Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Chtěla bych se vás zeptat, jestli máte podobnou zkušenost a jak jste to řešily. Eliška - 17.měsíců, má už více jak měsíc rýmu a sem tam kašel, před 14.dny dostala antibiotika a všechno po týdnu jako zázrakem přešlo, nicméně, teď, po dalším týdnu, začala mít zvýšenou teplotu (37.2) a přestala spinkat, tak jsem hned běžela na ORL, už mi to bylo jasné. Má zánět, ale ne na píchání, jen mě zarazilo, že p.doktorka říkala, že je strašně zahleněná, přitom kašel a rýmu už nemá, má to tedy někde zalezlé vzadu, ale co s tím? Dostali jsme antibiotické kapky a kapky do ucha, ale nemáte někdo zkušenost s nějakými bylinnými, resp. homeopatickými léky na odhlenění? Díky předem za info ![]()
Ahoj, dobrej je Sinupret, je to bylinkový, jen se musí dávat dýl, cca 14dní, ale odhlení úžasně:-)
používáme LOTUS KOŘEN (čínská medicína - prodejny se zdravou výživou), je přímo na odhlenění plic.dýchac.cest a při nachlazení jako prevence ![]()
Brokoli píše:tak ten je super
používáme LOTUS KOŘEN (čínská medicína - prodejny se zdravou výživou), je přímo na odhlenění plic.dýchac.cest a při nachlazení jako prevence
Milé maminky, moje skoro tříletá dcera má už pár dní rýmu a kašel, rýma byla nejdřív dost tekutá, teď ale zhoustla a jde jí špatně vysmrkat, takže dcera smrkat odmítá, tak odsáváme. Přijde mi, že jí ale pořád zůstává plný nos, nicméně rýma není zelená. Snažím se jí kapat otrivin pro děti, ale prý jí to pálí…Co se týče kašle, je dost zahleněná, ale moc nekašle, musím jí pobízet, aby si odkašlala, pokud zakašle, doslova v ní chrastí, kašel je vlhký…druhý den jí dávám Ambrosan, měl by být na obtížné vykašlávání, ale změnu nevidím…
Měla jste to některá s dítětem podobné nebo poradíte co s tím? Myslím to, že je dítě zahleněné, jak pomoci s odkašláváním? Moc nemarodíme, tak s tím nemám zkušenosti. Nebo byste šly k dr.?