve lžíce vlocek,60ml vody a pak prsknes 2odm.um? Asi hledam slozitosti v jednoduchosti…diky ;)

zezačátku jsme tam dávala o trochu míń Um než té vody (počítala jsem s tím, že se kus vody vyvaří), pak už jen bye oko. Ono ale dlouho u nás kaše s UM nefrčela, kluk měl pak raději s jogurtem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.3.15 13:43

@Svistice jo to jsem si prave rikala, že část te vody se vyvari. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.15 17:03

Dobrý den mám 7 měsiční holčičku chci se zeptat jestli jí mužu dávat jahody uvařené s uvařeným jablíčkem jablíčká a banám jí dobře děkuji jitka čápová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.11.15 17:06

@čápová Osobně bych s jahodama, i když uvařenýma, ještě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.11.15 17:08

@čápová Svým dětem dávám jahody nejdřív v roce. Ale výrobci dětských přesnídávek je dávají již do přesnídávek od 4. měsíce. Takže rozhodnutí je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
19.11.15 17:12

@Svistice to sice dávají, ale stačí si na těch přesnídávkách přečíst to % jahod :mrgreen: Bych vlastně o jahodové přesnídávce ani nemluvila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.11.15 17:30

@MisaHanuska Já vím, ono všechny ty nejablečné jsou v podstatě jablečné, co se okolo ostatního ovoce jen šmrncli. Minule mě zaujala nějaká borůvková, a po přečtení složení jsme zjistila, že je tam 60% jablečného pyré, 35% banánového pyré (!) a asi 5% borůvek. Sklenka stála tři pětky, tak jsem si řekla, ať si to za ty prachy strčí za klóbrc a reději jsme holce rozmrazila trochu v létě trhaných borůvek.

Já jsme navíc atopik, takže nechci riskovat, že se mi malé mimino i po 5% přesnídávce osype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.11.15 07:48

@Svistice My máme v rodině taky nějaké alergie, takže taky neriskuju. Raději dám do kaše trochu domácích povidel nebo meruňkové marmelády, ale spíš pro svůj pocit :mrgreen: Malá by ji klidně jedla i čistou :mrgreen: My to s kaší nepřeháníme, protože ona prostě spí lépe po samotném mléce než po kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.11.15 11:06
@Svistice píše:

Děláme to doma podobně, jen nevaříme, ale zalejeme vařicí vodou a necháme stát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.11.15 14:00

@čápová Zkus to a uvidíš. Starší kluk se mi po nich třeba osypal, takže jsem zkusila znovu asi za čtvrt roku a už to prošlo. Mladší kluk je atopik a má nějaké reakce na potraviny a léky, takže tam jsem byla hodně opatrná a jahody poprvé dostal někdy těsně před rokem. Osypal se taky, takže jsem už nezkoušela. Buď to bude v pohodě a budeš jí to moci dávat, nebo bude mít reakci a budeš vědět, že naopak znovu nedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí