Kašel a rýma od zubů ?

68
16.4.14 10:03

Kašel a rýma od zubů ?

Holky potřebovala bych poradit,
Dcera byla zdrava občas rýma ale nic hroznýho a od roka je to peklo. Nejdřív měla zánet v uchu byly jsme v nemocnici a od té doby už to jsou 3 měsíce pořád rýma a kašel. Je vždycky tak maximálně týden zdravá a 3 týdny nemocná. Už v nemocnici říkali že se jí prořezávají 2 špičáky a ještě pořád nejsou venku myslíte že by to mohlo mít souvislost s tím maroděním je zahleněná teče jí rýma a hnusně kašle dásně má nateklé a slintá od včera bere antibiotika ale ani Dr. už si s ní neví rady. Díky za jakoukoliv radu už jsem zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
16.4.14 10:07

A myslíš, že by jí dal doktor ATB, protože se jí derou zuby… to těžko. Má malá horečky? Jaké vyšetření jí dělal? CRP, výtěry, moč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.14 10:18

No to je další věc s mojí Dr. nejsem vubec spokojená příští měsíc jí budu měnit nedělala žádný vyš. jen si jí poslechla jela jsem na krční a výtěry má v pořádku ale prý to má na pruduškách tak antibiotika asi nutný budou ale prostě pořád se jí ty kašle a rýmy vrací už ani pomalu nikam nechodíme tak to ani nemůže nikde chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.14 10:18

Jo a teplotu má zvýšenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.4.14 10:21

@Kamčí1 Tak co zajít na imunologické vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.4.14 10:23

:nevim: U nás jsem bacilonosič já. Já jsem prakticky nemocná v tahu od Vánoc, s menšími či většími výpadky. A co jsem slyšela, nic tak zvláštního prý nejsem. Jen že děti jsou na tom holt hůř. Taky minimálně jednou za měsís mají něco vážnějšího, v březnu ouška, a zrovínka mi jeden marůdek zase spinká na gauři u pohádky. Tím rozhodně nechci tvrdit, že bys měla cokoli zanedbat jen proto, že je to „jen“ rýma (trvající půl roku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.14 10:28

Chtěla jsem imunologii nebo alergo ale ta Dr. nás nechce nikam poslat že prý děti marodí tak mám vydržet proto jí měním. No já mám právě asi 5let stafilokoka v krku to jsem říkala na krčním ale když malý vyšli výtěry v pořádku tak to snad není od toho ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí