Kašel - alergický?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1049
14.7.20 23:03

Synovi se takhle projevovala zadní rýma.. Takže když takhle začne, nasazují Sinupret a mořskou vodu, plus inhalaci Vincentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
15.7.20 01:23

@hampelka sinekod jsou kapky na suchy kasel, coz znamena, ze kasel neleci, jen kasel zastavi, nikoli vsak pricinu. zastavi se reflex vykaslat to, co telo vykaslat chce. hlen proto zustava v plicich nebo v pruduskach, a neni vykaslan. hromadi se tam a je vyssi sance, ze se prida nejaka infekce. takhle jsem to kdysi cetla z nejakeho zahranicniho zdroje a pak uz jsem synovi lek na suchy kasel nikdy nedala. pak prestal na kasle trpet, to je ale nejspise shoda nahod. od te doby na kasel davam jen prirodni leky, napriklad z brectanu nebo jitrocele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.7.20 04:12
@lisatka píše:
@hampelka sinekod jsou kapky na suchy kasel, coz znamena, ze kasel neleci, jen kasel zastavi, nikoli vsak pricinu. zastavi se reflex vykaslat to, co telo vykaslat chce. hlen proto zustava v plicich nebo v pruduskach, a neni vykaslan. hromadi se tam a je vyssi sance, ze se prida nejaka infekce. takhle jsem to kdysi cetla z nejakeho zahranicniho zdroje a pak uz jsem synovi lek na suchy kasel nikdy nedala. pak prestal na kasle trpet, to je ale nejspise shoda nahod. od te doby na kasel davam jen prirodni leky, napriklad z brectanu nebo jitrocele.

No, já právě nevím. Poslouchala ji a na plicích nic nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.7.20 04:16
@Lil Kitkatt píše:
Syn takhle na noc kašlal a bylo z toho astma (alergie na roztoče). Zkuste nechat udělat test z krve u pediatra. Kašlal právě v noci kvůli rozočům, suchý vzduch s tím neměl co dělat. Spíš zkus vyprat všechny polštáře, peřiny, lůžkoviny i plyšáky..

Naše ofiko Mudra je po porodu a je tam záskok. Když jsem se zeptala na možné aler. testy, tak se moc netvářila. Až tam bude naše, tak se zeptám znova. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.7.20 05:11

No, měla jsem zmínit, že než jsem šla k doktorce pro tenhle mix, tak jsem ji dávala Mucosolvan, aby se ji líp odkašlalo, pokud by bylo co. Poslední denní dávku jsem dala kolem 12. Po třech dnech užívání, se tak rozkašlala až se začala dávit a čekala jsem, kdy mi začne :poblion:.
Tak jsem to vysadila a šla k doktorce. Vím, že je sinecod na zastavení kašle :)
Ale ona fakt nemá rýmu ( nos čistím moř. vodou ),nemá teploty, nechrčí nebo nebublá ( aby se ji ty hleny hromadily ),aktivní je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí