Kašel bronchiale

25.10.17 15:49

Kašel bronchiale

Dobrý den, chci se zeptat 4 měsíce kašlu nic mi nepomáhá. Spiomtrie teď negativní. A kašel je neustále. CRP negativní 15.Akorat infekce močových cest léky užívám poctivě jsem s toho spatna náka rada :,(??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31281
25.10.17 16:24

A byla si předtím nemocná? Ono z některých plicních nemocí se tělo dostává na dlouhé lokty (můj chlap loni taky několik měsíců pokašlával, následek z jednoho nachlazení). Tak nějak to odeznělo samo časem.
Pokud máš plíce čisté, spirometrie neodhalila astma, crp dole, tak se plíce asi ještě dočišťují.
Jinak kašel může mít spoustu důvodů - třeba, nepálí tě žáha? Může to mít spojitost s refluxem nebo jiným onemocněním původem od žaludku. Taky záleží na prostředí - jestli žiješ ve městě, můžeš reagovat na prašnost.

Zkusila si nějakou bylinkovou léčbu? Na co jsou doktoři krátcí, na to často pomůže příroda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 16:26

@Mar__tanka1983 vše jsem zkusila a nic a zítra jdu na hospitilaci na naky vyšetření trvá to stále. Měla jsem pneumii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
25.10.17 16:30

Pneumonii?
No tak to může být klidně následek z toho, je dobře, že tě proklepnou, ale opravdu, tuplem po zápalu plic se ty plíce mohou dávat dohromady na dlouhé lokte, tak klid, nohy v teple, bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 16:32

@Mar__tanka1983 ano člověk už pak je s toho na nervy a unavenej. Když je to pořád do kola. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
25.10.17 16:38

@lenka555mival já vím, znám to, chlap byl totálně vyšťavenej…
myslím, že i když astma neměl potvrzené, nakonec dostal nějaký dejchátko, aby překonal tu dobu, než se dá tělo dohromady, aby měl pokoj a pak byl klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 16:40

@Mar__tanka1983 ano inhalaci mám taky jako váš muž ale kašel staly :( spíš si myslím jak člověk přechází do těpla a do zimy že na to tělo není zvyklý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
15.11.17 08:55

@lenka555mival : Já letos na jaře totéž. Nech si vyšetřit plicni chlamydie a mykoplasmy. U těchto infekcí je CRP nízké, víceméně všechna vyšetření negativní a stejně to chce přeléčit ATB. Držím palce, chápu Tvou bezmoc. Já už jsem taky nevěřila, že někdy budu zase bez kašle. Po těch 4 měsících a dvou ATB to nakonec povolilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek