Kaše pro hladovce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kaše pro hladovce
Ahoj-mám velkého a těžkého
hladovce. Večer mu nestačí mlíčko-ne že by se budil v noci,ale prostě vypije 200ml a chce ještě-jednou mi takhle vypil ještě 150ml a to je hodně. Tak jsem mu zkusila udělat řídkou bezmléčnou rýžovou kaši-tu papal krásně,stačilo mu 180ml-jenže po dvou dnech se mi kroutí, nekakal-a to jinak na prdánky a bolení bříšla netrpí.Takže je to určitě po té kaši.Je nějaká jiná bezlepková alternativa než rýže? Nechci mu dávat krupici kvůli věku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kojíš, nekojíš?
Jaké dáváš UM pokud nekojíš, obsahuje laktobacílky?
Kaše se dává po troškách, aby si tělíčko zvyklo a nezapeklo se. Až pak plná dávka. Pokud nekojíš je vhodé zavést lepek od uk.4.tého měsíce formou kaše z dětské krupičky a to zase pár lžiček v týdnu ne hned celou porci. Pokud ti pije večer hodně a v noci se nebudí tak bych to neřešila, malá taky vypije jednou víc jednou míň a v noci spinká tak kaši zatím neřeším, ale právě kvůli lepku příští týden chci naject na rýžovou a sem tam dát krupičku. Ještě existuje kukuříčná, ale na začátek se doporučuje rýžová.
Chce to vyzkoušet.
My dáváme kvůli kakání laktobacílky baby od Swiss a v pohodě kakáme i prdíkujeme a problém jsme taky nikdy neměli je to prevence a neublíží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od třetího měsíce jsem kojila 1× denně a ted nekojím už vůbec-Matyáš je na Sunaru.A té kaše jsem dávala jen trochu-byla hodně řídká do lahve. A laktobacílky dávám. Jenže dva dny nekakal a kroutí se jak žížalka. Jsou ještě pohankové a jáhlové kaše.Tak jsem se chtěla zeptat na zkušenosti.Protože ta rýžová mu nesedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minutet píše:
Od třetího měsíce jsem kojila 1× denně a ted nekojím už vůbec-Matyáš je na Sunaru.A té kaše jsem dávala jen trochu-byla hodně řídká do lahve. A laktobacílky dávám. Jenže dva dny nekakal a kroutí se jak žížalka. Jsou ještě pohankové a jáhlové kaše.Tak jsem se chtěla zeptat na zkušenosti.Protože ta rýžová mu nesedí.
Aha
chudák malej. Malý stačí jeden den mít tuhší bobek a už nakrmit jí je masakr jak se jí rozhýbou střeva a dere se to… Tak at je brzy líp!
My jsme na příkrmech zeleninových a je to něco teda s kakáním… Co zkusit dát trošku švestkové šťávy na prohnání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tu jsem taky myslela-zítra ji asi zkusím.Jen mi přijde ještě malej na ovoce-zatím nedostal ani zeleninu.Chtěla jsem začít kolem pátého měsíce.Ale pár lžiček mu snad nebude vadit. Ted hledám na netu info různých kaších. Ale díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, ja si dnes v DM vsimla novinky od Sunaru (mleko + kase) - maji i kukuricnou/bezlepkovou: http://www.detskavyziva.cz/…si-kukuricne
Jinak dalsi bezlepkove jsou: spalda, pohanka, kukurice, jahly. Pohanka je dost chutove vyrazna - dobre michat s ryzi. Jahly jsou dost neutralni a spalda je neco mezi, ale dobra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už jsem to vyřešila-včera se konečně vykakal-po švestkové šťávě. Rýžovku jsme zatím odstavili a koupila jsem v DM pohanku nemléčnou a jak mu chutná.A pak ještě na potom Sunarku vločkovou. A moc děkuji za rady ![]()
Luciště-ta je ale od dokončeného šestého-Maty má čtyři a kus.Ale určitě ji taky zkusíme,až doroste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit