Kašel - krev?

Anonymni
2.11.07 21:16

Kašel - krev?

Ahojte, byla jsem nachlazená, nejdřív mě štípaly průdušky a dráždily ke kašli, pak už i odkašlávala. Náhodou jsem plivla slinu do umývadla a objevila v ní trošku krve. Může to být z podráždění, stalo se Vám to někdy? Až teď jsem zašla za doktorem, poslechnul mě, podíval se do krku a dokonce jsem byla na RTG plic, to bylo naštěstí v pořádku a prý to asi fakt bylo z podráždění. Znepokojuje mě, že tu krev mám trošku pořád. Četla jsem, že to může být i u zánětu průdušek, ale ty by snad lékař poznal??? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
2.11.07 21:59

Taky to bývá u TBC, ale to u tebe nehrozí, vzhledem k tomu, že jsi po vyšetřeních …Nevím, možná když ten hlen vyplivneš, tak ti krvácí dásně. Nebo je to opravdu myslíš jakože z plic ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.11.07 22:26

Janinko, právě jsem si celou dobu myslela, že je to z krvácení z dýchacích cest a dneska mě to taky napadlo, protože už skoro vůbec nekašlu a v samotné puse někdy cítím krev. Navíc mám už skoro 10 let zubní můstek a mám takový dojem, že mě začíná tlačit, tak možná z toho? Děkuji za příspěvek a moc držím palce kamarádce! Před chvílí jsme četla Tvoji diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.16 19:31

Prosim o radu. Uz druhy den me trapi ryma a kasel, vykaslavam hleny a dnes jsem objevila v hlenu kapicku krve, mam se znepokojovat? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
1738
18.4.16 19:42

Já myslím že máš podrážděný nos s té rýmy například muj syn když má rýmu tak se mu spustí krev a tím pádem ji i vykašle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.16 19:43
@KIKOLETEK píše:
Já myslím že máš podrážděný nos s té rýmy například muj syn když má rýmu tak se mu spustí krev a tím pádem ji i vykašle

Dekuji za uklidneni protoze me to fakt vydesilo ale byla to mini kapicka tak snad opravdu jen podrazdeni

• Citovat
  • Upravit
4367
18.4.16 19:59
@Anonymní píše:
Dekuji za uklidneni protoze me to fakt vydesilo ale byla to mini kapicka tak snad opravdu jen podrazdeni

Většinou je prosáklá sliznice, narušená-hlavně v nose a s rýmou jde i ta krev, tak tipuji, že je to spíš z nosu. Mě teď končí /snad už/ rýma a vysmrkávám krev při skoro každém smrknutí a kdybych to natáhla dovnitř /vím, že je to nechutné/, tak to vykašlu a i s tou krví.
TAkže pokud je to stopové množství krve, tak se nic neděje-céčko, ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 14:17

Prosím o radu, už delší dobu mám knedlík v krku pak se přidalo pokašlávání. Byla jsem na ORL a zjistili mi nějakého streptokoka. Už 2 dny beru antibiotika. Dnes ráno jsem dostala menší záchvat kašle a po vykašlání hlenu jsem našla nitky krve i jsem cítila krev puse. Začínám se znepokojovat, protože to pokašlávání (ale takové z krku) mám už delší dobu a také cítím bolest i tlak mezi lopatkami. Přisuzovala jsem to streptokokovi a problémům s páteří, ale krev mně dnes znepokojila, bojím se abych neměla něco s plícemi. Zabraly by mi antibiotika už po 2 dnech? Pokud by byl problém s plícemi tak krev by byla v každém vykašlaném hlenu? Bylo to jen jednou a pořád pokašlávám, ale naštěstí bez krve. Může být krev spojena se streptokokem? Jen pro doplnění, nekouřím a ani nejsem v zakouřeném prostředí. Omlouvám se za anonym, ale jedná se o zdraví. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
4047
8.5.19 14:47
@Anonymní píše:
Prosím o radu, už delší dobu mám knedlík v krku pak se přidalo pokašlávání. Byla jsem na ORL a zjistili mi nějakého streptokoka. Už 2 dny beru antibiotika. Dnes ráno jsem dostala menší záchvat kašle a po vykašlání hlenu jsem našla nitky krve i jsem cítila krev puse. Začínám se znepokojovat, protože to pokašlávání (ale takové z krku) mám už delší dobu a také cítím bolest i tlak mezi lopatkami. Přisuzovala jsem to streptokokovi a problémům s páteří, ale krev mně dnes znepokojila, bojím se abych neměla něco s plícemi. Zabraly by mi antibiotika už po 2 dnech? Pokud by byl problém s plícemi tak krev by byla v každém vykašlaném hlenu? Bylo to jen jednou a pořád pokašlávám, ale naštěstí bez krve. Může být krev spojena se streptokokem? Jen pro doplnění, nekouřím a ani nejsem v zakouřeném prostředí. Omlouvám se za anonym, ale jedná se o zdraví. Děkuji za rady.

Syn měl před 2 lety v tuto dobu rovněž v krku streptokokový nález, krev sice nevykašlával, ale často během léčby krvácel z nosu. Dr. mi tehdy řekla, že to s tím nálezem souvisí (křehčí cévy). Léčil se víc jak měsíc. Zkus si na to koupit v lékárně Ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí