Kašel mokrý, pak dráždivý

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
505
4.5.12 11:45

Kašel mokrý, pak dráždivý

Ahoj, mám dotaz, syn ráno vykašlával hleny, tak jsem mu dala Amprobene, jenže teď se kašel změnil v dráždivý občas s vykašlaváním hlenů. Takže přemýšlím, co teď nasadit, aby ho to tak nedráždilo, ale dál vykašlával. Stoptussin nebo dát Dithiaden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4024
4.5.12 11:57

:mavam: Nevím kolik je synovi, ale pokud má vlhký kašel s hlenem tak bych dala mukosolvan nebo jiný na odkašlávání, nedávala bych během dne stoptusin, ten bych dala pouze večer na zklidmění, také je vhodné podávat sirup jitrocel, mateřídouška, vincentka. Dobrá je i cibule s medem. Čaj na kašel také není k zahození. Zvlhčovat místnost a větrat. Ať je malému brzo lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.5.12 12:01

Pokud odkašlává, nech Ambrobene ;) Nám se na tyhle kašle osvědčil Prospan, nedám na něj dopustit. Je vhodný od narození. A na noc tlumíme kašel Ditustatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.5.12 12:02

Jsou mu čtyři. Ráno jsem mu dala Amprobene, má to stejnou látku jak Mucosolvan, ale te´d je to tak půl na půl, jednou dráždivé jednou s hlenem a dráždí ho to celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
4.5.12 12:42

@Andrejka1 No chvilku to trvá než se to pořádně rozjede u nás tak 2 - 3 dny. Každé dítě to má však jinak. Jo amprobene je stejný, ale na nás funguje mukosolvan. :pankac: S těmi léky na ten kašel je to takovej pokus omyl, aby jste přišli co na jeho kašel nejvíce zabírá, každý to má opravdu jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
4.5.12 12:53

Já nevím pokud má kašel i dráždivý i odkašlává, já dávám Stoptusin, když už má kašel jen mokrý dáváme Mucosolvan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.5.12 15:16

Holky, tak jsem nasadila Stoptussin, hodně hodně ho to dráždí, až ho natahuje, ale je to už hodina a pořád nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
5.5.12 21:32

@Andrejka1 no ono to chvilku trvá než to zabere, fakt někdy až tři dny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie